bugun aldigim bir tavsiye

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
birsey yapmak istiyorsan yap, yani yapabiliyorsan ve tum vucudunda bunun dogru karar oldugunu hissediyorsan yap.
bazen icimizdeki dogru olan sesler fisiltilara donusuyor, fisiltilari susturdugun zaman kaybettigin zaman. fisiltilarini yasat ve yasa.

• +1
Reactions: why not me?, cakdripa and Misogynist_Maxxer
1758666941302

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, lockedawayfornow, nevaevametheratall and 1 other person
az once fark ettim, bu tavsiyeyi ve uyguluyorum, yani birazdan lens siparisi vericem, normalde iki renk arasinda kaldim, astigmatli oldugum icin bu lensi surekli kullanmaliyim yani sadece estetik icin degil, renk secimi bu yuzden onemli.

hafif vampirimsi parlak brown karar vermistim, coloringimde daha iyi duruyor morphlarda daha realistic duruyor aslinda, ama irlde nasil olur insanlar acaba ne dusunur filan diye dusundum bu yuzden daha az parlak olan cok basic bir brown lens siparisi vermeyi dusundum, ama sonra farkettim ki, benim istedigim o lens degil, morphlarim ve planlarimda istedigim lenste bence guzel duuryorum, uncanny veya baska birsey de soz konusu degil, neden istedigimi yapmiyorum? istedigimi biliyorum, kendime ve planima guveniyorum, o zaman yapmaliyim, normalde bunu yarin dusunurum filan derdim daha sonra 2 gun filan ertelerdim dogru karari verdigimi saglamak icin, ama bu zihnimi gereksiz kullanmak demek ve sonunda verigim karari saglayacak tek sey, ben ne istiyorum, bunu neden yapmaliyim veya yapmamaliyim asil soru, baska insanlar acaba ne dusunur fazla mi uncanny olur filan demeden bir hedefin ve hedefinin realistic bir plani varsa, yap. sadece yap.

• +1
Reactions: why not me?, cakdripa, Misogynist_Maxxer and 1 other person