sexisdeath
Sphinx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Knk sende sikersin bence bunu rahat project startedarkadas bana kiz ayarlamaya calismis
aldigi tepki bu

geniusKnk sende sikersin bence bunu rahat project started
Beyler arada yuksek arada 20 iq oldugumdan dolayi uyku duzenimi duzeltmek icin yarin 22.30a kadar uyumamayi planliyorum nasil fikir cokmu high iq
niye amkbiri benim icin boyle bisey yazsa avi banner wallpaper yaparim yaziyi
Sladedoxkilicbiri benim icin boyle bisey yazsa avi banner wallpaper yaparim yaziyi
Bu nası bi kız ayarlama taktiği amkevet amk![]()
knk kiz yok demis zaten en bastan adam da saglmaya basladiBu nası bi kız ayarlama taktiği amk
Kanka ben arkadaşını kız sandım zaten başka bi adamla böyle konuşuyorsa olmaması daha iyi olmuş senin içinknk kiz yok demis zaten en bastan adam da saglmaya basladi
arkadas bana kiz ayarlamaya calismis
aldigi tepki bu
olabilir. oruspu evladi hayir diyeblirdiKanka ben arkadaşını kız sandım zaten başka bi adamla böyle konuşuyorsa olmaması daha iyi olmuş senin için
Benim gibi Chad olsaydın kenini kullandırtmasına izin verirdi. Overarkadas bana kiz ayarlamaya calismis
aldigi tepki bu
brutalBenim gibi Chad olsaydın kenini kullandırtmasına izin verirdi. Over
Üzgünüm evlad...Çok nadirler..amına koyduğumun folloş karısı üslups bak şöyle istanbul hanımefendisi yok mu memlekette