Bu türkler niye ratelemeyi bilmiyor?

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Çok ciddi bir soru bu amk. Yabancılar bana 6 diyor trdekiler bana 3.5 diyor (Hunter Eyes'ım var ona rağmen 3.5mişim :D), kızlar bana 7 diyor, hangisi gerçek şimdi amk. Amaçları milleti kendi çukurlarına düşürmek falan mı anlamadım tam.

• JFL
Reactions: menas, sentrix, maarda and 1 other person
hunter eyes nerde tam olarak

hunter eyes nerde tam olarak
pek de sikimde değil açıkcası, hunter eye'm, düz ve kalın kaşlarım, 105 derece jawline'ım ve belirgin bir elmacık kemiğim olduğu sürece sikime takmıyorum sizin gibileri.

• JFL
Reactions: sentrix, Deleted member 88833 and gargomel
kendini nasıl görüyorsan o

• JFL
Reactions: gargomel
  • JFL
Reactions: sentrix
Çok ciddi bir soru bu amk. Yabancılar bana 6 diyor trdekiler bana 3.5 diyor (Hunter Eyes'ım var ona rağmen 3.5mişim :D), kızlar bana 7 diyor, hangisi gerçek şimdi amk. Amaçları milleti kendi çukurlarına düşürmek falan mı anlamadım tam.
siktir et harika görünüyorsun

siktir et harika görünüyorsun
yok kankam bu bir flood aslında sazan avı için açtım ama okadar güzel gözükmüyorum

KIZLAR SANA NASIL DAVRANIYORSA ODUR OK

• +1
Reactions: chadmanlet04 and Deleted member 57016
Dün gece kızlarlaydım o yüzden yazamadım ama demek istediğim şey:
Tekrar tekrar ban yemesiyle benim herhangi bir bağlantım yoktur. Büyük ihtimalle moderatörler sürekli aynı isimle hesap açtığı için ban atıp duruyor.

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Deleted member 100847, Ethernal and 1 other person
ben kendime göre chad im zatedece bf 10 a inecek

@MOGGERWINSS @iblamemyheight nerde

kanka herkesin dediğini siklersen çok yaşamazsın ben buradakilere göre subhumanım mesela ama karşı cinse göre smvim yüksek kızlar bana geliyor ben onlara gitmiyorum büyüyünce çok daha iyi olursun merak etme

• +1
Reactions: Ashoimex
kanka herkesin dediğini siklersen çok yaşamazsın ben buradakilere göre subhumanım mesela ama karşı cinse göre smvim yüksek kızlar bana geliyor ben onlara gitmiyorum büyüyünce çok daha iyi olursun merak etme
Baba konu taşşaktı ama saol

Attachments

• IMG_7505.jpeg
    IMG_7505.jpeg
    576.9 KB · Views: 0
tamam şimdi d3k2 den kaç damla dozajı nasıl belirliyorsun ve ne zaman hangi sıklıkla kullanıyorsun
Her sabah 4-5 damla

hunter eyes cope

böbrekleride çok yoruyor ve taş yapıyor sanırım overdose
vallahi ebn overdoseyim hiç taş gibi olşmaödım :ÇD

Trde sana 3.5 diyen adamin ortalama aldığı adam sean opry falan heralde amk. Kızlar sana 7 diyosa sıkıntı çünkü bu karşıdaki kişiyi kirmamak için verilen bi puan gerçekte 3 veya 4 olduğunu dusunuyolar gerçek ratein de 5.5-6 arasi yani high mtn

Trde sana 3.5 diyen adamin ortalama aldığı adam sean opry falan heralde amk. Kızlar sana 7 diyosa sıkıntı çünkü bu karşıdaki kişiyi kirmamak için verilen bi puan gerçekte 3 veya 4 olduğunu dusunuyolar gerçek ratein de 5.5-6 arasi yani high mtn
CÜKÜBİKS FLOODU

bu tiple amcık sıkemıyorsan ya otızmlı bır canavarsındır ya da engellı agzından salya akan bır ucube orospu evladısındır amk sen aptalsın harbıden htn tıpı var aptal oldugu ıcın depresıf bır orospu evladına donusmus aklını sıkeyım senın evlat

tamam şimdi d3k2 den kaç damla dozajı nasıl belirliyorsun ve ne zaman hangi sıklıkla kullanıyorsun
Kafatasin çok dar pek bi etkisi olmaz sende

ne flawım var gozler dısında
Bonemass leş+kulak dicemde kulak çok önemsiz bi flaw benim için ayrıca gözünde ortalama-alti arasi o yüzden high ltn low mtn arasisin ayrica kürt fenotipi var bu da descendler
simdi @naturepreacher sende de aynı fenotip var demeye gelicek

Bonemass leş+kulak dicemde kulak çok önemsiz bi flaw benim için ayrıca gözünde ortalama-alti arasi o yüzden high ltn low mtn arasisin ayrica kürt fenotipi var bu da descendler
simdi @naturepreacher sende de aynı fenotip var demeye gelicek
bone mass nasıl cop kulak kepce degıl gozlerı de en kısa surede duzelttırcem

Sen buraya ilk geldiğinde tüm flawlarini yazmıştım hiç dikkate almamissin demekki
low eyed repractıon demıstın bonemass sıkıntı demıstın bonemassın sıkıntı oldugunu nerden cıkardın kulaklarım da normal kepce degıl tam hafıf acık sac uzayınca bellı olmuyor yabancılar mtn dıyor senın hıgh ltn demen harbı sacma

bone mass nasıl cop kulak kepce degıl gozlerı de en kısa surede duzelttırcem
4326359 IMG 20240419 233504 2

Çöp işte amk lean olmana rağmen çenen round elmacık kemiklerin düz maxillan geniş değil 0 zygomatic arch görüntüsü round chin+kötü orbitaller kötü işte overall bonemass kulağın da kepçe burada high ltn duruyosun. Ayrıca kolajenin kötü gibi cildin soluk duruyo dudağın da renksiz bunlari duzelt

low eyed repractıon demıstın bonemass sıkıntı demıstın bonemassın sıkıntı oldugunu nerden cıkardın kulaklarım da normal kepce degıl tam hafıf acık sac uzayınca bellı olmuyor yabancılar mtn dıyor senın hıgh ltn demen harbı sacma
Lower eyelid ne sikimse o sadece senin gözünün sarkmasını önleyecek

Framen de çok kötü ayrıca 172 boy framecel high ltn-low mtn arasi surat böyle kalirsan direk elenirsin. Kekomax harici hardmaxlar+ll+klavikle genisletme ile sağlam bi smv yakalarsin

View attachment 3242951
Çöp işte amk lean olmana rağmen çenen round elmacık kemiklerin düz maxillan geniş değil 0 zygomatic arch görüntüsü round chin+kötü orbitaller kötü işte overall bonemass kulağın da kepçe burada high ltn duruyosun. Ayrıca kolajenin kötü gibi cildin soluk duruyo dudağın da renksiz bunlari duzelt
kardesım keske atmasaydım sunu kımın vesıkalık fotosu ıyı amk kendı vesıkalıgını at yuz tane sey yazarım amcık kadar looksmax bılgımle bu fotonun ustunden bır yıl gectı kaslarım duzgun dudaklarım ıyı vesıkalık soluk kolajenımı duzenlemek ıcın haftada 3 kez paca ıcıyorum + kolajen hapları hyaluronık asıt cıldım gayet ıyı maxılla genıs olmayabılır dogru onun dısı suan gore yargılama az bekle saclar uzasın rateletırım yıne

• +1
Reactions: Deleted member 57016