bulk tarifi hk.

D

Deleted member 92081

deepbitecel
cok temiz olmasina gerek yok tek istedigim ucuz olmasi ve cicibebe tarifleri gibi asiri kirli olmamasi. soyle rahatca 7-8kilo almak istiyorum sonra -100 calorie deficit yapmayi dusunuyorum excess fat atmak icin.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, pashanimair and 3 others
cok temiz olmasina gerek yok tek istedigim ucuz olmasi ve cicibebe tarifleri gibi asiri kirli olmamasi. soyle rahatca 7-8kilo almak istiyorum sonra -100 calorie deficit yapmayi dusunuyorum excess fat atmak icin.
sabah 100 gram yulaf 3 yumurta 2 muz
öğlen 200 gram tavuk 100-150 gram pilav
ara öğün kuruyemiş yoğurt whey
akşam 300 gram tavuk 200 gram pilav
2500 kalori fln burası

• +1
Reactions: reanrao, Serialsuicide, pashanimair and 2 others
2500 kalori fln burası
ara ogun olarak bi tarif istiyorum caloric surplus yaparken ekstra kilo almak icin. suradakileri duzenli olarak tuketebilecek durumda olamamam basli basina brutal zaten:feelswhy:

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Trenmaxx1 and Furkan Sarıkaya
ara ogun olarak bi tarif istiyorum caloric surplus yaparken ekstra kilo almak icin. suradakileri duzenli olarak tuketebilecek durumda olamamam basli basina brutal zaten:feelswhy:
ara ögüne aslında cicibebe fln karıstırabilirsin 3000 e cıksr kalori knk trde herseyi yapmak zor şu beslenmeyi herhün yapmak icin ayda kaç para lazım harbi brutal

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Furkan Sarıkaya, Deleted member 92081 and 1 other person
Yulaf (50 g): 190 kcal – 34 g kh – 4 g yağ – 6 g pr
Fıstık ezmesi (25 g): 150 kcal – 5 g kh – 12,5 g yağ – 6 g pr
Süt (370 ml): 185 kcal – 18 g kh – 7 g yağ – 13 g pr
Cicibebe (25 g): 105 kcal – 18 g kh – 3 g yağ – 2 g pr
Muz (120 g): 105 kcal – 27 g kh – 0,3 g yağ – 1 g pr

735 kcal – 102 g karbonhidrat – 27 g yağ – 28 g protein
whey eklersen 50-55 arasina cikiyor protein
önceden yapıyorxum bulk döneminde daha çok tadı iyi olduğu için içiyordum zevkine

• +1
Reactions: reanrao, Serialsuicide, Deleted member 92081 and 2 others
kaloriyi en net hesaplayabileceğimiz site ne la hepsi başka bişey söylüyo

• +1
Reactions: Serialsuicide, Furkan Sarıkaya, pashanimair and 1 other person
kaloriyi en net hesaplayabileceğimiz site ne la hepsi başka bişey söylüyo
fat secret herkesin kullandığı uygulama onun dısında gpt de yapar

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and psikozbagimlisi
Yarım kilo bal + yoğurt + 1 kilo tavuk göğsü + günde 1 -2 cevizli sucuk

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1 and pashanimair
  • JFL
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, Serialsuicide, 0x22 and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: maarda, Serialsuicide, Furkan Sarıkaya and 3 others
Yulaf (50 g): 190 kcal – 34 g kh – 4 g yağ – 6 g pr
Fıstık ezmesi (25 g): 150 kcal – 5 g kh – 12,5 g yağ – 6 g pr
Süt (370 ml): 185 kcal – 18 g kh – 7 g yağ – 13 g pr
Cicibebe (25 g): 105 kcal – 18 g kh – 3 g yağ – 2 g pr
Muz (120 g): 105 kcal – 27 g kh – 0,3 g yağ – 1 g pr

735 kcal – 102 g karbonhidrat – 27 g yağ – 28 g protein
whey eklersen 50-55 arasina cikiyor protein
önceden yapıyorxum bulk döneminde daha çok tadı iyi olduğu için içiyordum zevkine
eyw kanka
25g cicibebe ne kadar ediyor toplamda
cildim asiri responsive oldugu icin hayvan gibi sivilcelenmek istemiyorum

