İNTİKAM VAKTİ
Bronze
DAVA AÇILSA İP ADRESİMİZ VERİLİR Mİ
RAHAT RAHAT SÖVMEK İSTİYORUM AMIK
RAHAT RAHAT SÖVMEK İSTİYORUM AMIK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
adam akıllı küfür bile edemiyoruziçimizden bir orospu evladı şikayet etmezse veya tiktoktan görüp gelen normieler sıkıntı çıkarmazsa bişey olmaz
pc ismimi ve girdiğim taraycıyı görebiliyor musunip bana bile gözüküyo amk kesin verirler
yok onlara tıklayınca bu sayfaya yetkin yok yazıyo büyük ihtimalle adminler görüyodurpc ismimi ve girdiğim taraycıyı görebiliyor musun
olum ben herkese sövüyom verirler mi polise yunanistana kaçarımip bana bile gözüküyo amk kesin verirler
evet görüyorlardır piç gengar biliyoyok onlara tıklayınca bu sayfaya yetkin yok yazıyo büyük ihtimalle adminler görüyodur
öyle bişey varsa sayın cumhurbaşkanımız başkomutan erdoğan hk. yazdığım herşeyi geri alıyorum özür dilerimip bana bile gözüküyo amk kesin verirler
@divisionpanzerfaust ip versene knk sikecem evine gidipip bana bile gözüküyo amk kesin verirler
telegram bak mesajı editlemeye karar verirsin belki@divisionpanzerfaust ip versene knk sikecem evine gidip