bunlarin hepsi aglayamamam ve sinirlenememden dolayi mi acaba

O kadar ilaç alsam yemegimden bende okurum universite korkma baban Pirasetam da koymustur yemegine ders calismani gelistirir:lul:
tamam kanzi yks yaklaşıyor bak burda fazla takılma :lul:

• JFL
Reactions: Peter Steele
O kadar ilaç alsam yemegimden bende okurum universite korkma baban Pirasetam da koymustur yemegine ders calismani gelistirir:lul:
ailemden ayrı kalıyorum dediği de yurtta kalıyormuş amk dfşlyukfdşylkdfylkdşly
ne rezil bir çocuk ya
konuştukça seviyesini belli ediyor kendini batırıyor amk malı

• JFL
Reactions: gargomel and Peter Steele
tamam kanzi yks yaklaşıyor bak burda fazla takılma :lul:
İyi hatırlattın kanka ben senin gibi evde köpek muamelesi görmediğim için eczaneye gidip Pirasetam alcam ders çalışmak icin yemicem tabii ki köpek muamelesi gormuyorum sonucta
Lan sen kopek misin lan:lul::lul: Yemegine ilac koycak baban ilac :lul::lul:

• JFL
Reactions: gargomel
babası yurda gelemez gerek kalmadı artık :ROFLMAO:
BFORBFKEBFEOJDPWJX OROSPU COCUGU BABASINDAN KURTULMAK ICIN YURDA KACMIS KAFAUI YICEM FKWNFPEBFOSBXOWB

• JFL
İyi hatırlattın kanka ben senin gibi evde köpek muamelesi görmediğim için eczaneye gidip Pirasetam alcam ders çalışmak icin yemicem tabii ki köpek muamelesi gormuyorum sonucta
Lan sen kopek misin lan:lul::lul: Yemegine ilac koycak baban ilac :lul::lul:
kanka antipsikotikleri arttır delüzyonlar artmış senin :lul:

• JFL
olm adamın attıgı floodu 3-4 yıl öncede yabancı forumlarda görüyordum fake postu ciddiye alıp adamı bunun üstünden zorbalamaya çalişiyorsunuz :ROFLMAO:

bu arada gargomelinde liseli olduğunu düşünüyorum

• +1
İlaçlar işe yaramış gargmelin babası imparator edit

Attachments

• IMG_2909.jpeg
    IMG_2909.jpeg
    23.3 KB · Views: 0
  • JFL
bir de sinirlenmiyorum diyor adama sinirlenip 2 saattir adamı araştiriyor aq xD
bu sinirlenme degil gicik kapma ayrica tiradd aactim bak istiosan

• JFL
@gargomel kucuk orospum benimde mesajlarımı replermisin rep to post ratiom duzelsin az

• JFL
Reactions: drakenryuguji and gargomel
Bagimliliklarin
antipsikotik antidepresan ilaclara mahkum olmamin

Tum bunlarin nedeni aglayamamam olabilir mi cenazede bile ağlamam üzülürüm ama ağlamam en son bebekken aglamisimdir

Sinirlenmede o kadar ilaca superdrola rağmen yakinimdaki birine zarar gelmedikce sinirlenmem en son 2 yil once falan sinirlenmisimdir

eger bunlari yapabilseydim belki gerek kalmazdi tum bu seye bjlmiyom iyi mi ettim jotu mu
aspd yada npd olsa zaten anlasılırdı durtusel bozukluk gosterirdin asırı fazla kucukken aglamayıp uzuluyosan gercekten uzulecegin bisi yasamamıssındır amk "cenazede aglamam" kim oldugune baglı anan yada baban oluncede aglamıyosan sıkıntı vardır ama arkadasın olduyse aglamadıysan cok sıkıntı goremiyom asırı yakın kankin degilse normalsin yanı knk devam

• +1
Reactions: drakenryuguji
bu hüzün yada empati duygularını etkileyen bir hastalıgın varsa duzelmesi cok zor asırı erken yastan tedaviye baslamalıydın yine beynin geliştiği için (25 yada 28 yasına kadar beyin gelisir hatta frontal lobe 25 yasında uyanma memeleri ordan geliyor) terapi dene dicemde bilemiyom git bi psikologa falan anlat uzun vadede terapiyle biraz normal olun tt de brian moser editi izleyip ben duygusuzum aspd oooohhhh demeyin gidin tedavi olun

• +1
  • JFL
Reactions: gargomel, drakenryuguji and Peter Steele
şimdi de sosyopat larpına başladı amına kodumun liselisi
dogida sende ameliyat larpı yapıp biseyler biliyomussun gibi davranıyon onu napcaz

• +1
dogida sende ameliyat larpı yapıp biseyler biliyomussun gibi davranıyon onu napcaz
sna genioplasty ameliyatına kadar olduğum tüm ameliyatların fotosunu atarsam yüzünü atacak mısın?

• JFL
  • +1
sna genioplasty ameliyatına kadar olduğum tüm ameliyatların fotosunu atarsam yüzünü atacak mısın?
paşam bide genio olmus(180k)
Rhino 150k
Botoks filler falan 100k

sen kac yasindaydin kardesim bu para nerden geliyor

Hiçbir fiyatı da tutturamamis eşşeğim benim

Maardanın siki yalamaya devam mı
ardanin niye sikini yalim
Mal oglu mal daha dun rhino sordurdum ark icin 175 k istanbulda ne anlation

Users who are viewing this thread

Back