Büyüme kapaklari

anne sikmis bence benim baba 175 anne 168 ben suan 15de 180im
Buarada ben crashout geçirdigim icin o kadar delirdim ben sanirim 6 ayda uzandım buyume kapaklarimin kapali olma ihtimali suanda %20 maks falandir jeuse endokolonojideki adamla görüşelim bi update gelecek beklemwde kalın. Ropefuel or lifefuel?🤔tahminleri alabilirim

Moral bozmak için yazmıyorum Ben 12 yaşımda ergenliğe girdim boyum 150'ydi 15.5 yaşımda 170 oldum ve öyle kaldım babam 165 annem 150

2 Eylülde 15 e girdim ona rağmen amk trilyarda bir bunun gerceklesmesi
amk esegı daha yenı 15e gırmıssın ben 16nın sonlarında 10 cm attım her turlu uzarsın bu yasta bu forumda olman yapabılecegın en ıyı sey randevu al gıt doktora atarsın

Moral bozmak için yazmıyorum Ben 12 yaşımda ergenliğe girdim boyum 150'ydi 15.5 yaşımda 170 oldum ve öyle kaldım babam 165 annem 150
he yarram he 12 yasında ergenlıge gırdın 3.5 yıl surdu boy uzaman.

benım 4. yılım hala ılk y ılım gıbı uzuyorum mk

ergenlıge 10 yasında gırdın

• JFL
Reactions: dogida
12.5 yasinda girdim 155tim 14.5da 167ydim sonra aptal gibi kilo verdim su an 16.3 172 :feelswhy::feelsbadman:
fena stunt yedik

Ergenliğin tanımı nedir senin için amk? ben ilk kez 12 yaşımda boşaldım

amk esegı daha yenı 15e gırmıssın ben 16nın sonlarında 10 cm attım her turlu uzarsın bu yasta bu forumda olman yapabılecegın en ıyı sey randevu al gıt doktora atarsın
Alıyoruz zaten endoklonojiye sevk edicekler bizi obur hafta ordayim açıksa kapaklar hgh,aromasin,roilder zirt pirt ascenlerim

10 yaşında bosaldiysan insanley over amk uzamanda ai ve gh sayesindedir

10 yaşında bosaldiysan insanley over amk uzamanda ai ve gh sayesindedir
Yani kapaklaein acik kalması total boyubq maks 2-4 cm etki ediyor bunlar

Bide beyler bende gh defiecency olma ihtimali? Google a yazdim tum semptomlar uyuşuyor? Neyse randevi aldik bakalim öbür hafta endikrinlojideyim göreceğiz @maarda

Users who are viewing this thread

Back