Bu türkler niye ratelemeyi bilmiyor?

@MOGGERWINSS @iblamemyheight nerde
Semih çelik olaylarindan dolayı org hesabimi kapattim diyo. (Bence irldeki arkadaşları org hesabini buldu ondan kapadı)

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Framen de çok kötü ayrıca 172 boy framecel high ltn-low mtn arasi surat böyle kalirsan direk elenirsin. Kekomax harici hardmaxlar+ll+klavikle genisletme ile sağlam bi smv yakalarsin
ll olmam o acıyı cekmek ıstemıyorum sadece gereklı hardmaxları yapmaya baslayacagım

kardesım keske atmasaydım sunu kımın vesıkalık fotosu ıyı amk kendı vesıkalıgını at yuz tane sey yazarım amcık kadar looksmax bılgımle bu fotonun ustunden bır yıl gectı kaslarım duzgun dudaklarım ıyı vesıkalık soluk kolajenımı duzenlemek ıcın haftada 3 kez paca ıcıyorum + kolajen hapları hyaluronık asıt cıldım gayet ıyı maxılla genıs olmayabılır dogru onun dısı suan gore yargılama az bekle saclar uzasın rateletırım yıne
Vesikalik fotografin ratelemek için kullanilacak en düzgün fotoğrafın kardesim su sitede gördüğüm 3 mü 4 mü ne foton var bu hariç hepsi angle fraud. Ayrıca vesikalık gayet iyi milletin vesikalikta yüzü kayiyor sen dümdüz cillop gibi çıkmışsın tam ratelenecek foto. Son attığım postta altta yazdığım şeyleri yaptiysan mid mtn ascendleyebilirsin eğer yaptiysan güzel

Vesikalik fotografin ratelemek için kullanilacak en düzgün fotoğrafın kardesim su sitede gördüğüm 3 mü 4 mü ne foton var bu hariç hepsi angle fraud. Ayrıca vesikalık gayet iyi milletin vesikalikta yüzü kayiyor sen dümdüz cillop gibi çıkmışsın tam ratelenecek foto. Son attığım postta altta yazdığım şeyleri yaptiysan mid mtn ascendleyebilirsin eğer yaptiysan güzel
dumduz cıkmamısım okulda ogle arası cektım yakında atarım rate thread

Çok ciddi bir soru bu amk. Yabancılar bana 6 diyor trdekiler bana 3.5 diyor (Hunter Eyes'ım var ona rağmen 3.5mişim :D), kızlar bana 7 diyor, hangisi gerçek şimdi amk. Amaçları milleti kendi çukurlarına düşürmek falan mı anlamadım tam.
kız dediğin kim

pek de sikimde değil açıkcası, hunter eye'm, düz ve kalın kaşlarım, 105 derece jawline'ım ve belirgin bir elmacık kemiğim olduğu sürece sikime takmıyorum sizin gibileri.
kral göze laf yok zaten tüm yüze bakarak rating yapılır gözün yüzüne küçük kalıyor bi tık

yok kankam bu bir flood aslında sazan avı için açtım ama okadar güzel gözükmüyorum
he tamam postu ciddiye almıştım, korkma tostum mtn civarlarındasın hayat bitmedi kendini geliştirmekle uğraş

Bonemass leş+kulak dicemde kulak çok önemsiz bi flaw benim için ayrıca gözünde ortalama-alti arasi o yüzden high ltn low mtn arasisin ayrica kürt fenotipi var bu da descendler
simdi @naturepreacher sende de aynı fenotip var demeye gelicek
abi sen yazıkitap aynı fenotipsin o adam senden daha az öyle gözüküyor.
yazıkitap proto-iranid sin zaten

View attachment 3242951
Çöp işte amk lean olmana rağmen çenen round elmacık kemiklerin düz maxillan geniş değil 0 zygomatic arch görüntüsü round chin+kötü orbitaller kötü işte overall bonemass kulağın da kepçe burada high ltn duruyosun. Ayrıca kolajenin kötü gibi cildin soluk duruyo dudağın da renksiz bunlari duzelt
adama sövdün resmen sonunda subhuman demeni beklerdim fakat doğru ratingi verdin şaşırttı normalde milleti underrateliyosun

abi sen yazıkitap aynı fenotipsin o adam senden daha az öyle gözüküyor.
yazıkitap proto-iranid sin zaten
Yok. İstiyosan dc ver görüntülü konusalim orda pheno analizi yap

adama sövdün resmen sonunda subhuman demeni beklerdim fakat doğru ratingi verdin şaşırttı normalde milleti underrateliyosun
Milleti underratelemiyorum ne iseler onu soyluyorum gelip de kafatasi sikilmiş bi adama mtn htn dememi beklemiyosun dimi gerci sen de durumuna uzulmelisin midfaceim 0.87 diyodun ryan gosling tierin bi tik üstü burnum önden uzun diyodun demekki maxiller aşağı büyümen hat safhada. Muhtemelen dar kafatasin dar orbitallerin dar ve aşağı büyümüş recessed bi çenen var. 🥺

