Bu siktiğimin vücuduna kütle koyamıyorum

%18 %20 kadar cikmistim ama hala hollow cheeks vardi dostum

bone is life
Bende chubby cheeks var ama hollow cheeks de var got deliğimi mi parmaklamam gerekiyo napayim

• +1
Reactions: Peter Steele
186 boyunda 75 kiloyum vücut lean %13 bf var ama geniş durmuyorum omuz genetiğim bir tık iyi gibi göğüs ve karın leş gibi bence. Bacaklar da baya ince 💀 . 4 ayda inanılmaz hızlı +10 kg koydum şuan artmıyor. 3000 cal a çıkmam lazım 2600 zar zor alıyorum 0 iştah. Yokmu iştah açıcı sikimsonik birşey. Sizce risk alıp kirli beslenip biraz yağlanayım mı yoksa temiz beslenip lean vücutla devam mı etmeliyim . Kirli beslenmeye yüzüm şişer kemikler gider diye hiç bulaşmadım bugüne kadar ama inanılmaz hızlı kilo verebiliyorum baya ikilemde kaldım ne diyosunuz
hocam senin yağ oranın %9-10 falan olması lazım göbeğin yok bişeyin yok nasıl %13 diyosun ?

yiyip kilo alamıyosan çok iyi yediğin herşeyi işliyo vücut işte am gibi yağa dönüştürmüyo am torbası gibi gezmiyosun benım gıbı

ayrıca bu anasını siktiğim hasta falan mı ? 500 tane aynı postu var herifin gördüğüm anda tüylerim diken diken oluyor
Psikopat orospu evladı her gün rate istiyor

• JFL
Reactions: Heatmiser
yiyip kilo alamıyosan çok iyi yediğin herşeyi işliyo vücut işte am gibi yağa dönüştürmüyo am torbası gibi gezmiyosun benım gıbı
76 kiloda kaldım oc nesi iyi

• +1
Reactions: Deleted member 70692
hayır 2 -3 aydır dışarıdan lahmacun hamburger pizza döner pide yiyorum
lahmacunun kalorisi 150ymiş dün baktım yanında soyledıgım ayran daha kalorili

• JFL
Reactions: maarda and Heatmiser
lahmacunun kalorisi 150ymiş dün baktım yanında soyledıgım ayran daha kalorili
orospu evlatlatı içine 10 gr kıyma 20 gr hamur koyduğu için

• +1
Reactions: hernandrago11, maarda and Deleted member 70692
orospu evlatlatı içine 10 gr kıyma 20 gr hamur koyduğu için
çalıştığım yerde lahmacun içi yere düşmüşdü yerden topladık içine geri koyduk haberin olsun

• JFL
Reactions: hernandrago11 and maarda
186 boyunda 75 kiloyum vücut lean %13 bf var ama geniş durmuyorum omuz genetiğim bir tık iyi gibi göğüs ve karın leş gibi bence. Bacaklar da baya ince 💀 . 4 ayda inanılmaz hızlı +10 kg koydum şuan artmıyor. 3000 cal a çıkmam lazım 2600 zar zor alıyorum 0 iştah. Yokmu iştah açıcı sikimsonik birşey. Sizce risk alıp kirli beslenip biraz yağlanayım mı yoksa temiz beslenip lean vücutla devam mı etmeliyim . Kirli beslenmeye yüzüm şişer kemikler gider diye hiç bulaşmadım bugüne kadar ama inanılmaz hızlı kilo verebiliyorum baya ikilemde kaldım ne diyosunuz
600 gram pirinç al lapa yap bitir hiç doyurmuyo bitiriyon hepsini kolayca

ayrıca bu anasını siktiğim hasta falan mı ? 500 tane aynı postu var herifin gördüğüm anda tüylerim diken diken oluyor
Funky flamingodan mi bahsediyoruz

Users who are viewing this thread

Back