Iranidnordid
Gold
Jawline ameliyatı yaptırın orospunun fırlattığı pankek yapıyoz sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Klasik bi normiktir amk zaten 2 senedir boy uzatan ayakkabı muhabbeti dönüyorhanginiz yazdı lan bunu ibineler
kanka ağır trollemişlerde komik olmuş bende yazacam amk random random itiraf sayfalarına kızlar soruyora falanKlasik bi normiktir amk zaten 2 senedir boy uzatan ayakkabı muhabbeti dönüyor
Yapma nolur subforum nüfusu 300 olacakkanka ağır trollemişlerde komik olmuş bende yazacam amk random random itiraf sayfalarına kızlar soruyora falan
Üni düşünen adamların bunlardan ziyade daha farklı şeylerle meşgul olduklarını düşünüyorumHer konuda haklı bu arada
Üni düşünen adamların bunlardan ziyade daha farklı şeylerle meşgul olduklarını düşünüyorum
Üni düşünen adamın muhtemelen maddi durumu da o kadar iyi olmuyo genelde max dolgu yapar çeneye falan onu da sürekli yenilemek falan lazım
Saç ektirme için de aynı şekilde
Bi boyu fraudlamak için stres/para sorunları gerekmiyor o kadar yani
Ben tüm hardmaxxlaei 23 sonrasına bıraktım o yüxden
@Stardew @resistance @muhammet arda amına koyucam bişi yapsanıza
Asla bu arap prensi gibi gözükmeyeceksin@Stardew @resistance @muhammet arda amına koyucam bişi yapsanıza
harbi senin doxun mu@Stardew @resistance @muhammet arda amına koyucam bişi yapsanıza
Conv gelharbi senin doxun mu
Gordon shitskin amkharbi senin doxun mu
@StuntmanMike ve ben beyazızGordon shitskin amk
stuntman siyahi@StuntmanMike ve ben beyazız
adam chad
@Gordon Freeman çaktırma sensin bu tamammıadam chad
arvid değilmi la buAsla bu arap prensi gibi gözükmeyeceksin
@Nox𓂀 iltifata gel amkkarvid değilmi la bu
yuharvid değilmi la bu
yerli arvid amk@Nox𓂀 iltifata gel amkk
Gerçekten kızsan pm gel konuşalımyerli arvid amk
Gerçekten kızsan pm gel konuşalım
@Stardew ALOOOO
gene başlamayın@Stardew ALOOOO
olm ne blm direkt baktım ona benzettim şimdi bakıyom altına sıçıcak gibi duruyor her kimse
kanka sen nası açtırdın banını nereni attıngene başlamayın
abartmaolm ne blm direkt baktım ona benzettim şimdi bakıyom altına sıçıcak gibi duruyor her kimse
?olm ne blm direkt baktım ona benzettim şimdi bakıyom altına sıçıcak gibi duruyor her kimse
sen ne soru işareti atıyon dingil
yok aga valla bana öyle geldi her kimse kusura bakmasın yaniabartma
yarramıkanka sen nası açtırdın banını nereni attın
yok aga valla bana öyle geldi her kimse kusura bakmasın yani
kimi attınBen de IRL bi arkadasa true Adam atmistim demişti bu kilo verince sen mi Allah carpsn
Bildiğin bitane true adam morph'u atmistmkimi attın
muradı mogladaığına inanmıyorumBildiğin bitane true adam morph'u atmistm
muradı mogladaığına inanmıyorum
kanka zaten arkadaşına muradın fotosunu göstermiş true adam dediği omuradı mogladaığına inanmıyorum