JustAhuman
Iron
gıden varsa onun anasını sıkeyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kysHitler
Erdogan
reısı-cumhur a laf attırmayız ne 15 temmuzlardan dondu bu mıllet bılırmısın fetocuErdogan
almanreısı-cumhur a laf attırmayız ne 15 temmuzlardan dondu bu mıllet bılırmısın fetocu
Almanca lütfenreısı-cumhur a laf attırmayız ne 15 temmuzlardan dondu bu mıllet bılırmısın fetocu
fittih fittihAlmanca lütfen
Ficki fickifittih fittih
neın abdulmecıt neınFicki ficki
Almanya'daki Türk insanına bir kebabın 10€'nun çok fazla olduğunu söyleyebilir misin? Eskiden 2,50€'ya mal oluyordu.neın abdulmecıt neın
almanyadı turk ınsanı benım kebabımı yesın lutfenAlmanya'daki Türk insanına bir kebabın 10€'nun çok fazla olduğunu söyleyebilir misin? Eskiden 2,50€'ya mal oluyordu.
Umarım kebap derken başka bir şeyi kast etmiyorsundur.almanyadı turk ınsanı benım kebabımı yesın lutfen
benım kebab ıste onu kastedıyorumUmarım kebap derken başka bir şeyi kast etmiyorsundur.
Kedi etiyle kebap servis ediyor musun?benım kebab ıste onu kastedıyorum
hayır tabıkıde kopek etıyle servıs etmek 1 ncı tercıhımdırKedi etiyle kebap servis ediyor musun?
Yazık, Türkiye'nin çok fazla sokak kedisi problemi olduğunu düşünmüştüm ve duydum ki kedi tavuğa benziyormuşhayır tabıkıde kopek etıyle servıs etmek 1 ncı tercıhımdır
evet ama kedıler cokca oldugu ıcın degersız kopek etı daha degerlıYazık, Türkiye'nin çok fazla sokak kedisi problemi olduğunu düşünmüştüm ve duydum ki kedi tavuğa benziyormuş![]()
Dog is haramevet ama kedıler cokca oldugu ıcın degersız kopek etı daha degerlı
sımdı soyle evet turkıyenın çokca fazlaca kedısı var o yuzden bulunabılır oluyor ve kedı etı turkıyede degersız cok oldugu ıcın ama kopek etı az degerlı ve lezzetliBu çelişkili geliyor
noDog is haram
I read the translation wrong, what you said made sensesımdı soyle evet turkıyenın çokca fazlaca kedısı var o yuzden bulunabılır oluyor ve kedı etı turkıyede degersız cok oldugu ıcın ama kopek etı az degerlı ve lezzetli
How high is the bodycount of a Turkish woman? 50 like average German slut? Lol
I want helal cat kebab
go to local drug shopI want helal cat kebab
average 600 turk women slutsHow high is the bodycount of a Turkish woman? 50 like average German slut? Lol
I am high on lifego to local drug shop
use translateI read the translation wrong, what you said made sense
For real? I thought Islam would prevent thataverage 600 turk women sluts
take the cocainaI am high on life
I'm fine with coca colatake the cocaina
no no no take this shitI'm fine with coca cola
Çok pahalı ve beynimi ve burnumu seviyorumno no no take this shit
omgmy ass so horny punch my dumb ass and eatme
Fake news
okmy dick so small im femboy