Eren151
Bronze
Ne diyonuz açık kapalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
parmaktakiler kapalı ama düzgün röntgen yok mu böyle emin değilimView attachment 4653749
Ne diyonuz açık kapalı
parmaktakiler kapalı ama düzgün röntgen yok mu böyle emin değilim
kapalı maalesefView attachment 4653922
Açıkla Karşılaştırma yaptımda kapalı diye yorumladım dize baktırcam artık bidahaki röntgende
Kalça kemiğinden anlaşılıyor sanırım bide atsam bi bakarmısın?kapalı maalesef
sana bir şey sorabilir miyimView attachment 4653922
Açıkla Karşılaştırma yaptımda kapalı diye yorumladım dize baktırcam artık bidahaki röntgende
kalça kemiği bildiğim kadarıyla ergenliği geçmiş kişilerd ekemik yaşı tayinini daha rahat yapabilmek için. çok anlamam ama femurun üst kısmı kapalı mı değil mi diye at yine de bi. alt kısım daha geç kapanıyor amaKalça kemiğinden anlaşılıyor sanırım bide atsam bi bakarmısın?
Son 1 senede uzadım sanırım ama garanti veremiyorum geçen seneki boyumu bilmediğim içinsana bir şey sorabilir miyim
yadın kaç ve son 6 ayda ve son 1 senede hiç uzadın mı?
emin değilsen 1-2cmdır zaten maxSon 1 senede uzadım sanırım ama garanti veremiyorum geçen seneki boyumu bilmediğim için
kalça kemiği bildiğim kadarıyla ergenliği geçmiş kişilerd ekemik yaşı tayinini daha rahat yapabilmek için. çok anlamam ama femurun üst kısmı kapalı mı değil mi diye at yine de bi. alt kısım daha geç kapanıyor ama
çok anlamıyorum kalçadan dediğim gibi. bacağın üstü de vardır sandımView attachment 4653966
Böyle aga kısmen gözüküyor bana kalsa boydan çekerimde çekmiyorlar işte