caglar3
Bronze
2 tane sevgilim oldu aradan 1 2 sene geçmesine rağmen hala özlüyorum bu kızlar neden özlemiyo aga ben onu anlamadım çokmu çirkinim benden daha iyisinimi buldu anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gelirim o evinw o bacagini gotune sokarim amk 2 sevgilisi olmus benim tek cinsel aktivite okuldaki kankalarimla tenefusdeki sikismemiz2 tane sevgilim oldu aradan 1 2 sene geçmesine rağmen hala özlüyorum bu kızlar neden özlemiyo aga ben onu anlamadım çokmu çirkinim benden daha iyisinimi buldu anlamadım
Ben aldatıldım, sevgilim benle sevgiliykwn gidiyodu başka erkeklerle flörtleşiyodu sonra aldatıldık 2.side zate. 10 gün falan olduk sebepsiz yere ayrıldıGelirim o evinw o bacagini gotune sokarim amk 2 sevgilisi olmus benim tek cinsel aktivite okuldaki kankalarimla tenefusdeki sikismemiz
hacı seni ilişkideyken bile siklemiyomuşki ne beklionBen aldatıldım, sevgilim benle sevgiliykwn gidiyodu başka erkeklerle flörtleşiyodu sonra aldatıldık 2.side zate. 10 gün falan olduk sebepsiz yere ayrıldı
Ropelayak yalicak bsy yokulan gay lavuk bile manita yapmış bizim hala adam akıllı ilişkimiz olmadı over amk
bida sevgilin olursa söyle sevgilini ben koruyum amk sen nasıl izin verebiliyorsun böyle şeyeBen aldatıldım, sevgilim benle sevgiliykwn gidiyodu başka erkeklerle flörtleşiyodu sonra aldatıldık 2.side zate. 10 gün falan olduk sebepsiz yere ayrıldı
Salaktım o srılaar bide editinş yaptım wp bakbida sevgilin olursa söyle sevgilini ben koruyum amk sen nasıl izin verebiliyorsun böyle şeye