Demirs
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bilmem burdakiler malolm söyler mi sence yorumu yapan
Ya knk sil ya buyuk saygisizlik yapiyosun yemin ediyirum
Siliyim mi yorumu istiyorsan silerimYa knk sil ya buyuk saygisizlik yapiyosun yemin ediyirum
SilSiliyim mi yorumu istiyorsan silerim
Sildim
tanimayan var mi ki knk
Haber edersin@Demirs 2 ustumdeki arkadas bidaha benim hakkimda yorum yaparsan o annesini bukur atom bombasi ile sikerim annesinin amini
ne rate verdıHaber edersin
Çok ilgi verdik götü kalktı
incel forumunda vip aldım vah çok havalıyım yaVIP'ne nolmus
Nerd atamiyo musun
![]()
Had vip a shower agoincel forumunda vip aldım vah çok havalıyım ya
@murad.89 istişare gel morukÇok ilgi verdik götü kalktı
büyüdük olgunlaştık boş iş olduğuna karar verdikHad vip a shower ago
büyüdük olgunlaştık boş iş olduğuna karar verdik
VIP'ne nolmus
Nerd atamiyo musun
![]()
Amk kendi halimde takilip sadece sizle beraber kendimde eglenmek istedim ama mlsf insanlar repi benden daha fazla ustun gorduler birdaha bu konu hakkinda bisi konismicam ama gotu kalkti falan derkende hic bisi yapmadim amk bi tane bile bisj gosterenez threadda mal mal ustunum yazilarida sakasina yazdim amk ciddiye alan varsa brain transplant yapsin@murad.89 istişare gel moruk
akşam akşam güldüm teşekkür ederim
Senin tiktokta bazı videolar 20k fln izleniyo btwAmk kendi halimde takilip sadece sizle beraber kendimde eglenmek istedim ama mlsf insanlar repi benden daha fazla ustun gorduler birdaha bu konu hakkinda bisi konismicam ama gotu kalkti falan derkende hic bisi yapmadim amk bi tane bile bisj gosterenez threadda mal mal ustunum yazilarida sakasina yazdim amk ciddiye alan varsa brain transplant yapsin
Ama dostum bakiyorumki bazi dostluklar sahteymis benim tutku sevdamdan ulkere cikolatali gofrete gecmem gibi
Hangi video amkSenin tiktokta bazı videolar 20k fln izleniyo btw
Bilmem gorduydum bi ara senin oldugun vi video foto vsHangi video amk
convodan atıcağım videoya bakHangi video amk
Hangisiconvodan atıcağım videoya bak
ben biliyorum seni yakışıklım merak etmeAmk kendi halimde takilip sadece sizle beraber kendimde eglenmek istedim ama mlsf insanlar repi benden daha fazla ustun gorduler birdaha bu konu hakkinda bisi konismicam ama gotu kalkti falan derkende hic bisi yapmadim amk bi tane bile bisj gosterenez threadda mal mal ustunum yazilarida sakasina yazdim amk ciddiye alan varsa brain transplant yapsin
Ama dostum bakiyorumki bazi dostluklar sahteymis benim tutku sevdamdan ulkere cikolatali gofrete gecmem gibi
you will never be a real htnHangisi
Üstad kusura bakma tamam özür dilerimAmk kendi halimde takilip sadece sizle beraber kendimde eglenmek istedim ama mlsf insanlar repi benden daha fazla ustun gorduler birdaha bu konu hakkinda bisi konismicam ama gotu kalkti falan derkende hic bisi yapmadim amk bi tane bile bisj gosterenez threadda mal mal ustunum yazilarida sakasina yazdim amk ciddiye alan varsa brain transplant yapsin