wetwipes
mentalcel manlet cl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
deleted oldu gitti artık erledi mi intihar mı etti bilmiyoz erlersen mahkemede editlerini ben yaparım demiştim bu forumdan sg oç demişti (adı misogynistmaxxer) ilginç bir kardeşimizdi özledik yalan mı söyleyelimView attachment 4800108işssiz güçsüz sapsızın tekiydi nereye gitti bu
Ozledim bende bunla birlikte ban yemistim forum leaklenecek diye subforumu kapatin yaziyodukView attachment 4800108işssiz güçsüz sapsızın tekiydi nereye gitti bu
valla kalbiniz temız olum sızın helal olsunBu adamı intihardan kurtarmıstık amk adam ciddi edicekti @kurdistan la baya ugrasmistik zamaninda
igden ekli benim altyapıda basket oynuo@orbitalover buna noldu peki amk
kimekanka sana bir thread yazcam varya
yazma bana thread felan amksana
grey misin kanka çabuk tepki ver
Copelamaya devam ediyo boy önemli değil diyo 194@orbitalover buna noldu peki amk
Doxxlandı baya dalga gecildiydi yazın saldı ondan sonra@orbitalover buna noldu peki amk
Ne ara doxlandı bu ya kötü olmuşDoxxlandı baya dalga gecildiydi yazın saldı ondan sonra
Bu yaz hatta hatırlamıyon mu org ig grubunda fln cogu kisiyi takipten cıkarmıstiNe ara doxlandı bu ya kötü olmuş
Zaten kimseyi takip etmiyo doğal olarak ama doxlandığını hatırlamıyomBu yaz hatta hatırlamıyon mu org ig grubunda fln cogu kisiyi takipten cıkarmısti
yazma bana thread felan amk![]()
seviom senı