Kayra139
White Knight
İş postlarını gördükten sonra merak ettim başlayım ben simitçi olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dolgu yaptırıp tiktokta koçluk satcamİş postlarını gördükten sonra merak ettim başlayım ben simitçi olucam
Tadından yenmezDolgu yaptırıp tiktokta koçluk satcam
(Koçluk için dm)
Kabin memuruİş postlarını gördükten sonra merak ettim başlayım ben simitçi olucam
memur olup saat doldurucamİş postlarını gördükten sonra merak ettim başlayım ben simitçi olucam
Kul hakkı derdim ama artık alakası yok birilerinin bunu yapması lazım umarım olursun şakasız bide üzerine TOKİ tuttur hayat kolay modmemur olup saat doldurucam
Tercih etmenin sebepleri var mıKabin memuru
tüm o paralarla hardmaxx yapicam izle oglum beniKul hakkı derdim ama artık alakası yok birilerinin bunu yapması lazım umarım olursun şakasız bide üzerine TOKİ tuttur hayat kolay mod
çok iyimiş ama neden ege tıp plan a baba şirketi yerine para yüzünden mi ve kesinliği daha belirsiz gibi ama yine de iyiplan a:ege tıp kazan tıptanda psikiyatri okuyup 12 seneni heba ederek avrupada kendi kliniğini kur. plan b:9 eylül işletme kazan pederin şirketini sahiplen ömründen sadece 4 sene gidecek
plastik cerrahiİş postlarını gördükten sonra merak ettim başlayım ben simitçi olucam
sevdiğim işi yapmak çok daha iyi aga pederin işi çok sıkıcıçok iyimiş ama neden ege tıp plan a baba şirketi yerine para yüzünden mi ve kesinliği daha belirsiz gibi ama yine de iyi
mirin inhibplastik cerrahi
Gerçeklik:dijital ayak izi yüzünden bimde bile iş bulamamaplan a:ege tıp kazan tıptanda psikiyatri okuyup 12 seneni heba ederek avrupada kendi kliniğini kur. plan b:9 eylül işletme kazan pederin şirketini sahiplen ömründen sadece 4 sene gidecek
İşte bu yüzden ascendlesem bile unknown slayer olurumGerçeklik:dijital ayak izi yüzünden bimde bile iş bulamama
en güzeli babadan kalan 10 dairenin kirasını yemekmeslek sahibi olarak hayatimi gecindirmek istemedigimi biliyorum.
yok ya, en guzeli basarmak ama erken yasta basarmaken güzeli babadan kalan 10 dairenin kirasını yemek
ne demek bu amkmirin inhib
yeterince inhib değilsinne demek bu amk
Read it all, teşekkür ederim (abi)muhtemelen hepinizden yaşça büyüğümdür açıkçası blackpillemek istemem ama yerinizde olmak asla istemezdim yapay zeka her sene katlanarak gelişiyor ne okursanız okuyun 10 seneye işsiz kalma ihtimaliniz yüksek. size verebileceğim en iyi tavsiye yada fikir şu olur gidin nerde en çok para kazanabiliyorsanız onu yapın alçakgönüllü olun mühendislik tıp falan diye takıntı yapmayın hayallerinizi falan siktir edin zaman çok kısıtlı. inşaat olur zanaat olur farketmez nerde para varsa oraya yumulun