bu video beni fena pissed me off

avenox

avenox

jacobfuckingjones

şimdi benim for you page’ime geldi

allah bunların belasını versin lan

norwuz İranik bir kutlamadır

@Iranidnordid @EK0 gelin buna bakın

• +1
  • JFL
Reactions: Iranidnordid, EK0 and Nox𓂀
Yav newruz ne zamandan beridir türk bayramı aq

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, avenox and veneficus
Yav newruz ne zamandan beridir türk bayramı aq

tiktokdan beri nasıl bilmiyorsun lan

NEVRUZ TÜRKDÜR OLANN 🇹🇷🇹🇷👳🏾‍♀️👳🏾‍♀️

• JFL
Reactions: EK0
Yaw türk kürt muhabbeti kadar boş bişey yok boşver

Kimlik arayışında oldugum dönem kürt milliyetçisiydim ama asla hiçbir anlamı yok emin ol bırak siksin millet birbirini

kürdistan olsaydı nolacaktı a ülkesinde köle olmak yerine b ülkesinde köle olurduk çokta bi fark olmazdı ne refah ne kültür ne de genel sosyolojik açıdan

Çogu insan doğmadan önce bir yeri seçseydi iskandinav ülkelerinden birini seçerdi ve bulunduğu ülkenin daha gelişmişini seçerdi

Bu yüzden milliyetçiliğin asla bir anlamı yok

• +1
Reactions: Deleted member 512778, EK0, iwishiwastaller and 3 others
ülkeyi yöneten kişiler vatandaşlara orta asya otuzbiri çektirirken kendileri refah içinde yaşıyor. Türküz türküz au diyen tayfa da bok yiyerek hayatta kalmaya çalışıyor.

• +1
Reactions: avenox
Yaw türk kürt muhabbeti kadar boş bişey yok boşver

Kimlik arayışında oldugum dönem kürt milliyetçisiydim ama asla hiçbir anlamı yok emin ol bırak siksin millet birbirini

kürdistan olsaydı nolacaktı a ülkesinde köle olmak yerine b ülkesinde köle olurduk çokta bi fark olmazdı ne refah ne kültür ne de genel sosyolojik açıdan

Çogu insan doğmadan önce bir yeri seçseydi iskandinav ülkelerinden birini seçerdi ve bulunduğu ülkenin daha gelişmişini seçerdi

Bu yüzden milliyetçiliğin asla bir anlamı yok

sadece avrupalıların hakları var nationalism için

onlarda arap, batı asya, zenci, türk, kürt her yabancı geliyor ülkelerine ve orda suç işliyor

bence aveupalılar milleyçili ola bilir

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Iranidnordid
ülkeyi yöneten kişiler vatandaşlara orta asya otuzbiri çektirirken kendileri refah içinde yaşıyor. Türküz türküz au diyen tayfa da bok yiyerek hayatta kalmaya çalışıyor.

evet ben bozkurt’um lan 🇹🇷🇹🇷🐺

(90% anatolion neolithic farmer, 10% turkic)

• JFL
Reactions: Deleted member 512778, iwishiwastaller, -BayHarbourButcher and 1 other person
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, avenox and Iranidnordid
sadece avrupalıların hakları var nationalism için

onlarda arap, batı asya, zenci, türk, kürt her yabancı geliyor ülkelerine ve orda suç işliyor

bence aveupalılar milleyçili ola bilir
doğru diyosun
Ama çözmemiz gereken onca şey varken amına kodumun coğrafyasında 15-20 yılda bir değişen tek şey bi laikler bi muhafazakarlar ülkeyi yönetiyor o kadar

80 senedir sadece birbirlerini yiyorlar savaşıyorlar ediyorlar sonuç asla ileri gitmeyen veya çok yavaş ileri giden bir anadolu medeniyeti

atatürkün yerinde olsaydım ülkeyi anadolu cumhuriyeti ilan ederdim kürtlük türklük yunanlık ne varsa unutturur osmanlıcayı anadolu dili ilan eder ve anadolu cumhuriyeti kurardım böylece asla etnik milliyetçilikten ülkede iç karışıklıklar çıkmazdı

şapka kanunu falan da yapmazdım kim nasıl takılmak istiyorsa takılsın derdim he sekülerlik getirir miydim evet çünkü afganistandan farkımız olmazdı ama şapka kanunu gibi uç ve detaycı şeylere gerek duymazdım

• +1
Reactions: Deleted member 512778
Sevan nişanyan harcandı

Lan profile pan-iranist bayrak koymuş yarıldım aq

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and avenox
  • +1
Reactions: Iranidnordid
kanka ben bunu böyle yaprım çünkü istiyorum ki türm iranik ülkeler bir olsun
Evet güzel olurdu benim eski ideolojilerden biri

• +1