Ethernal
Egoizm Pill.
tamam cano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tamam cano
tamam kanzi yks yaklaşıyor bak burda fazla takılmaO kadar ilaç alsam yemegimden bende okurum universite korkma baban Pirasetam da koymustur yemegine ders calismani gelistirir
ailemden ayrı kalıyorum dediği de yurtta kalıyormuş amk dfşlyukfdşylkdfylkdşlyO kadar ilaç alsam yemegimden bende okurum universite korkma baban Pirasetam da koymustur yemegine ders calismani gelistirir
Post in thread 'My father will put medicine in my food' https://looksmax.org/threads/my-father-will-put-medicine-in-my-food.1155881/post-17165042tamam kanzi yks yaklaşıyor bak burda fazla takılma
babası yurda gelemez gerek kalmadı artıkPost in thread 'My father will put medicine in my food' https://looksmax.org/threads/my-father-will-put-medicine-in-my-food.1155881/post-17165042
Bak adam bulmuş cozumu kamera koy mutfaga
İyi hatırlattın kanka ben senin gibi evde köpek muamelesi görmediğim için eczaneye gidip Pirasetam alcam ders çalışmak icin yemicem tabii ki köpek muamelesi gormuyorum sonuctatamam kanzi yks yaklaşıyor bak burda fazla takılma
BFORBFKEBFEOJDPWJX OROSPU COCUGU BABASINDAN KURTULMAK ICIN YURDA KACMIS KAFAUI YICEM FKWNFPEBFOSBXOWBbabası yurda gelemez gerek kalmadı artık
kanka antipsikotikleri arttır delüzyonlar artmış seninİyi hatırlattın kanka ben senin gibi evde köpek muamelesi görmediğim için eczaneye gidip Pirasetam alcam ders çalışmak icin yemicem tabii ki köpek muamelesi gormuyorum sonucta
Lan sen kopek misin lan Yemegine ilac koycak baban ilac
he kanka ya onuda eczaneden alirim yemegimden cikmiyor sonuctakanka antipsikotikleri arttır delüzyonlar artmış senin
kırşehir işletmekanzi üniversite okuyorum
seni kudurtmakta aşırı zevkliymiş kanzihe kanka ya onuda eczaneden alirim yemegimden cikmiyor sonucta
bekle sen mega thread aciyom hakkinda elimde cok komik postlarin varseni kudurtmakta aşırı zevkliymiş kanzi
açabilirsin kanzi ben zevkine giriyorum burayabekle sen mega thread aciyom hakkinda elimde cok komik postlarin var
İlaçlar işe yaramış gargmelin babası imparator edit
bir de sinirlenmiyorum diyor adama sinirlenip 2 saattir adamı araştiriyor aq xD
bu sinirlenme degil gicik kapma ayrica tiradd aactim bak istiosanbir de sinirlenmiyorum diyor adama sinirlenip 2 saattir adamı araştiriyor aq xD
aspd yada npd olsa zaten anlasılırdı durtusel bozukluk gosterirdin asırı fazla kucukken aglamayıp uzuluyosan gercekten uzulecegin bisi yasamamıssındır amk "cenazede aglamam" kim oldugune baglı anan yada baban oluncede aglamıyosan sıkıntı vardır ama arkadasın olduyse aglamadıysan cok sıkıntı goremiyom asırı yakın kankin degilse normalsin yanı knk devamBagimliliklarin
antipsikotik antidepresan ilaclara mahkum olmamin
Tum bunlarin nedeni aglayamamam olabilir mi cenazede bile ağlamam üzülürüm ama ağlamam en son bebekken aglamisimdir
Sinirlenmede o kadar ilaca superdrola rağmen yakinimdaki birine zarar gelmedikce sinirlenmem en son 2 yil once falan sinirlenmisimdir
eger bunlari yapabilseydim belki gerek kalmazdi tum bu seye bjlmiyom iyi mi ettim jotu mu
dogida sende ameliyat larpı yapıp biseyler biliyomussun gibi davranıyon onu napcazşimdi de sosyopat larpına başladı amına kodumun liselisi
sna genioplasty ameliyatına kadar olduğum tüm ameliyatların fotosunu atarsam yüzünü atacak mısın?dogida sende ameliyat larpı yapıp biseyler biliyomussun gibi davranıyon onu napcaz
anlasmaya bak amk maardanin sikinde mi sencdsna genioplasty ameliyatına kadar olduğum tüm ameliyatların fotosunu atarsam yüzünü atacak mısın?
paşam bide genio olmus(180k)sna genioplasty ameliyatına kadar olduğum tüm ameliyatların fotosunu atarsam yüzünü atacak mısın?
Hiçbir fiyatı da tutturamamis eşşeğim benimpaşam bide genio olmus(180k)
Rhino 150k
Botoks filler falan 100k
sen kac yasindaydin kardesim bu para nerden geliyor
Maardanın siki yalamaya devam mıanlasmaya bak amk maardanin sikinde mi sencd
ardanin niye sikini yalimHiçbir fiyatı da tutturamamis eşşeğim benim
Maardanın siki yalamaya devam mı
175k in dubai maloglu mal ocardanin niye sikini yalim
Mal oglu mal daha dun rhino sordurdum ark icin 175 k istanbulda ne anlation
2 gün hastanede kalma+yemek +ameliyat 165k175k in dubai maloglu mal oc