Bu proviron neymis amk

ascendantwill

ascendantwill

A
Provironun ismini yarrak kaldıran yapmak lazim

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius, Orcairis and 1 other person
ayol hosgeldin ninja kaplumbaga

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Orcairis and ascendantwill
Sadece azgınlık mı verdi durum degişimi oldu mu mental açıdan yoksa onun için trt yapmak lazım mı bazıları forumda antidepresant gibi diyo trtye @maarda doğru mu

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Thrill, kurdistan and 2 others
hayirdir oglem sen bize yuvarlak falan diyun topmu diun bize bappa
Abi yapma dur abi benim coccum var evde ajdir

• JFL
Reactions: Thrill, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
Sadece azgınlık mı verdi durum degişimi oldu mu mental açıdan yoksa onun için trt yapmak lazım mı bazıları forumda antidepresant gibi diyo trtye @maarda doğru mu
Daha bu sabah aldım bakarız ay sonu atarım full sonuç

• +1
Reactions: Thrill and Auchelius
şu boklu ilacı bir tek türkiyedekiler büyütüyo herhalde

• +1
Reactions: Ashoimex, Auchelius, maarda and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and Thrill
şu boklu ilacı bir tek türkiyedekiler büyütüyo herhalde
valla bi yarrağıma yaramıyo aq roid kullanmıyosan

• +1
Reactions: Atsizz, Auchelius and Thrill
Proviron sihirli bisey degil androjen etkili eski tip ilac testosteron artisi degil baglanan SHBG yi dusurur o yuzden kimi hisseder kimi hicbir sey hissetmez isim degistirmekle calismasi degismez doz baglam ve bny belirler

• +1
Reactions: Thrill and kurdistan
  • +1
Reactions: Auchelius and Thrill
Proviron sihirli bisey degil androjen etkili eski tip ilac testosteron artisi degil baglanan SHBG yi dusurur o yuzden kimi hisseder kimi hicbir sey hissetmez isim degistirmekle calismasi degismez doz baglam ve bny belirler
Tamam dolaylı olarak testo artırıyor shbg düşürünce aq,sen gptye falan mı yazdırıyon bunları
Ayrıca birşey hissetmek ne mk

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill and Auchelius
Tamam dolaylı olarak testo artırıyor shbg düşürünce aq,sen gptye falan mı yazdırıyon bunları
Ayrıca birşey hissetmek ne mk
GPT falan yazmıyorum olay basit SHBG düşünce kanda serbest testosteron oranı artıyor ama bu total testoyu gerçekten yükselttiğin anlamına gelmiyor o yüzden biri enerji libido pump hissederken biri hicbir sey hissetmiyor dedigim sey bu his olayi subjektif kan degeriyle birebir gitmez kimyada sihir yok beklenti ve bünye cok fark ettiriyor

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill and maarda
GPT falan yazmıyorum olay basit SHBG düşünce kanda serbest testosteron oranı artıyor
ee arttırıyormuş yani .d

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill and Auchelius
ee arttırıyormuş yani .d
Artıyor ama bu total testosteron yükseliyor demek değil serbest oran değişiyor dedim zaten mevzu kelime oyunu değil mekanizma aynı şeyi söylüyoruz ama farklı yerden bakıyoruz

• +1
Reactions: Thrill
Artıyor ama bu total testosteron yükseliyor demek değil serbest oran değişiyor dedim zaten mevzu kelime oyunu değil mekanizma aynı şeyi söylüyoruz ama farklı yerden bakıyoruz
olm ilk mesajında testo arttırmıyo demisin yoo bende arttırıyo dedim sende arttırıyon dedin sonra he evet suan aynı seyi diyoz ona bakarsak
serbest testo da çok önemli özellikle kürde shbg düşüren herhangi bişi kürün etkisini neredeyse ikiye katlayabilir

• +1
Reactions: Thrill, flows5991 and Auchelius
olm ilk mesajında testo arttırmıyo demisin yoo bende arttırıyo dedim sende arttırıyon dedin sonra he evet suan aynı seyi diyoz ona bakarsak
serbest testo da çok önemli özellikle kürde shbg düşüren herhangi bişi kürün etkisini neredeyse ikiye katlayabilir
Ilk mesajda dedigim sey total testoyu artirmiyor yonundeydi buna katiliyorum serbest testonun onemli oldugunu da zaten inkar etmedim SHBG dusurunce serbest oran artar ama bu herkeste ayni klinik etkiyi vermez dedigim nokta buydu yani celisme yok mekanizma ayni etki bireysel farkliyor burada uzatilacak bir sey yok

• +1
Reactions: Thrill
abartma amk

• +1
Reactions: Thrill and kurdistan