orbitalover
Fraud İt Until You Make İt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Adamlar tiktoktan görüyor ona göre yorum yapiyor tamamen ülkedeki herkes herbokolog olduğu için böyle aqhala kiz diyorlar amk saka gibi,
lan bunun gibi sub5 degilseniz zaten kizlarla sorun yasamazsiniz amk looksmax bence baya yanlis anlasiliyo ya
gotten seks
evet abi
Looksmaxxingi karı için yapanlar yapmasın aq şahsen ben her zaman en iyisi olmak istediğim için kafaya taktım kerem falanda öyleydi diye biliyorum bazı arkadaşlarda hayatıni yurtdışında yaşamak istiyor orda brutallanmamak için lurkliyorDoğru diyor temelde
Cemaatçi final bossbu nasil bir lavuk amk
Kim yazmışti bunuDünya harbi ağır clown amk din stoik felsefe falan filan ağır çöpe nietwzche boşuna delirmemis iki tane malla ben dqha yakışıklı ben daha kasliyim rekabetine gireceğime atımı severken ölmeyi tercih ederim amina koyim dedene dedigini düşünsene dede yüzündeki kemiklerin milim oynaması tüm kaderini yasayacagin hayatı etkiliyor desen deccal geldi diye bağırır amk
ben de hatirliyom bu tarz biseyKim yazmışti bunu
bak mesela en ufak örnek bu sırf looks yüzünden adama cemaatçi dedik bunlar hiçbir şeyin farkında değilCemaatçi final boss
bunu ilk @maarda söylemişti sankidedene dedigini düşünsene dede yüzündeki kemiklerin milim oynaması tüm kaderini yasayacagin hayatı etkiliyor desen deccal geldi diye bağırır amk
Bunlar görünüşü sadece kızları etkilemekten ibaret sanıyor oysaki vasıfsızın teki sırf üst düzey bir genetikle doğduğu için hayatı 0 çaba ile yaşarken vidoedaki cemaatci arkadaşımız bilki neler yapıyorbak mesela en ufak örnek bu sırf looks yüzünden adama cemaatçi dedik bunlar hiçbir şeyin farkında değil