Milleti underratelemiyorum ne iseler onu soyluyorum gelip de kafatasi sikilmiş bi adama mtn htn dememi beklemiyosun dimi gerci sen de durumuna uzulmelisin midfaceim 0.87 diyodun ryan gosling tierin bi tik üstü burnum önden uzun diyodun demekki maxiller aşağı büyümen hat safhada. Muhtemelen dar kafatasin dar orbitallerin dar ve aşağı büyümüş recessed bi çenen var. 🥺
yanlış tahminler çenem az geri mandible jaw iyi bende, dudaklar iyi midface uzun gözler 6-6.5/10

yanlış tahminler çenem az geri mandible jaw iyi bende, dudaklar iyi midface uzun gözler 6-6.5/10
Midfacein o kadar uzun olup 5/10dan yukarı gözlere sahip olamazsın mandiblen geniş olabilir yüze oranla ama total olarak yüzün dar olduğu için yine dar duracak close set esryi de ekleyelim ohh miss kendine ltn demekte pek haksiz degilmissin gibi

Midfacein o kadar uzun olup 5/10dan yukarı gözlere sahip olamazsın mandiblen geniş olabilir yüze oranla ama total olarak yüzün dar olduğu için yine dar duracak close set esryi de ekleyelim ohh miss kendine ltn demekte pek haksiz degilmissin gibi
Yok la mid face ile göz okadar oranlı değil baksana ultraxdye adamın midfacei sikimden uzun ama baya iyi gözleri var

• +1
Reactions: Deleted member 57016
Yok la mid face ile göz okadar oranlı değil baksana ultraxdye adamın midfacei sikimden uzun ama baya iyi gözleri var
Adamin maxillasi aşağı büyümemis burnu önden uzun değil philtrumu uzun. Aşağı büyümüş maxilla orbitalleri roundlastiriyor direk sikiyor gözleri

Uzun burundan kaynaklanan uzun midface=aşağı büyümüş maxilla haci

Bu adamin upper maxilla gelişmiş premaxilla gelişmemiş değişik

Last edited:
@UltraXD rahatsız oluyosan editleyip sileyim

Adamin maxillasi aşağı büyümemis burnu önden uzun değil philtrumu uzun. Aşağı büyümüş maxilla orbitalleri roundlastiriyor direk sikiyor gözleri
benim maxilla aşağı büyümüş olmadığına eminim ileride bile olabilir ama aşağı olmadığı kesin diyebilirim. sadece burun pronounced biraz çene de az geri yoksa maxilla var

Resim 2024 10 17 194243325
Resim 2024 10 17 194333412

benim ratingin aynısı yüz benziyor midfacem bunun kadar

benim maxilla aşağı büyümüş olmadığına eminim ileride bile olabilir ama aşağı olmadığı kesin diyebilirim. sadece burun pronounced biraz çene de az geri yoksa maxilla var
Midfacein nasıl 0.87 o zaman amk ya gözlerin süper close set ya da sen mal gibi selfieden lens bozulmasi ile ölçtün rationu

Midfacein nasıl 0.87 o zaman amk ya gözlerin süper close set ya da sen mal gibi selfieden lens bozulmasi ile ölçtün rationu
ben gerçekte aynaya bakıp cetvelle ölçtüm yav, zaten 0.88 çıktığı da oldu 0.9 üstü değildir bence ama 0.88 en doğrusu olur. gözlerim 6cm aralığı, bi tık close set ama aşırı değil gerçekten

göz aralığımda gayet ideal upperpaletim biraz daha geniş olması lazım

üst paletim geniş ama dar gözüküyor biraz daha geniş olsa senin dediğin gibi kafatasımdaki o dar görüntü gider
Sevmeye başladım seni şimdi dcden görüntülü gel kameradan 1 metre uzağa geç ve öylece bekle tüm eksiklerini sana sayayim

ben gerçekte aynaya bakıp cetvelle ölçtüm yav, zaten 0.88 çıktığı da oldu 0.9 üstü değildir bence ama 0.88 en doğrusu olur. gözlerim 6cm aralığı, bi tık close set ama aşırı değil gerçekten
Benim gözler bana close set geliyodu uzaktan benimki 7 cm çıktı 6 cm baya close set kafatasinin genişliği 12 cm falan heralde tekrardan over

