mawsqsss
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bende bugün attım arkadaşımın boy plağını doktor açık olduğunu söylüyormuş ona dedim herhangi bir tarih aralığı verdimi hayır dedi chatgpt ye sormuş 6-12 ay diyormuş dedim böyle işmi olur aq orgda bilen biri vardır tahmin yapar diye attım herkes sikko sikko şeyler yazıyor yok bu sensin hangi mal arkadaşının kini atar cart curt ama olay söylemeye gelince adam akıllı cevapları yok.(senin röntgeninle benim arkadaşımınki uyuşuyor ama onun ki biraz daha açık.)hgh almalı mıyım, büyüme plaklarım açık mı?View attachment 3760203
Kardeşim açıksa açıktır kapalıysa kapalıdır net bir tarih diyemez kimse genelde kapanacak diysbende bugün attım arkadaşımın boy plağını doktor açık olduğunu söylüyormuş ona dedim herhangi bir tarih aralığı verdimi hayır dedi chatgpt ye sormuş 6-12 ay diyormuş dedim böyle işmi olur aq orgda bilen biri vardır tahmin yapar diye attım herkes sikko sikko şeyler yazıyor yok bu sensin hangi mal arkadaşının kini atar cart curt ama olay söylemeye gelince adam akıllı cevapları yok.(senin röntgeninle benim arkadaşımınki uyuşuyor ama onun ki biraz daha açık.)
aga sana göre kafa rahat çocuğun doktoru tam tarih falan söylemedi söylese bişeyler deniyecek kendince hgh falan kullanıcak igf-1 yada şuanda aktif olarak mk677 kullanmaya başladıKardeşim açıksa açıktır kapalıysa kapalıdır net bir tarih diyemez kimse genelde kapanacak diys
Emin miyiz hocam parmaklardaki eklem bölgeleri hala süngerimsi yapıda. Haftaya cuma bacağımdan çektiricem okuduğum bir kaç yerde bacakla el bileğinin kapanış süresinde 2 yıla kadar fark olabildiği söyleniyordu.kapanmış
bilmiyorum baktığımda boşluk yok gibi kapanmaya çok yakında olabilirEmin miyiz hocam parmaklardaki eklem bölgeleri hala süngerimsi yapıda. Haftaya cuma bacağımdan çektiricem okuduğum bir kaç yerde bacakla el bileğinin kapanış süresinde 2 yıla kadar fark olabildiği söyleniyordu.
Tamamdır bacak tarafını çektirince konuyu tekrar hortlatırım ona göre HGH planlaması yaparım. Şuan günlük 10 mg MK677 alıyorum.bilmiyorum baktığımda boşluk yok gibi kapanmaya çok yakında olabilir
bide evet kemikler bazılarında eş zamanlı bazılarında farklı oluyor mesela omurga daha geç kapanması lazım
kanka yanlış anlama ama bu el röntgenini atan kişi 10 mg nin az olduğunu söylüyordu 50 mg kullanıyor kendisi mk667 yiTamamdır bacak tarafını çektirince konuyu tekrar hortlatırım ona göre HGH planlaması yaparım. Şuan günlük 10 mg MK677 alıyorum.
MK677'nin maksimum ideal dozu 25 mg'dır. 50 mg %75 arttırır 25 mg %60 arttırır böyle bakmak lazım. MK677'yi boy uzamasından ziyade uyku cilt sağlığım için kullanıyorum. Eğer bacak röntgenim açık çıkarsa direkt günlük 4 UI HGH vurucam.kanka yanlış anlama ama bu el röntgenini atan kişi 10 mg nin az olduğunu söylüyordu 50 mg kullanıyor kendisi mk667 yi
arkadaşım yanlış diyor 25 mg olan %70 olarak görülmüş 50 mg olan %110 olarak.MK677'nin maksimum ideal dozu 25 mg'dır. 50 mg %75 arttırır 25 mg %60 arttırır böyle bakmak lazım. MK677'yi boy uzamasından ziyade uyku cilt sağlığım için kullanıyorum. Eğer bacak röntgenim açık çıkarsa direkt günlük 4 UI HGH vurucam.
Vücudun salgı kapasitesinde genel olarak bir sınır vardır. Orjinal MK677 ise 50 MG kullanmanın fiyatı zaten günlük 4IU HGH'i bile aşar. 600 mg mk677'yi dolusunu 3500'e alıyorum. 20 mg 30 ml, yani onun yerine HGH almak daha mantıklı ki MK677 elimde kaldı spor yapıyordum bileğim kırıldı o dönemden kaldı elimde. Kalmamış olsa HGH alırdım direkt.arkadaşım yanlış diyor 25 mg olan %70 olarak görülmüş 50 mg olan %110 olarak.
büyüme plaklarına çubuk koy deriyi açıp işe yarıyo nmnnknknknk16 öyle uzadıhgh almalı mıyım, büyüme plaklarım açık mı?View attachment 3760203
o eleman 170-175 değil mibüyüme plaklarına çubuk koy deriyi açıp işe yarıyo nmnnknknknk16 öyle uzadı
Yine benzer araştırma https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25972902/Terminating pubert yani ergenliği neredeyse tamamlamak üzere olan (biyolojik yaş değil) çocuklarda araştırma ve el bileğinden röntgenin kesin sonuç vermediğini gösteriyor![]()
A pilot study of growth hormone administration in boys with predicted adult short stature and near-ending growth - PubMed
Our study suggests that 1) a short period of rhGH administration can increase true adult height significantly in boys with ISS at time of near-ending growth; and 2) knee score rather than BA should be used to identify rhGH responders. These preliminary observations await confirmation by larger...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
"Bone age (BA) was measured at hand-wrist and knee score at onset... but BA was not [a predictor of height gain]"
"Knee score (P = 2 × 10⁻³) was a better predictor of height increment than bone age."
Epifiz ve metafiz arasındaki açıklık,epifizin şekli ve yoğunluğu gibi şeyler knee score olarak geçiyor gidip normal devlette baktırabileceğin şeyler değil bunlar,araştırma sonunda 11 ayda ortalama 8,5 cm uzama gerçekleşmiş bu çocuklar gh eksikliği olan çocuklar ama yine de geleneksel bone age ölçümünün tam sonuç vermediğini kanıtlıyor,diyeceğim daha önemli birşey için para biriktirmiyorsan sen ghye başla bence şansını dene
kapanmis bu arkadas cok kisa yuksek ihtimalhgh almalı mıyım, büyüme plaklarım açık mı?View attachment 3760203
177 boyum.kapanmis bu arkadas cok kisa yuksek ihtimal
parmaklarin baya kisa177 boyum.
Genetik olarak öyle ya sülalede öyle.parmaklarin baya kisa