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
eyw kanka
25g cicibebe ne kadar ediyor toplamda
cildim asiri responsive oldugu icin hayvan gibi sivilcelenmek istemiyorum
25 tanesi 100gramdi sanirim 7 tane fln

• +1
Reactions: Deleted member 92081, pashanimair and Furkan Sarıkaya
2500 kalori fln burası
knk tavuktan başka bişi yemiyoz mu

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
6 yumurta 110g pirinc unu tavada pankek yap muz ve quark yogurt ile ye

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Deleted member 92081
Kanka cicibebe yiyerek kas kazanamazsın cicibebe genelde 50 kilo zarganalarda işe yarıyor eğer paran yoksa zaten eğer vücut gelistirme yapiyorsan birakcaksin

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and yadih
Kanka cicibebe yiyerek kas kazanamazsın cicibebe genelde 50 kilo zarganalarda işe yarıyor eğer paran yoksa zaten eğer vücut gelistirme yapiyorsan birakcaksin
abart bro

bu kadar kasilacak bir sey yok yarismaci degilim sonucta

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
Günde 500 gram tavuk yiyecek paran yoksa ne güne yaşıyon zaten amk
knk bu adam 60-70 kilo falan bisey yüksek ihtimal neden 500 gram tavuk yesin

bu kadar kasilacak bir sey yok yarismaci degilim sonucta
Beslenmeyi bende siklemiyorum zatende düzgün yapmazsan yapacağın diyettende hayır gelmez kazandığın kasın çoğu gider

• +1
knk bu adam 60-70 kilo falan bisey yüksek ihtimal neden 500 gram tavuk yesin
diyette yemek zorundasin dayi yoksa koyduğun kas kütlesinin çoğuna elveda

Beslenmeyi bende siklemiyorum zatende düzgün yapmazsan yapacağın diyettende hayır gelmez kazandığın kasın çoğu gider
diyet yapmiyorum ki zaten kendi kafamda olusturdugum plan dirty degil zaten sadece ustune caloric surplus icin ara ogun arayisindayim

diyette yemek zorundasin dayi yoksa koyduğun kas kütlesinin çoğuna elveda
knk kilo başına 1-1,5 gram protein yeter ztn bu adama doğal bi şekilde aşırı iyi beslensende gelisemeyeceksin o kadar
ve illaki gelişiyorsun ztn ilk 1-2 yil ben kötü beslenmene ragmen 7-8 kilo kas aldim ilk 9 ayda falan (tam doğru değil tabi ama diyetisyenlerde olan makineye olcturdum

• +1
knk kilo başına 1-1,5 gram protein yeter ztn bu adama doğal bi şekilde aşırı iyi beslensende gelisemeyeceksin o kadar
ve illaki gelişiyorsun ztn ilk 1-2 yil ben kötü beslenmene ragmen 7-8 kilo kas aldim ilk 9 ayda falan (tam doğru değil tabi ama diyetisyenlerde olan makineye olcturdum
Spora yeni başladıysan o kadar kas kazanımı mümkün olabilir ama 7-8 olmasada 5 civarı kazanmışsındır 7-8 azımsanacak bir rakam değil

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and yadih
Spora yeni başladıysan o kadar kas kazanımı mümkün olabilir ama 7-8 olmasada 5 civarı kazanmışsındır 7-8 azımsanacak bir rakam değil
farkindayim dediğim gibi yanlış yüksek ihtimal 9 kilo aldım 1 kilo yag 1,5-2 kilo civarıda su diyordu sanırım ama kas olarak 6 falandir yüksek ihtimal creatine kullanıyordum olculdugum dönem 4-5 litre su içiyordum birde günlük daha fazla su tutuyordum yüksek ihtimal
ama benimle ve benden önce başlayan tüm arkadaşlarıma göre daha fazla geliştim fizik ve güç olarak
ayrica yurtda yaptım tamamen, çıkan yemeklerden besin alamadığım icin her gece cici bebe+tahin+ kuru yemiş tarzı her türlü boku yiyordum süreç boyunca. bu yüzden diyet abartilmadigi surece başlangıçta cok fark etmiyor bence

• +1
spor oncesi 60-70gram toz seker 50gram falan yulaf 1 muz 1 olcek whey ustune az yagli sut ve tarcin ekleyip blendleyip iciyorum baya iyi oluyo.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Deleted member 92081