Büyüdüğünüzde ne olmak istiyorsunuz

Kayra139

Kayra139

White Knight
İş postlarını gördükten sonra merak ettim başlayım ben simitçi olucam

• +1
Reactions: stasniw
İş postlarını gördükten sonra merak ettim başlayım ben simitçi olucam
Dolgu yaptırıp tiktokta koçluk satcam
(Koçluk için dm✉️)

• JFL
  • +1
Reactions: yenesy, Arisylva and Kayra139
Oldceller hiçlik olucam yazsın

memur olup saat doldurucam
Kul hakkı derdim ama artık alakası yok birilerinin bunu yapması lazım umarım olursun şakasız bide üzerine TOKİ tuttur hayat kolay mod

• +1
Reactions: Arisylva
Kul hakkı derdim ama artık alakası yok birilerinin bunu yapması lazım umarım olursun şakasız bide üzerine TOKİ tuttur hayat kolay mod
tüm o paralarla hardmaxx yapicam izle oglum beni :lul:

• Love it
Reactions: Kayra139
host

• +1
Reactions: yenesy
plan a:ege tıp kazan tıptanda psikiyatri okuyup 12 seneni heba ederek avrupada kendi kliniğini kur. plan b:9 eylül işletme kazan pederin şirketini sahiplen ömründen sadece 4 sene gidecek

• Woah
  • +1
Reactions: stasniw and Kayra139
Chadlite

• Love it
  • Hmm...
Reactions: Arisylva and Kayra139
plan a:ege tıp kazan tıptanda psikiyatri okuyup 12 seneni heba ederek avrupada kendi kliniğini kur. plan b:9 eylül işletme kazan pederin şirketini sahiplen ömründen sadece 4 sene gidecek
çok iyimiş ama neden ege tıp plan a baba şirketi yerine para yüzünden mi ve kesinliği daha belirsiz gibi ama yine de iyi

kpss kasıp dhmi tekniker olup mogger olacam

çok iyimiş ama neden ege tıp plan a baba şirketi yerine para yüzünden mi ve kesinliği daha belirsiz gibi ama yine de iyi
sevdiğim işi yapmak çok daha iyi aga pederin işi çok sıkıcı

• +1
Gerçeklik:dijital ayak izi yüzünden bimde bile iş bulamama

• JFL
Reactions: IlI, yenesy, ER enjoyer and 2 others
meslek sahibi olarak hayatimi gecindirmek istemedigimi biliyorum.

• +1
  • +1
Reactions: MogEater
muhtemelen hepinizden yaşça büyüğümdür açıkçası blackpillemek istemem ama yerinizde olmak asla istemezdim yapay zeka her sene katlanarak gelişiyor ne okursanız okuyun 10 seneye işsiz kalma ihtimaliniz yüksek. size verebileceğim en iyi tavsiye yada fikir şu olur gidin nerde en çok para kazanabiliyorsanız onu yapın alçakgönüllü olun mühendislik tıp falan diye takıntı yapmayın hayallerinizi falan siktir edin zaman çok kısıtlı. inşaat olur zanaat olur farketmez nerde para varsa oraya yumulun

Last edited:
  • +1
Reactions: yenesy and Kayra139
muhtemelen hepinizden yaşça büyüğümdür açıkçası blackpillemek istemem ama yerinizde olmak asla istemezdim yapay zeka her sene katlanarak gelişiyor ne okursanız okuyun 10 seneye işsiz kalma ihtimaliniz yüksek. size verebileceğim en iyi tavsiye yada fikir şu olur gidin nerde en çok para kazanabiliyorsanız onu yapın alçakgönüllü olun mühendislik tıp falan diye takıntı yapmayın hayallerinizi falan siktir edin zaman çok kısıtlı. inşaat olur zanaat olur farketmez nerde para varsa oraya yumulun
Read it all, teşekkür ederim (abi)

• +1
Reactions: Neroem