Bu sitede vakit geçiren insanlar insel mi?

recai iskender

recai iskender

ltn
Merhaba arkadaşlar. Şimdi öğrenmekteyim ki 9 yaşındaki kuzenim benim evimde kaldığı sırada haylazlık yaparak benim e-mail adresimi kullanıp looksmaxx.org isimli sitede hesap açmış ve ben bu hesabı kuzenimin elinden almış bulunmaktayım. Belirtmek isterim ki şu ana kadar bu hesaptan yapılan hiç bir paylaşım benim tarafımdan değil, bir şekilde e mailime ulaşmış olan bu 9 yaşındaki kuzenim tarafından yapılmıştır. Eğer bu hesapta paylaşılanlar yüzünden herhangi biri sorumlu tutulacaksa bu ip sahibi değil, onun henüz 9 yaşındaki kuzeni sorumlu tutulmalıdır. Eğer kuzenim herhangi birine rahatsızlık verdiyse kendisinden çok özür diler, kuzenimin 9 yaşında olduğunu aklında tutmasını rica ederim.

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Deleted member 28459, GatoradeTRZ8, Deleted member 100697 and 1 other person
Kuzenimin dini ve milli değerlere ettiği hakaretler dolayısıyla çok özür dilerim ve ülkücü ailesine haber verdiğimi, burada yazdığı her şeyi teker teker ss alıp ailesine attığımı belirtmek isterim

• JFL
Reactions: Zodiac and OgreGravital
Merhaba arkadaşlar. Şimdi öğrenmekteyim ki 9 yaşındaki kuzenim benim evimde kaldığı sırada haylazlık yaparak benim e-mail adresimi kullanıp looksmaxx.org isimli sitede hesap açmış ve ben bu hesabı kuzenimin elinden almış bulunmaktayım. Belirtmek isterim ki şu ana kadar bu hesaptan yapılan hiç bir paylaşım benim tarafımdan değil, bir şekilde e mailime ulaşmış olan bu 9 yaşındaki kuzenim tarafından yapılmıştır. Eğer bu hesapta paylaşılanlar yüzünden herhangi biri sorumlu tutulacaksa bu ip sahibi değil, onun henüz 9 yaşındaki kuzeni sorumlu tutulmalıdır. Eğer kuzenim herhangi birine rahatsızlık verdiyse kendisinden çok özür diler, kuzenimin 9 yaşında olduğunu aklında tutmasını rica ederim.

• JFL
  • +1
Reactions: Zagro, Detective, ER enjoyer and 1 other person
hayır

• +1
Reactions: menas and Ashoimex
dostum bizim bu kuzenler tarikat mıdır nedir bende yeni farkettim telefonumu kurcalamış yazdığı küfürleri ailesine bir bir anlattım bunlara böyle şeyleri okulda mı aşılıyorlar noluyor anlamıyorum

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8, recai iskender and Zodiac

Users who are viewing this thread

Back