Bu threaddekı bılesıklerı nereden sourcelıyabılrıım?

iluvanavar

iluvanavar

just for entertaiment purposes.
TAK-653 / ACD-856
PRL-8-53
Phenylpiracetam
Bromantane
arkaslar bunlari nereden sourclıyabılırım?
elınde olan var mı ?
tesekkur eder.m

• +1
Reactions: FAWFF, Thrill, FUCK YEA and 1 other person
@susisesi etıket atmassam olmazdi

• +1
Reactions: Thrill and susisesi
dopamandan ANKARANIN_ADAMI kodu ile %10 indirimli şekilde alabilirsin

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, wendler3939, FAWFF and 7 others
Öğrenirsen bana da ilet

• +1
Reactions: Thrill and iluvanavar
cok zor kanka
Abdi ibrahim pharmadan drvam biz abi
kuzen elımde kı concerta stogu bıttı amk odaklanamıyom cok kotu
auromıx,nootropıl,modiwake
gibi bi stack cıkardım da eksık hıssettırıyo

• +1
Reactions: Thrill
ACD ile TAK çok zor bulursun bromanton çok kolay bulabilirisin sprey yada toz olarak sana kalmış Fenilpirasetam piyasada Fonturacetam diye geçiyor onu bulman biraz uğraştırır ama bulabilirisin gene PRL-8-53 bulman zor olabilir ama gene bulamicağın birşey değil hafıza kimyasalları kategorisine giriyor source güvenilir ise 500mg yada 1g tüplerde alabilirsin ama HPLC belgesi yoksa almamanı öneririm saflık testi yok demektir puda şekeri gönderebilirler

• +1
  • Woah
Reactions: Fridx, Hanife, Thrill and 1 other person
ACD ile TAK çok zor bulursun bromanton çok kolay bulabilirisin sprey yada toz olarak sana kalmış Fenilpirasetam piyasada Fonturacetam diye geçiyor onu bulman biraz uğraştırır ama bulabilirisin gene PRL-8-53 bulman zor olabilir ama gene bulamicağın birşey değil hafıza kimyasalları kategorisine giriyor source güvenilir ise 500mg yada 1g tüplerde alabilirsin ama HPLC belgesi yoksa almamanı öneririm saflık testi yok demektir puda şekeri gönderebilirler
anladim kanka eyvallah suan soyle bi stack yaptim
Moklobemid 150 mg
Modafinil 100 mg
Piracetem (800mg)
magnesium glisinat 200mg
Caffeine 400mg

• +1
Reactions: Thrill and FUCK YEA
bide yurtdisinan bisey sikseler siparis etmem %96 scam

• JFL
Reactions: Thrill and FUCK YEA
anladim kanka eyvallah suan soyle bi stack yaptim
Moklobemid 150 mg
Modafinil 100 mg
Piracetem (800mg)
magnesium glisinat 200mg
Caffeine 400mg
reis Moklobemid + Modafinil alırsan aynı gün içerisinde sinir sisteminin amına koyar Modafinil ile 400mg caffeine alırsan gene aynı şekilde vücüdun amı götü dağıtır 2 gün falan yatamazsın magnesium da inan bana okey iyi güzel ama o alıcaklarına etkisi bile olmaz yani 1g fln alman lazım sakinleşmen için

• +1
Reactions: Thrill and iluvanavar
bide yurtdisinan bisey sikseler siparis etmem %96 scam
evet o yüzden güvenilir ve kaliteli bir source bulmak çok önemli ama kimsenin paylaşıcağını sanmam herkes gatekeepliyor :lul:

• +1
  • So Sad
Reactions: Fridx, veneficus, Hanife and 2 others
reis Moklobemid + Modafinil alırsan aynı gün içerisinde sinir sisteminin amına koyar Modafinil ile 400mg caffeine alırsan gene aynı şekilde vücüdun amı götü dağıtır 2 gün falan yatamazsın magnesium da inan bana okey iyi güzel ama o alıcaklarına etkisi bile olmaz yani 1g fln alman lazım sakinleşmen için
o kdr etki eder mi ya 108 concerta da hic titreme falan olmadi yarin hepsini alip bi denicem cok yan etki ederse dozajlari dusururum

• +1
Reactions: FUCK YEA
evet o yüzden güvenilir ve kaliteli bir source bulmak çok önemli ama kimsenin paylaşıcağını sanmam herkes gatekeepliyor :lul:
musluman kardesligi bitmis

• +1
  • JFL
Reactions: veneficus, Hanife and FUCK YEA
o kdr etki eder mi ya 108 concerta da hic titreme falan olmadi yarin hepsini alip bi denicem cok yan etki ederse dozajlari dusururum
amk 108mg concertayı napacan 27mg yeterde artar bile doz daha fazla diye daha çok işine yaricak sanma ayrıca ne yapıcaksın da o kadar yüksek doz alıcaksın knk ilacın etkisi bittikten sonra crash olunca yarrak gibi hissedersin ayrıca o kadar yüksek doz harbi diyorum iyi değil

• +1
Reactions: iluvanavar
bide concertayı nasıl elde ettin ki :feelswat:

