FUCK YEA
I came here to give positive energy to people
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
harbi sene 2026 amk yabeyazkurtdnr
Sen kimi öneriyorsun?beyazkurtdnr
Aga sen kimi izliyorsun?harbi sene 2026 amk ya
Sen kimi öneriyorsun?
Kendini oneriyorumAga sen kimi izliyorsun?
Senin fikrin ne peki birde adamın anlattıklarında ve konuşmasında ne varkiKendini oneriyorum
Oyle dallamanin konusmasini dinlicegine kendi fikrini uret
BANANE AAMMMINAKOYUMSenin fikrin ne peki
Olm eleştiri kanalı bende izlemiyorum ilk defa denk geldi amk şaşırdığım için attımizlemiyom knk eleştiri kanalı
View attachment 4923824
Sana soranda hata ztnBANANE AAMMMINAKOYUM
Cok takmayin olum saka maka valla bisi olmaz laSana soranda hata ztn
yok olmuyor izlemeye çalıştım arkadaki oyun videosu o ses tonu yine bin kez tekrar edilen şeyler 10 saniye bile dayanamıyoz vallaOlm eleştiri kanalı bende izlemiyorum ilk defa denk geldi amk şaşırdığım için attım
Ya fikrini belirtince ne oldu gerzek adam olmaz senden valla git beyaz kürt izleAdam akıllı cevap veren fikir belirten gündem takip eden insan yok şu forumda
Knk olucak diye ztn ama arka arkaya olması ve bu kadar kolay bir şekilde yapılabiliyor olması beni rahatsız ediyorCok takmayin olum saka maka valla bisi olmaz la
Sen yaptın mıYa fikrini belirtince ne oldu gerzek adam olmaz senden valla git beyaz kürt izle
Hic birsey yapamassin bu olaya hayat bukadar cucked iste
Bende yapamam o yuzden takmiyorumSen yaptın mı
Egefitnes mentalitesine yakismior gundem mundem takip etmek always in businessAdam akıllı cevap veren fikir belirten gündem takip eden insan yok şu forumda
Beyler biz bu orgishe niye kötü davranıyoruz elephant man izledim BEN ARTIK İYİ Bİ İNSAN OLUCAM
neo toprak denilen maymun gibi yıllarca insanları eleştirip kazandığı paralar ile uyuşturucu alıyormuşgrowtopiacı agalar bilir bu beyaz kürt denen lavuk veletlere kumar oynatarak para kazanıyordu şimdi eleştiri kanalı olmuş yarram veletlere kumar oynatıyon sen kimi eleştiriyon![]()