memedo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
degilOverrated
Güzel karı ama overrated dediğim gibi tiktokta bunu görmekten bıktım usandım glazelerinden de amk chalomu bile repost atıyordegil
ilginc ve ilham verici bir surati var alisilagelmisin disi. geleneksel guzellik standartlarina uymayabilir ama hos birine benziyorGüzel karı ama overrated dediğim gibi tiktokta bunu görmekten bıktım usandım glazelerinden de amk chalomu bile repost atıyor
Mavi gözlü etnik mi olur? Ayrıca harmonisi ve kemikleri iyi etnikler gayet de iyi gorunuyorOverrated olmasının sebebi hem etnik hem de etnik olmayan görünüşü modeller farklı tiplerden çıkıyor zaten..
Yari fransiz yari cezayir galiba etnik oldugu kaslar ve burundan belli bi tikMavi gözlü etnik mi olur? Ayrıca harmonisi ve kemikleri iyi etnikler gayet de iyi gorunuyor
Bence kötü durmuyor ikisi de. Çenesi kötü sadeceYari fransiz yari cezayir galiba etnik oldugu kaslar ve burundan belli bi tik
Kotu duruyor demedim etnik featurelari onlar sadeceBence kötü durmuyor ikisi de. Çenesi kötü sadece
Evet ama insanlar genelde etnik ozelliklerin kotu oldugunu düşünüyor o yüzden böyle yazdimKotu duruyor demedim etnik featurelari onlar sadece
dik dur yarramOverrated