• +1
DEHB fln mı larpladın

• +1
amk 108mg concertayı napacan 27mg yeterde artar bile doz daha fazla diye daha çok işine yaricak sanma ayrıca ne yapıcaksın da o kadar yüksek doz alıcaksın knk ilacın etkisi bittikten sonra crash olunca yarrak gibi hissedersin ayrıca o kadar yüksek doz harbi diyorum iyi değil
kuzen elimde 54 mglik vardi amk 2 tane cok sidelari overreacted bence uykusuzluk falan da yapmadi kullandigim 2 ay boyunca

• +1
kuzen elimde 54 mglik vardi amk 2 tane cok sidelari overreacted bence uykusuzluk falan da yapmadi kullandigim 2 ay boyunca
ya tabi kişiden kişiye değişir herkesin bünyesi aynı değildir ama dediğim gibi dışardan birşey yok gibi görünse de sinir sistemini kalbini zorlayıcak bir stack ayrıca sen ne yapıcaksın da kullanıcan o kadar şeyi amk

• +1
ya tabi kişiden kişiye değişir herkesin bünyesi aynı değildir ama dediğim gibi dışardan birşey yok gibi görünse de sinir sistemini kalbini zorlayıcak bir stack ayrıca sen ne yapıcaksın da kullanıcan o kadar şeyi amk
yksmaxxin🥺

• JFL
anladım şu anda elinde o dediğin ilaçların hepsi varmı bide modafinili nerden buldun varsa
evt hepsi var modafinil bi aile uyeme recetemi ama bence eczaneden alinabilir bence normal recetesiz sanki

• +1
Reactions: Thrill
Modafinil 100 mg
modafinili her gün kullanırsan gg olursun 1-2 hafta sonra direkt etki etmez. Modafinil aşırı overrated, kendim de denedim bildiğin kafein+
Piracetem (800mg)
magnesium glisinat 200mg
Caffeine 400mg
800mg piracetam hiçbir şey hissetmiceksin diğerleride zaten otc düz şeyler çok bişi bekleme
TAK-653 / ACD-856
PRL-8-53
Phenylpiracetam
Bromantane
Burdan TAK-653 ve Bromantane denedim elimde de ACD var toz olarak daha denemedim.

Tak da Bromantane de diğer yazdığın her şeyden daha etkili.

Phenylpiracetamı çok öven bi arkadaşım var ama kendim düz 2400mg piracetam dışında racetam denemedim.

O arkadaşıma göre ama nefiracetam>phenylpiracetam

Kendim en çok merak ettiğim oxiracetam matematik gibi alanlarda en iyisi o gibi duruyo ama biraz daha araştırmam lazım

Tr de sadece eczane beyaz reçete + supplementlardan bi stack hazırlıcak olsam herhalde şunlara bakardım

2.4g+ Piracetam
Phosphatidylserine
2500mg+ Omega 3
ZMA (tr de fiyatları bilmiyom da eczanedense bodybuilding supplementı olarak almak daha ucuz oluyo)

Lisede uyku kalitesi için 5HTP kullanmıştım btw o zamanlar bilmiyodum ama antidepresan gibi çalışıyo resmen

Bide psikiyatriye gidip dikkat mikkat dersen yüksek ihtimalle şak diye sana herhangi bi metilfenidat türevi ilaç yazar eğer yazmazsa da yüksek doz kafein eklersin

• +1
Reactions: Iranidnordid and Hanife
modafinili her gün kullanırsan gg olursun 1-2 hafta sonra direkt etki etmez. Modafinil aşırı overrated, kendim de denedim bildiğin kafein+

800mg piracetam hiçbir şey hissetmiceksin diğerleride zaten otc düz şeyler çok bişi bekleme

Burdan TAK-653 ve Bromantane denedim elimde de ACD var toz olarak daha denemedim.

Tak da Bromantane de diğer yazdığın her şeyden daha etkili.

Phenylpiracetamı çok öven bi arkadaşım var ama kendim düz 2400mg piracetam dışında racetam denemedim.

O arkadaşıma göre ama nefiracetam>phenylpiracetam

Kendim en çok merak ettiğim oxiracetam matematik gibi alanlarda en iyisi o gibi duruyo ama biraz daha araştırmam lazım

Tr de sadece eczane beyaz reçete + supplementlardan bi stack hazırlıcak olsam herhalde şunlara bakardım

2.4g+ Piracetam
Phosphatidylserine
2500mg+ Omega 3
ZMA (tr de fiyatları bilmiyom da eczanedense bodybuilding supplementı olarak almak daha ucuz oluyo)

Lisede uyku kalitesi için 5HTP kullanmıştım btw o zamanlar bilmiyodum ama antidepresan gibi çalışıyo resmen

