Bu siktiğimin vücuduna kütle koyamıyorum

Heatmiser

Heatmiser

catch an edge
186 boyunda 75 kiloyum vücut lean %13 bf var ama geniş durmuyorum omuz genetiğim bir tık iyi gibi göğüs ve karın leş gibi bence. Bacaklar da baya ince 💀 . 4 ayda inanılmaz hızlı +10 kg koydum şuan artmıyor. 3000 cal a çıkmam lazım 2600 zar zor alıyorum 0 iştah. Yokmu iştah açıcı sikimsonik birşey. Sizce risk alıp kirli beslenip biraz yağlanayım mı yoksa temiz beslenip lean vücutla devam mı etmeliyim . Kirli beslenmeye yüzüm şişer kemikler gider diye hiç bulaşmadım bugüne kadar ama inanılmaz hızlı kilo verebiliyorum baya ikilemde kaldım ne diyosunuz

Attachments

• 20240406_225305.jpg
    20240406_225305.jpg
    758.6 KB · Views: 0
  • 20240406_230805.jpg
    20240406_230805.jpg
    1.6 MB · Views: 0
  • 20240406_231136.jpg
    20240406_231136.jpg
    1.8 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: Deleted member 65274
Kirli al baktın kemikler gitti,metabolizmada hızlıymış zaten verirsin çok rahat.

• +1
Reactions: beypazarisoda0 and Heatmiser
şu elemana dönüşürsem diye korkuyorum

Attachments

• 4034074_IMG_20240326_205226.jpg
    4034074_IMG_20240326_205226.jpg
    1.1 MB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: hernandrago11, cmstormhox, xion and 4 others
ayrıca bu anasını siktiğim hasta falan mı ? 500 tane aynı postu var herifin gördüğüm anda tüylerim diken diken oluyor

• +1
  • JFL
Reactions: hernandrago11 and Deleted member 65274
ayrıca bu anasını siktiğim hasta falan mı ? 500 tane aynı postu var herifin gördüğüm anda tüylerim diken diken oluyor
kim? etilerlersen daha iyi olur.

resmini attım yukarıya etiketlersem gelir buraya ruh hastası orospu evladı

• +1
  • JFL
Reactions: xion and Deleted member 65274
şu elemana dönüşürsem diye korkuyorum
olm bu adam seni allahına kadar mogluyor bu adama dönüşebileceksen her boku ye.

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: MrBlackBanner, maarda, xion and 1 other person
186 boyunda 75 kiloyum vücut lean %13 bf var ama geniş durmuyorum omuz genetiğim bir tık iyi gibi göğüs ve karın leş gibi bence. Bacaklar da baya ince 💀 . 4 ayda inanılmaz hızlı +10 kg koydum şuan artmıyor. 3000 cal a çıkmam lazım 2600 zar zor alıyorum 0 iştah. Yokmu iştah açıcı sikimsonik birşey. Sizce risk alıp kirli beslenip biraz yağlanayım mı yoksa temiz beslenip lean vücutla devam mı etmeliyim . Kirli beslenmeye yüzüm şişer kemikler gider diye hiç bulaşmadım bugüne kadar ama inanılmaz hızlı kilo verebiliyorum baya ikilemde kaldım ne diyosunuz
mk677 falan kullanabilirsin istiyorsan iştah açıyor baya da tr dekilerin hepsi sahte

@Bzz

Nereye mogluyor amk.Eleman legit mental arabid.Lens takan efemine bir karakter.Böyle tipler karı sikemez sikse de para ile siker.
Op a gelirsek roid alman lazım ama o da uzun vade de problem.Eğer yüzüne güveniyorsan bu fizik gayette ideal.

Pekmezli muzlu sut yap ve icine 10 kasik zeytinyagi at. Hergun ic. Rica ederim.

bu haliyle kalkmış siki indirir kilo verirse yüksek ihtimal dediğin okey

• +1
Reactions: Deleted member 65274
Yapmayın kanka spor o genetiklerle SG et why i do spor yapmak when İTS all about face?

• JFL
Reactions: beypazarisoda0
Yapmayın kanka spor o genetiklerle SG et why i do spor yapmak when İTS all about face?
basliktaki adamin vucudu seni allahina kadar mogluyor

• JFL
Reactions: Deleted member 71466
%17-18 bf birisi istediği kadar elit genetiklere sahip olsun %11-12 bf lean eleman moglar. Lean is everything

• +1
Reactions: Deleted member 70692
%17-18 bf birisi istediği kadar elit genetiklere sahip olsun %11-12 bf lean eleman moglar. Lean is everything
%20 nin altına hiç düşemedim tiroitte falan da sorun yok ama testo 300 ng dl ondan olabilir

%18 %20 kadar cikmistim ama hala hollow cheeks vardi dostum

bone is life

• +1
Reactions: Deleted member 68564
%18 %20 kadar cikmistim ama hala hollow cheeks vardi dostum

bone is life
Kanka seni biliyorum sanirim 198 esmer sakalliydin hafif ama herkes sen değil işte

• +1
Reactions: Deleted member 68564
anabolik steroidlere düş mini narcy

Naturel building canıma tak etti artık. Her antreman da yüksel volume çalışıp götüm sikiliyor setlerin amına koyuyorum ama salonda 4 aydır spor yapan velet küre girip beni 2 ye katlıyor sokarım böyle işe . Geniş omuzları patlatmak istiyorum ama böyle giderse natural olarak anca göt deliğimi patlatırım. Galiba karanlık tarafa geçme vakti geldi. Norwood yüzünden dht base roid kullanamam . 300 - 500 test only girmeyi düşünüyorum ama artan testo yüzünden dht de artacaktır . Fin bunu ne kadar baskılar ? Kürdeyken illa duta mı geçmek gerekiyor amk