Sevmeye başladım seni şimdi dcden görüntülü gel kameradan 1 metre uzağa geç ve öylece bekle tüm eksiklerini sana sayayim
eksik olma reis sorun yok hatasız kul olmaz

eksik olma reis sorun yok hatasız kul olmaz
Kanka ciddili tavsiye vericem tassak falan gecmicem eskiden yaptığım gibi videolardaki sslerin cherry picking iyi olduğun fotolarda faceapp karar veremiyorum o yüzden

Kanka ciddili tavsiye vericem tassak falan gecmicem eskiden yaptığım gibi videolardaki sslerin cherry picking iyi olduğun fotolarda faceapp karar veremiyorum o yüzden
anlamıyorum terimleri baba ama harbiden gerek yok teşekkürler

• +1
Reactions: Deleted member 100847
forumda bana ltn dıyen tek adamsın forumdakı herkesten ıyı bılıyor kardesım!!!!

forumda bana ltn dıyen tek adamsın forumdakı herkesten ıyı bılıyor kardesım!!!!
High ltn low mtn arasisin düz ltn demişim gibi yazmışsın seni diğer bilgili yabancı tanidiklarima atayım mid ltn üstü diyen çıksın burada ergenlik başı fotomu paylaşacagim

tr de psl cop...

lean, dovme, bmw = slayer

• +1
Reactions: maarda
High ltn low mtn arasisin düz ltn demişim gibi yazmışsın seni diğer bilgili yabancı tanidiklarima atayım mid ltn üstü diyen çıksın burada ergenlik başı fotomu paylaşacagim
oncelıkle vesıkalık ,fotografı cıkartmıslar farkedersen soluk cıkması normal 12. sınıf eylül ayı 2. olarak suan mezunum 1 seneden fazla gectı anlayacagın duzgun cıkmamıs bundan attım eksıklerımı soylesınler dıye kac defa da dedım kabul ederım ltnyımdır ama harbıden herkesı underratelıyon herkese karsı boylesın

oncelıkle vesıkalık ,fotografı cıkartmıslar farkedersen soluk cıkması normal 12. sınıf eylül ayı 2. olarak suan mezunum 1 seneden fazla gectı anlayacagın duzgun cıkmamıs bundan attım eksıklerımı soylesınler dıye kac defa da dedım kabul ederım ltnyımdır ama harbıden herkesı underratelıyon herkese karsı boylesın
Tindera atayım mi kizlar nasi tepki verecek benim verdiğim rate ile doğru orantılı olacak mı gelen tepkiler

Tindera atayım mi kizlar nasi tepki verecek benim verdiğim rate ile doğru orantılı olacak mı gelen tepkiler
olm sen anlama ozurlusu musun amk ne esek cocuksun ben ne dıyorum tındera atayım mı dıyor oku bı daha esek sdfghyuhgfdsfghjy

olm sen anlama ozurlusu musun amk ne esek cocuksun ben ne dıyorum tındera atayım mı dıyor oku bı daha esek sdfghyuhgfdsfghjy
Rateini begenmeyen normie rage var sende o yüzden tindera atayim dedim. 17den 18e geciste noldu bi anda kemikler mi büyüdü eye area mi düzeldi yüz mü düzeldi saydığım flawlar mı düzeldi ayrıca gayet de düzgün cikmissin en unfrauded açıdan çekmişler orada da high ltn low mtn arasisin. Rateini kabul etmeni tavsiye ederim yoksa hayat gercekleri yüzüne sike sike vurduğu zaman sen sorun nerde diye dusunur durursun

Rateini begenmeyen normie rage var sende o yüzden tindera atayim dedim. 17den 18e geciste noldu bi anda kemikler mi büyüdü eye area mi düzeldi yüz mü düzeldi saydığım flawlar mı düzeldi ayrıca gayet de düzgün cikmissin en unfrauded açıdan çekmişler orada da high ltn low mtn arasisin. Rateini kabul etmeni tavsiye ederim yoksa hayat gercekleri yüzüne sike sike vurduğu zaman sen sorun nerde diye dusunur durursun
hayatın gerceklerını aılenle yasayabılırsın ben mutluyum ltn rateımle looksmax fılozofu