D
Deleted member 81504
Gold
Bak yukarda attım dedigin sahsı30 yas sub 5 incel bakire baba evinde issiz pc basinda tum gun oturan adam bana laf atti depresyona girdim![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/twemoji/14.0.2/72x72/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/twemoji/14.0.2/72x72/1f602.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bak yukarda attım dedigin sahsı30 yas sub 5 incel bakire baba evinde issiz pc basinda tum gun oturan adam bana laf atti depresyona girdim![]()
ogre sana gereken cevabi verdi bonz icmeyi birakip gerceklerle yuzlesBak yukarda attım dedigin sahsıhala daha kuduryorsun ippne
Bununda cevabini verdim Bisi kullanmiyorum ayni seyleri tekrarliyosun aq. Sen kullanıyon heralde.ogre sana gereken cevabi verdi bonz icmeyi birakip gerceklerle yuzles![]()
Ä°lacci agizdan almayin diyodu ogre oluum incel gymcel baban gostermedimi sana nasil yapilcaniogre sana gereken cevabi verdi bonz icmeyi birakip gerceklerle yuzles![]()
En son tur boyu savunan adamın hali iyi oldu anlayanlar tepki atsın sayımızı bilelimturbo seni allahin amina kadar moglar sanaldan bos konusma anani sikerler
Çok kojuşma lan çüksüz ,herif seni mogluyorbu sensen hayat başlamadan bitti...
Boneking büyük adamEn son tur boyu savunan adamın hali iyi oldu anlayanlar tepki atsın sayımızı bilelim
Kanka yanlış anlama da bana biraz daha rep kasabilir misin??30 yas sub 5 incel bakire baba evinde issiz pc basinda tum gun oturan adam bana laf atti depresyona girdim![]()
Kanka yanlış anlama da bana biraz daha rep kasabilir misin??
AhhahahahahaÇok kojuşma lan çüksüz ,herif seni mogluyor
Dassaklarin calismiyor bir kaç seneye hayatın bitecekAhhahahahaha
Yaladin girtlaqladin ondandir ama islevi yerinde fghgfjgfdfdd..ddddDassaklarin calismiyor bir kaç seneye hayatın bitecek
konu okudugun yok adam akilli konu actigin yok tek yaptigin deluzyonla beraber millete sallamak overYaladin girtlaqladin ondandir ama islevi yerinde fghgfjgfdfdd..dddd
Beni bu hale siz getirdiniz...konu okudugun yok adam akilli konu actigin yok tek yaptigin deluzyonla beraber millete sallamak over