BU ÜLKEDE NT DEĞİLSEN BİR BOK DEĞİLSİN

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Bronze
EVET NT OLMAK DİĞER ÜLKELERDEDE ÖNEMLİ AMA BURDA OLDUĞU KADAR DEĞİL
TÜM ŞEHRİN YA DA İLÇENİN TANIDIĞI YOLDA 5DKDA BİR BİRİNİN SANA SELAM VERDİĞİ BİRİYSEN NT OLMAYAN HTNDEN FAZLA AM SİKERSİN
KEŞKE APTAL BİR NT OLSAYDIK HAYATIMIZ ÇOK DAHA GÜZEL OLURDU
Yalnız Adam Images – Browse 57 Stock Photos, Vectors, and Video | Adobe  Stock

• +1
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer, wills, StuntmanMike and 2 others
Burdaki çoğu kişi ND larplıyo aq :ROFLMAO:

• WTF
  • +1
Reactions: Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
Evet

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
REİS ŞU AN ÜNİ KAÇINCI SINIFSIN BODYCOUNTIN KAÇ BİDE NT OLSAM HER ŞEY FARKLI OLURDU DİYOR MUSUN
ÜNİDE YAPTIKLARINI YAPILMASI GEREKENLERİ ANLATTIĞIN BİR THREAD GÜZEL OLURDU

EVET NT OLMAK DİĞER ÜLKELERDEDE ÖNEMLİ AMA BURDA OLDUĞU KADAR DEĞİL
TÜM ŞEHRİN YA DA İLÇENİN TANIDIĞI YOLDA 5DKDA BİR BİRİNİN SANA SELAM VERDİĞİ BİRİYSEN NT OLMAYAN HTNDEN FAZLA AM SİKERSİN
KEŞKE APTAL BİR NT OLSAYDIK HAYATIMIZ ÇOK DAHA GÜZEL OLURDU
View attachment 3888976
aptal ntlerin hayatı cok mu güzel sanıyon amk bak şimdi bi de şöyle dinle

ntlerin genel lafları ahhh bizde para olucak amk şunları sikmez miydik eşittir moneypill

yok onlar bize bakmaz bro tipik minnak blackpill

ttdeki 190 erkeğin yarrağı görünce ben tarzı videolar direkt heightpill amk akılarından atamazlar bile

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
nt olmak sadece konuşurken ve mental için önemli gerisi gerçekleri bilmek daha iyi bence. sonuçta hayatını yalanlarla yaşamamış olacaksın ve hep daha iyisine çalışıcaksın. benim okulumda tek bi kişi nd değil ama hep kızlar benle konuşuyor.

• +1
Reactions: Serialsuicide
siz malmısınız olm size ben ntliğide ndliğide öğreten kişiyi sikeyim nt blackpill bilmeyen nd blackpill bilen insan demek değil.aq nt topluma uyum sağlayabilen,insanlar tarafından gayet normal,aklı yerinde bulunan insanlardır ve evet blackpilled çoğu insan kendini nd sanarken neredeyse hepsi ntdir.eğer hergün kafanızda katliamı fetişize ederek daydreaming yapmıyorsanız kendinize nd demeyin amına koyayım.

• +1
Reactions: maarda
nt olmak sadece konuşurken ve mental için önemli gerisi gerçekleri bilmek daha iyi bence. sonuçta hayatını yalanlarla yaşamamış olacaksın ve hep daha iyisine çalışıcaksın. benim okulumda tek bi kişi nd değil ama hep kızlar benle konuşuyor.
NE KADAR ÇOK GERÇEĞİ BİLİRSEN O KADAR MUTSUZLAŞIRSIN

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Serialsuicide
siz malmısınız olm size ben ntliğide ndliğide öğreten kişiyi sikeyim nt blackpill bilmeyen nd blackpill bilen insan demek değil.aq nt topluma uyum sağlayabilen,insanlar tarafından gayet normal,aklı yerinde bulunan insanlardır ve evet blackpilled çoğu insan kendini nd sanarken neredeyse hepsi ntdir.eğer hergün kafanızda katliamı fetişize ederek daydreaming yapmıyorsanız kendinize nd demeyin amına koyayım.
nt de nd seviyeleri evreleri olan bir durum
zorunlu kaldığında topluma uyum sağlayabilen ama yapmamayı tercih eden içedönük asosyal biri de nt her gün dışarı çıkıp tüm şehri tanıyanda nt
nd daha çok psikolojik hastalıklar kısmına giriyor

BLACKPİL BİLEN BİLMEYEN DEMEDİM KEREM BU ANLAMI SEN ÇIKARMIŞSIN AYRICA NT VE AŞIRI SOSYAL OLAN KİŞİLERİN EZİCİ ÇOĞUNLUĞU FAZLA DÜŞÜNÜP SORGULAMAYAN İNSANLAR BU YÜZDEN MUTLULAR

aptal ntlerin hayatı cok mu güzel sanıyon amk bak şimdi bi de şöyle dinle

ntlerin genel lafları ahhh bizde para olucak amk şunları sikmez miydik eşittir moneypill

yok onlar bize bakmaz bro tipik minnak blackpill

ttdeki 190 erkeğin yarrağı görünce ben tarzı videolar direkt heightpill amk akılarından atamazlar bile
KANKA O SÖZLERİ GENELDE NORMİELER SÖYLÜYOR(SAĞDA SOLDA YANLIŞLIKLA REDPİL İÇERİĞİ TÜKETENLER)
GERÇEK NTLERİN PEK SİKİNDE DEĞİL BUNLAR HANİ LAN ŞU ADAMA BAK BOK GİBİ SURATI VAR BİDE YANINDAKİNE BAK DİYORUZ YA İŞTE ONLAR GENELDE NT ORTAMCI ELEMANLAR OLUYOR
BU ARADA SIRP FİLMİNİ İZLEDİN Mİ HİÇ

yokta ona benzer human centipede serisini bitirmiştim önerilenlerde cıkıyo amk

Users who are viewing this thread

Back