Naturel building canıma tak etti artık. Her antreman da yüksel volume çalışıp götüm sikiliyor setlerin amına koyuyorum ama salonda 4 aydır spor yapan velet küre girip beni 2 ye katlıyor sokarım böyle işe . Geniş omuzları patlatmak istiyorum ama böyle giderse natural olarak anca göt deliğimi patlatırım. Galiba karanlık tarafa geçme vakti geldi. Norwood yüzünden dht base roid kullanamam . 300 - 500 test only girmeyi düşünüyorum ama artan testo yüzünden dht de artacaktır . Fin bunu ne kadar baskılar ? Kürdeyken illa duta mı geçmek gerekiyor amk
ne zamandir yapiyon spor

guncel fizik
20240815 192123

yarrak gibi beslenmeme ragmen yaglar esit dagılıyor allahtan

Fiziğin bence yeterince iyi. Daha fazla kütle koyman + smv katmaz bence. Şuan katabileceği smvyi zaten katıyordur bu fizik ortalamanın gayet üstünde cünkü.

Last edited:
  • +1
Reactions: Heatmiser
mal mal şeyler deneme amk

vücudun zaten fena değil bok yoluna saç kaybetmenin anlamı yok

• +1
Reactions: menas, Heatmiser and orhanhic
Fiziğin bence yeterince iyi. Daha fazla kütle koyman + smv katmaz bence. Şuan katabileceği smvyi zaten katıyordur bu fizik ortalamanın gayet üstünde cünkü.
Tr kızları kalıplı adam seviyor (+20 yaş)

Tr kızları kalıplı adam seviyor (+20 yaş)
Yeter bence bu vücut zaten yeterınce kalıplı duruyon. Fazla kas çirkin gösterebiliyor.

1 senede idman yapmayi ögrenemezsin ki küre girsen çok verim alamazsin bence ve uzunsun bir de daha uzun sürcek tabi dolman

• +1
Reactions: szolliontaraelis and Heatmiser
1 senede idman yapmayi ögrenemezsin ki küre girsen çok verim alamazsin bence ve uzunsun bir de daha uzun sürcek tabi dolman
Normalde üstten konuşmam ama 1 senede düzgün idman atamayan salona gitmesin bence. BB dünyanın en kolay ve overrated sporu (spor bile değil)

• +1
Reactions: Deleted member 86644
Normalde üstten konuşmam ama 1 senede düzgün idman atamayan salona gitmesin bence. BB dünyanın en kolay ve overrated sporu (spor bile değil)
1 sene daha yap anlarsin. 1 sene önce idman yapmiyomusum diyceksin

ortalama ustu bir vucudun var QArdes guzel ben begendim 🔥

Yokmu kurde dht inhibitor kullanan koca subforumda

Fin bunu ne kadar baskılar ? Kürdeyken illa duta mı geçmek gerekiyor amk
Dut ve fin alfa redüktaz enzimini azaltarak dht yi engelliyor.Finasterid bu enzimin tip 2 formunu, dutasterid ise hem tip 1 hem de tip 2 formunu baskılıyor.
O yüzden dut dht seviyesini daha baskılıyor

Küre gireceksen dut tek çare ama daha ağır ve uzun yan etkileri var.
Fin 4-5 günde vücuttan atılırken dut 4-5 hafta da atılıyor

Dut ve fin alfa redüktaz enzimini azaltarak dht yi engelliyor.Finasterid bu enzimin tip 2 formunu, dutasterid ise hem tip 1 hem de tip 2 formunu baskılıyor.
O yüzden dut dht seviyesini daha baskılıyor

Küre gireceksen dut tek çare ama daha ağır ve uzun yan etkileri var.
Fin 4-5 günde vücuttan atılırken dut 4-5 hafta da atılıyor
biliyorum hepsini bana tecrube edinmis eleman lazım yabancı foruma sorayım en iyisi

biliyorum hepsini bana tecrube edinmis eleman lazım yabancı foruma sorayım en iyisi
Tecrübesi olsa da herkesin genetik yapısı farklı kanka sen daha küre girmeden saç dökülmesi yasadiysan dut şart gibi

• +1
İnsülin gh

• +1
  • Hmm...
Reactions: Heatmiser and szolliontaraelis
Kanka omuzlar bence kotu degil ama kollar ve gogus eksik kalmis. Sirtin nasil bilmiyorum ama goguslerden de eksik gozukuyor. Core iyi. Bacaklarin da cok iyi olmadigini tahmin ediyorum.

Kure gireceksen 1 sene daha calisip gir. En azindan kollar bi 41-42 gorsun aq

test 150 haftalık, arada HCG/clomid

• +1
Kanka omuzlar bence kotu degil ama kollar ve gogus eksik kalmis. Sirtin nasil bilmiyorum ama goguslerden de eksik gozukuyor. Core iyi. Bacaklarin da cok iyi olmadigini tahmin ediyorum.

goguslerim cok zor doluyor shit genetic 💀 bacaklar süngerbobtan hallice zaten

Kollarım 40 ları görünce sporu gelişmekten çok elimde olanı korumak için yaparım hayvan gibi olmak istemiyorum 186 boyum senin kadar uzun değilim . 20 lerin başında olsaydım roid için beklerdim ama şuan beklemek amelelik gibi geliyor .Zaten istediğim fizikte öyle çok uzun yıllar bb yapılması gereken bir fizikte değil. şunun 1-2 tık üstü daha geniş omuz daha kalın kollay vesaire tabi bu adamın genetiği iyi orası ayrı
Keqbjke

• +1
Reactions: szolliontaraelis
Kral senin omurga neden küçük bacaklar uzun benim gibi skolyoz mu var

.

Last edited:

Users who are viewing this thread

Back