bugun ascendlıcem sa

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
beyler surat şeklim chatgptye göre oval kulaklarım çok az kepçe tamamen brutal blackpilled olarak öneri yaptığında messy flow önerdi denemeli miyim
goatee herkes yakışıyo diyo reel hayatta kızlar bile iltifat ediyo ama chatgpt surat şeklimi uzattıgını çenemi kısaltmam gerektiğini söyledi

messy flow + sakala biraz şekil verip
saç kaş bıyık sakal siyaha boyayıp kaşları da awcı qaş yapmayı düşünüyom önerileri alabilir miyim
eşgal atmıcam herkes biliyo ztn

• +1
Reactions: kurdistan
beyler surat şeklim chatgptye göre oval kulaklarım çok az kepçe tamamen brutal blackpilled olarak öneri yaptığında messy flow önerdi denemeli miyim
goatee herkes yakışıyo diyo reel hayatta kızlar bile iltifat ediyo ama chatgpt surat şeklimi uzattıgını çenemi kısaltmam gerektiğini söyledi

saç kaş bıyık sakal siyaha boyayıp kaşları da awcı qaş yapmayı düşünüyom önerileri alabilir miyim
ben bilmiyom aq
sakalı kesme bu arada psl god olcağın yok ya aq appeal kasman lazım

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928
Saç şeklin ne

• +1
Reactions: IlI
ben bilmiyom aq
sakalı kesme bu arada psl god olcağın yok ya aq appeal kasman lazım
benim ztn psl düşüktür çene falan dar yani appeal yüksek ama

Saç şeklin ne
dalgalı ince-orta arası

yagiz kardesim onu yazma sebebim onu yazınca ratingi daha brutal yapıyodu promptu öyleydi şuan değişmiş ama burdaki çoğu kişi biliyodur
@Yagiz8928

• +1
Reactions: Yagiz8928 and urlordd
benim ztn psl düşüktür çene falan dar yani appeal yüksek ama

dalgalı ince-orta arası

yagiz kardesim onu yazma sebebim onu yazınca ratingi daha brutal yapıyodu promptu öyleydi şuan değişmiş ama burdaki çoğu kişi biliyodur
@Yagiz8928
pinte falan baktım çoğunun saç şekli seninki gibi,kumralsan sakal bırakma,esmersen sakallarını uzat yada keçi sakalı bırak yakışır diye düşünüyorum

1 saat sonra
title: türk berberlerinin aminakoyim
ya beyler berbere gittim adama boyle yapcan he ok dedi yanlar kisacik oldu sikime cevirdi napcam of

• JFL
Reactions: Neokrinshaaa, Zodiac, yadih and 8 others
Oval kafa
Kepçe kulak

Hair aint gonna save you brocacho 🙏😭🥀

• JFL
Reactions: meynet, ascendantwill, anathema and 6 others
1 saat sonra
ya beyler berbere gittim adama boyle yapcan he ok dedi yanlar kisacik oldu sikime cevirdi napcam of
her zaman böyle oluyo amk gülmekten ölüyom

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and jauscope
Oval kafa
Kepçe kulak

Hair aint gonna save you brocacho 🙏😭🥀
ya dayi ragebaitse eyvallah da
degilse sende zeka geriligi oldugunu dusunmeye baslicam
ben htn olcam cl olcam demedim
sadece daha iyi gozukcegini dusundum sorup yorum aliyim dedim
illa dalga gecceksen forumda bi lavuk TURKLER anami sikiyo kurdum deformeyim unide sosyal hayatim yok sirkiye kizlari yuz vermiyo diye post acan bi adam var (sen) onla dalga gec

• JFL
Reactions: ascendantwill, flows5991, Yagiz8928 and 4 others
1 saat sonra
aksam yasancak gibi

• +1
knk ben evde kestim yarrak gibi oldu
kuaföre gti
suan boktan bi sehirde yasiyorm uni icin
(ceng okuyom)
butun berberleri arastiriyom reviewe bakiyom ortama bakiyom en kafama yatana gidicem para cok koymaz cunku burda 1kyi gecmiyo hicbir yerde

• +1
suan boktan bi sehirde yasiyorm uni icin
(ceng okuyom)
butun berberleri arastiriyom reviewe bakiyom ortama bakiyom en kafama yatana gidicem para cok koymaz cunku burda 1kyi gecmiyo hicbir yerde
k3s g3ch bbaba ya koku send1

• +1
Reactions: IlI

Kanka jawline yoksa sakalını andrew tate gibi yaparak jawline varmış hissi yaratabilirsin mesela tatein çenede recessed ama sakal uzatarak copeluyor

• +1
Kanka jawline yoksa sakalını andrew tate gibi yaparak jawline varmış hissi yaratabilirsin mesela tatein çenede recessed ama sakal uzatarak copeluyor
jawline var ama 2mm maxilla 3mm mandible geriligi var (ultra common bisey ztn)
baya leanim ama daha iyi olabilir hani chadlite jawline degil de iyi gibi yine

• +1
jawline var ama 2mm maxilla 3mm mandible geriligi var (ultra common bisey ztn)
baya leanim ama daha iyi olabilir hani chadlite jawline degil de iyi gibi yine
Sakal en iyisi aga hem daha masQulen gösterir dimorphism ekler bi tık uzat

• +1
Reactions: IlI and kurdistan

Chatgptnin tavsiyelerine inanma amk ropelama diye lifefuel veriyo

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and temelyeterliliktest
Chatgptnin tavsiyelerine inanma amk ropelama diye lifefuel veriyo
oglem
lifefuellik durum yok
rating degil model onerdi aptal misin knkm ya

oglem
lifefuellik durum yok
rating degil model onerdi aptal misin knkm ya
lifefuel verdiği gerçeğini değiştirmez ascendleteceğini düşünüyorsun çok büyük ihtimal bir sik değişmez hatta bence bu tarz saç sakal yapıp daha çirkin gözüken insanlar var hmtn var mısın yok musun bilmiyorum jaw çok kötü değilse sakal makal bırakma bence, hmtn ve üstüysen yapabilirsin böyle bir şey appeal katar ama ltnysen kötü bile olabilir

• +1
Reactions: chadwers and Zodiac

Users who are viewing this thread

Back