Bu tip doğal mı estetik mı?

L

lastpomeio

Iron
1000106284

now lets see you bro 🤣
„you cant say x person is ugly if you are ugly” classic. i know im ugly and I dont have to look good in order state that someone is ugly

• +1
Reactions: hardmaxxx, Ashoimex and recai iskender
herif cirkin, surekli ayni filterleri kullanip fraudliyor, cope videolar cekip duruyor bi boka yaramiyor o egzersizler
Fruadlayip filter kullanarak böyle olabiliyorsan ol sende kanka 🤣 Ayrıca Ne fraudu aq fraudlayanlar 50mden belli ediyor kendini.Bi insanın gelismesi sizin nie bu kdr zorunuza gidiyor anlamıyorum

• +1
Reactions: IlI
Fruadlayip filter kullanarak böyle olabiliyorsan ol sende kanka 🤣 Ayrıca Ne fraudu aq fraudlayanlar 50mden belli ediyor kendini.Bi insanın gelismesi sizin nie bu kdr zorunuza gidiyor anlamıyorum
herifin tek yaptigi sey ergenlik gecirip zayiflamakti, tiktokta ise mal turk incelleri sacma sapan yuz egzersizleri ile ascendleyebileceklerine inandirmaya calisiyor. Adamin yarrani agzindan cikarabilirsin

• +1
Reactions: hardmaxxx, Ashoimex and maarda
herifin tek yaptigi sey ergenlik gecirip zayiflamakti, tiktokta ise mal turk incelleri sacma sapan yuz egzersizleri ile ascendleyebileceklerine inandirmaya calisiyor. Adamin yarrani agzindan cikarabilirsin
Cornball avi

• +1
„you cant say x person is ugly if you are ugly” classic. i know im ugly and I dont have to look good in order state that someone is ugly
if your ugly dont bother having an opinion

• JFL
Reactions: yenesy
how about you show yourself:feelshah:
i did it five thousand times already 😂

fraudsuz htn fraudla cl adama cirkin demek gercekten zeka geriligi alameti

at bakalim fotonu, fraudlu cl abarti, prime chico ve alex schlab cl, bu turko onlarla ayni ligde degil.

at bakalim fotonu, fraudlu cl abarti, prime chico ve alex schlab cl, bu turko onlarla ayni ligde degil.
dunyanin en unlu super modeli ve sadece dis gorunusuyle 300k takipci kasan adam ikisi de chad degil aynen kardesim benim chicoya mtn htn cl diyenlerin gerizekalilik seviyesi foidlerle ayni
chadlite seviyesi bojack falandir kanka chico clyse sen bok bocegisin o zaman
ayrica konu benim sifadim degil senin atmani bekliyoruz lafi cevirme ilk ben sordum
rira pp koyan adamdan 3 basamakli iq beklemem zaten

• +1
Reactions: cakdripa and yenesy
dunyanin en unlu super modeli ve sadece dis gorunusuyle 300k takipci kasan adam ikisi de chad degil aynen kardesim benim chicoya mtn htn cl diyenlerin gerizekalilik seviyesi foidlerle ayni
chico prime hali için mi yoksa şu anki hali için mi htn cl diyorsunuz

• +1
18den sonra ne ergenliği aq.egzersizler cope zaten ama konu ürettiği içerik değil kendisi.Ne yaptıysa yaptı gayet güzel ascendledi ve sen agliyosun.Riranin yarrani ağzından çıkarda konusalim

• +1
Reactions: cakdripa
18den sonra ne ergenliği aq.egzersizler cope zaten ama konu ürettiği içerik değil kendisi.Ne yaptıysa yaptı gayet güzel ascendledi ve sen agliyosun.Riranin yarrani ağzından çıkarda konusalim
bonesmashing thumbplinng vs. işe yaramıyor mu?

• JFL
chico prime hali için mi yoksa şu anki hali için mi htn cl diyorsunuz
suanki haline yorum yapmak sacma olur mtn falandir prime chicodan bahsediyoruz yoksa agepill magduru oldugu belli hernan drago gibi yaslanmiyo bocek gibi yaslaniyo adam
hala iyi gorunuyor orasi ayri

Joined May 2, 2025

• Ugh..
Laf bulamayınca sığındığı şey katıldığım tarih amk. Sanki kendisi 5 yıllık xlakdkfkkekfk 5 aydır açık hesabı
sen simdi tiktokta whyyyy notttt meeeee videolarida beyeniyorsundur:lul::lul:

• Ugh..
Fraud

• +1
Reactions: Ashoimex, maarda, IlI and 1 other person
Öyle bi thread ki ilk grey olmayan kişi benim

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Ashoimex, eclipsoo, maarda and 4 others

kesinlikle irlde htn fraudla cl oldugunu soyleyebilirim kendisi irl arkadasimdir 7 senelik

• +1
  • Love it
Reactions: GokcekVederson, yenesy, IlI and 1 other person
Eleman cirkin olmasa her videosuna 10 filtre basıp düzgün açı aramazdi
Konu kilit siktirin gidin cevap verenin anasını sikerim

• +1
Reactions: Ashoimex, GokcekVederson, yenesy and 1 other person
kesinlikle irlde htn fraudla cl oldugunu soyleyebilirim kendisi irl arkadasimdir 7 senelik
Fraudsuz hali var mı fraud ile nasıl htn den chadliteye firlayabilirki birisi?

Fraudsuz hali var mı fraud ile nasıl htn den chadliteye firlayabilirki birisi?
Arvadını siktimin uygulamasının kamerası herkesi oldugundan iyi gösteriyor kank, bir de cybershot diye bir efekt var onu spamlıyorlar ama çocuk çirkin değil abartmayın amk buna cirkin diyorsanız yarra yedik fena, sanayici kardeşimin yanındayım body mağdurlarını kudurtması bizim için yeterli

• +1
Reactions: Ratonnn and lastpomeio
Arvadını siktimin uygulamasının kamerası herkesi oldugundan iyi gösteriyor kank, bir de cybershot diye bir efekt var onu spamlıyorlar ama çocuk çirkin değil abartmayın amk buna cirkin diyorsanız yarra yedik fena, sanayici kardeşimin yanındayım body mağdurlarını kudurtması bizim için yeterli
Evet haklısın ben de chadlite oldum deneyince

Knk salak misiniz amk çene ve zygosuna çizgi çekin ilkinde eşit olmadığını göreceksiniz ikincide ise eşit bide ilk fotoda çenesi yuvarlak ikincide kare bunu doğal yollar ile yapması mümkün değil estetik ama biraz kilo falan aldığında yüzü dağılır ama iyi para baymış belli ya da fotoshopta olabilir ama kesinlikle doğal değil

• +1
Reactions: lastpomeio
Knk salak misiniz amk çene ve zygosuna çizgi çekin ilkinde eşit olmadığını göreceksiniz ikincide ise eşit bide ilk fotoda çenesi yuvarlak ikincide kare bunu doğal yollar ile yapması mümkün değil estetik ama biraz kilo falan aldığında yüzü dağılır ama iyi para baymış belli ya da fotoshopta olabilir ama kesinlikle doğal değil
Yoo asıl asimetrili olması doğal olarak mümkün değil

Ben de öyle düşünüyordum ama herifin dediğine göre estetik yaptıracak parası yokmuş doğalmış glow up geçirmiş

aga siz embesil misiniz yoksa low iq musunuz çözemedim lavuk kazandığı paralarla ev geçindiriyor daha geçenlerde yeni iphone aldı bu çocuk kırık telefon kullanıyodu ameliyat için gram parası yok