NoxInfernum
Iron
Tiktokta kocluk satiyom para kazanmaya basladim, bi sike yaradi bu
Raton method
Bir gun boyle ascendleyip tiktokta kurs / kocluk satin babo cok sariyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
benimde buna benzer eye ascension varView attachment 4433631
Tiktokta kocluk satiyom para kazanmaya basladim, bi sike yaradi bu
Raton method
Bir gun boyle ascendleyip tiktokta kurs / kocluk satin babo cok sariyo
Ayni angle valla direkt yuz ss'i, burundan anlasiliyor ayni angle olduguknk angle farkı var
Tiktoka at para kazanbenimde buna benzer eye ascension var
Lazımdırknk şu göz için pdo hakkında bilgi ver allahina kurban
Thread yazamam cunku artik satiyom bu bilgileri simdi birisi leakler bu bubrada ztn thread acmisti diye ama.knk şu göz için pdo hakkında bilgi ver allahina kurban
eyw knk sil millet görmeden gatekeepleyekThread yazamam cunku artik satiyom bu bilgileri simdi birisi leakler bu bubrada ztn thread acmisti diye ama.
Canthal tilt (lateral canthus) icin yukari capraza dogru lateral canthus'un yanindan thread'i cekiyorsun. Medial canthus icin burnunun yanindan alta dogru dik bir sekilde pdo cekiyorsun. Goz alti icin 3 dikey 3 yatay iplik kare / dikdortgen seklinde cekiyorsun. Morlugun cogunlugunu yok ediyor. Kasini alta indirmek icin dikey alta dogru thread cekebiliyorsun. Negative hooding'i de duzeltmek icin yatay dogrultuda yana dogru kastan thread'i cekiyorsun. Droppy lower eyelid icinse hafif yukari capraza dogru cekiyorsun lower eyelid'in yanindan.
foto ne alakaeyw knk sil millet görmeden gatekeepleyek
View attachment 4433764
bunlari videolarda gördüm bi kısmını da asıl sorun nerden temin edebilirim trde sen nasıl buldun
Kore'den Alicaneyw knk sil millet görmeden gatekeepleyek
View attachment 4433764
bunlari videolarda gördüm bi kısmını da asıl sorun nerden temin edebilirim trde sen nasıl buldun
Benim askmBu sen misin lan
Bana 4k TL ver seni de böyle ascendleteyim Allah'aNe yaptıysan cope kanka allahın seni ascendletesi gelmiş o kadar
4 k tlye 2-3 kere sikişirim aqBenim askm
Bana 4k TL ver seni de böyle ascendleteyim Allah'a
Mm cok onemlı dımı araştırdım bırazKore'den Alican
Pack basi 50 USD babus
çocuk gözlerin rahatsız edici bir şekilde bana benziyor sil