Bu kızlar neden geri dönmüyo

caglar3

caglar3

Bronze
2 tane sevgilim oldu aradan 1 2 sene geçmesine rağmen hala özlüyorum bu kızlar neden özlemiyo aga ben onu anlamadım çokmu çirkinim benden daha iyisinimi buldu anlamadım

• +1
Reactions: ankaranin_adami, pardonriki and Hanife
2 tane sevgilim oldu aradan 1 2 sene geçmesine rağmen hala özlüyorum bu kızlar neden özlemiyo aga ben onu anlamadım çokmu çirkinim benden daha iyisinimi buldu anlamadım
Gelirim o evinw o bacagini gotune sokarim amk 2 sevgilisi olmus benim tek cinsel aktivite okuldaki kankalarimla tenefusdeki sikismemiz

• +1
Reactions: veneficus and ankaranin_adami
Gelirim o evinw o bacagini gotune sokarim amk 2 sevgilisi olmus benim tek cinsel aktivite okuldaki kankalarimla tenefusdeki sikismemiz
Ben aldatıldım, sevgilim benle sevgiliykwn gidiyodu başka erkeklerle flörtleşiyodu sonra aldatıldık 2.side zate. 10 gün falan olduk sebepsiz yere ayrıldı

• +1
Reactions: ankaranin_adami
Hepsi
Chad
İstiyor

Hepsi
En iyisini
İstiyor

Hepsi
Hepsi
HEPSI

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and pardonriki
Ben aldatıldım, sevgilim benle sevgiliykwn gidiyodu başka erkeklerle flörtleşiyodu sonra aldatıldık 2.side zate. 10 gün falan olduk sebepsiz yere ayrıldı
hacı seni ilişkideyken bile siklemiyomuşki ne beklion
kıza göre değişir bu bütün kızlar böle değil

ulan gay lavuk bile manita yapmış bizim hala adam akıllı ilişkimiz olmadı over amk

• JFL
Reactions: truefoidslayerpqoqo, arseth6 and coax96
htn ve üstü değilsen "kız arkadaşın" diye bir şey yok. sadece senin sıran.

ulan gay lavuk bile manita yapmış bizim hala adam akıllı ilişkimiz olmadı over amk
Ropelayak yalicak bsy yok

• So Sad
Reactions: EK0
bida sevgilin olursa söyle sevgilini ben koruyum amk sen nasıl izin verebiliyorsun böyle şeye