Bu nasıl bi genetik oğlum

Futanari

Futanari

6'5, 22 inch bidelt, fakecel
Orospu çocuğunun sadece body halosu bile htb slaylemeye yetiyor. amk allahı chad yarattın frame verdin bari 8packi eksik et anasını siktiğim. Bize gelince allah en sevdiği kullarına zor hayatlar verir eveveve imtihan eveveve. Hay senin allahlık vasfına sokayım ya. Fiiüffff gel de yaşa aq

1000063257
1000063258
1000063260

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: camelblack, stacyworshipper, BugraSA and 5 others
  • JFL
Reactions: EK0, Topkra, Futanari and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, Futanari and szenn
Orospu çocuğunun sadece body halosu bile htb slaylemeye yetiyor. amk allahı chad yarattın frame verdin bari 8packi eksik et anasını siktiğim. Bize gelince allah en sevdiği kullarına zor hayatlar verir eveveve imtihan eveveve. Hay senin allahlık vasfına sokayım ya. Fiiüffff gel de yaşa aq

View attachment 5335159View attachment 5335160View attachment 5335162
Pipisi küçüktür inşallah ya da küçükken tecavüz edilip psikllojik hasar yemiştir yoksa allah baba bize çok haksızlık yapmış olur

• JFL
  • +1
Reactions: camelblack, BladerFlame, Gordon Freeman and 3 others
yanındaki adam milyarder amk yarma
Yav ne milyarderi aq adamın adını googlea yazınca ilk karının fotosu çıkıyor. Bu karı zaten top model napsın 1.70 mtn milyarderi. He bu kadar para düşkünü olsa gider boşardı. Nafakayla gider fakir chad yarrağı yalardı karı 50 yaşına geldi hala htb

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Ama allah bizi eşit derecede seviyor unutma:lul:✌️

• +1
  • JFL
Reactions: camelblack and veneficus
Allahım inşallah bende böyle chad olurum seneye amin

• JFL
Reactions: camelblack, jsbera, Gordon Freeman and 2 others
Ama allah bizi eşit derecede seviyor unutma:lul:✌️
şunanla hindistanlı 160 wageslave adam aynı imtihanı yaşıyor olabilirmi amına koyim

View attachment 5335159View attachment 5335160View attachment 5335162
ağlicam şimdi

• So Sad
Reactions: Futanari
şunanla hindistanlı 160 wageslave adam aynı imtihanı yaşıyor olabilirmi amına koyim

ağlicam şimdi
Bunla aynı imtihandalar
1000062845

Eveveve ben size özgür irade verdim evevev bak chad ne güzel kulluk etmiş sen sadece isyan ettin eveveve

• So Sad
Reactions: Serialsuicide, kullancı1998572619 and Orcairis
külliyatdaki tüm oçlukları yapmadan önce allahı

• JFL
Reactions: camelblack, Serialsuicide and Futanari
Bunla aynı imtihandalar
View attachment 5335988

Eveveve ben size özgür irade verdim evevev bak chad ne güzel kulluk etmiş sen sadece isyan ettin eveveve
şu adam en azından mutludur kendi çapında köyden bitanede görücü bulup evlenir ahah ne kaçırdık

• +1
Reactions: jsbera