theframeguy
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
taha bunu okuyorsan yarrağıma benziyorsun herhangi bir adamsın
Hercules mi reta mı bitane daha var birsürü türediler önceden çalum vardı sadecebiitane daha hate aticam kesfetime ciksin ocun oglu onunda anasinisikim
Bugun arkadaslar 2 hafatada nasil debloat oldugumu soylicem ama dme yazinki 1000 tlye yalandan paket satip ananizi iyi sikeyimView attachment 5478165bu amin cocu 2 haftada odemden nasi kurtuluyorum diyerek larp atiyo anasini siktigimin cochguher cheekbite atan aminevlatlari oldurulecektir utanmadan abonelik koymus ve kocluk aqben utandim
Cheek biting yapmiyodur zygolari iyi adamin benimkine benzer zygolari var bendede ayni sekil oluyo tabi bu biraz galiba cheekbiting yapiyo ama genel olarak cikmaz bu kadar yada juttingView attachment 5478165bu amin cocu 2 haftada odemden nasi kurtuluyorum diyerek larp atiyo anasini siktigimin cochguher cheekbite atan aminevlatlari oldurulecektir utanmadan abonelik koymus ve kocluk aqben utandim
Ha profilinden farkettim jutting yapiyo arka gonionlari cikiyo inanmayin boyle seylere amkView attachment 5478165bu amin cocu 2 haftada odemden nasi kurtuluyorum diyerek larp atiyo anasini siktigimin cochguher cheekbite atan aminevlatlari oldurulecektir utanmadan abonelik koymus ve kocluk aqben utandim