Bide psikiyatriye gidip dikkat mikkat dersen yüksek ihtimalle şak diye sana herhangi bi metilfenidat türevi ilaç yazar eğer yazmazsa da yüksek doz kafein eklersin
kanka psikiyatri de yazdirsak maalesef ilerde karsimiza cok cikiyor,
piracetem+Wellbutrin alicam gibi,
Phosphatidylserine Bu dedigin seye baktim saglam da asiri pahali amk ne yazik ki bunu ekliyemicem gibi
Lamictal kullanabilirim gibi ondan da elinde var da beyinime cok yuk bindirmek istemiyorum uzun vade de yarra yiyebiliriz cunku

Last edited:
  • +1
Reactions: susisesi
kanka psikiyatri de yazdirsak maalesef ilerde karsimiza cok cikiyor,
piracetem+Wellbutrin alicam gibi,
Phosphatidylserine Bu dedigin seye baktim saglam da asiri pahali amk ne yazik ki bunu ekliyemicem gibi
Lamictal kullanabilirim gibi ondan da elinde var da beyinime cok yuk bindirmek istemiyorum uzun vade de yarra yiyebiliriz cunku
welbutrini reçetesiz alınabildiğini unutmuşum.

Welbutrin ilk kullandığım 1-2 ay hayatımda kullandıpım açık ara en iyi ilaçtı

• +1
Reactions: FUCK YEA, iluvanavar and FAWFF
bende baya fazla side yaptı depresyonda gibi oluyordum 54'lükte

• +1
welbutrini reçetesiz alınabildiğini unutmuşum.

Welbutrin ilk kullandığım 1-2 ay hayatımda kullandıpım açık ara en iyi ilaçtı
wellbutrini alip basliyorum o zaman bugun

TAK-653 / ACD-856
PRL-8-53
Phenylpiracetam
Bromantane
arkaslar bunlari nereden sourclıyabılırım?
elınde olan var mı ?
tesekkur eder.m
Bu maddeler ne işe yarıyor beyler guide falan yok mu böyle tüm hepsini içeren

• +1
@FUCK YEA @susisesi @blackpillruinedmyli
Beyler modiwake gittigin ilk eczane de buldum simdi anlatiyorum
girdim acnegen ve wellbutrini aldim,sonra modafinil erken maddeli hangi ilaclar var
modiwake var dedi Yaninda ki keko cocuga emir Verdi depodan git al diye,ben dedim bunu alabilioz mu boyle recetesiz dedi ki kontrole tabi normalde,ama gene dedi 750 falan herhalde fiyati 700e veririm dedi dedim abi yok kalsin
dedi tamam
Dedim abi kolay gelsin
WELLBUTRIN ve acnegen alip ciktim

Attachments

• Screenshot_2026-09-17-14-54-22-031_com.google.android.apps.photos-edit.jpg
    Screenshot_2026-09-17-14-54-22-031_com.google.android.apps.photos-edit.jpg
    401.6 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: FUCK YEA and susisesi
girdim acnegen ve wellbutrini aldim,sonra modafinil erken maddeli hangi ilaclar var
modiwake var dedi Yaninda ki keko cocuga emir Verdi depodan git al diye,ben dedim bunu alabilioz mu boyle recetesiz dedi ki kontrole tabi normalde,ama gene dedi 750 falan herhalde fiyati 700e veririm dedi dedim abi yok kalsin
dedi tamam
Dedim abi kolay gelsin
Olum sen nerde yasiyon amk
Wellbutrin recetesizmis etkisi nasi oluyor anlatirsin

• +1
alirsan soyle 6da kapaniyor eczanelernhizli ol direkt modafinil alabilir miyim de
Wellbutrin aldim
Ben sehirdeki 21 tane eczaneyi gezdim modi icin vermediler
Bunda da eczaci kadin mal mal bakti sanarsin meth satiyo mk, sonra niye kullaniyosun falan diye sordu bende odak dedim bisey demedi gittim

• +1
kuzen daha once wellbutrini hic denemedim olacak odaklanmaya yardimci oluyo glb,350 tl falandi
300mglik barmis 700 kitlediker canlari saholsun ikiye bolup kullancam
@susisesi dozaj ne olsun haci

• +1
Wellbutrin aldim
Ben sehirdeki 21 tane eczaneyi gezdim modi icin vermediler
Bunda da eczaci kadin mal mal bakti sanarsin meth satiyo mk, sonra niye kullaniyosun falan diye sordu bende odak dedim bisey demedi gittim
21 eczaneyı ne ara gezdın mk,
bıde nası vermedıler ya orspucopcukları benımkıler dırekt verdı,
biraz zorlasam xanax fln da alırım galıba ocların paradan gozu donms

• JFL
hangi şehirdesin amk benim burda izotret bile vermiyorlar
21 eczaneyı ne ara gezdın mk,
bıde nası vermedıler ya orspucopcukları benımkıler dırekt verdı,
biraz zorlasam xanax fln da alırım galıba ocların paradan gozu donms

• +1
ikiye bölemezsin extended release kapsüller çalışmayı bırakır
Amina cakiyim oyle isin
ikiye bolup bitane atmistim anasinin amina giyti o zaman

• +1
  • JFL
Reactions: FUCK YEA, susisesi and iluvanavar
dedi tamam
Dedim abi kolay gelsin
eyv yarın gider bakarım modiwake varmı diye

• +1