Bunu yaşadığınızı düşünün

D

Deleted member 307488

Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad
1747522438652

Düşünsene, belki onlarca sene boyunca beraber olduğun, her anını beraber geçirdiğin, üzerine bir servet harcadığın, tribini çektiğin, ailene mutlulukla anlatıp hatta düğünde mutluluktan gözyaşı döktüğün; hayatımın aşkı ve karım dediğin o kadın, Tek vasfı o an orada bulunmak olan bir adamla fotoğraf çektirirken yaşadığı mutluluk, düğün fotoğrafı çekilirkenki mutluluğundan bile daha gerçek, daha yoğun:lul:

Evet dostum, "gerçek aşkı" bir gün bulacaksın merak etme !

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
View attachment 4541841

Düşünsene, belki onlarca sene boyunca beraber olduğun, her anını beraber geçirdiğin, üzerine bir servet harcadığın, tribini çektiğin, ailene mutlulukla anlatıp hatta düğünde mutluluktan gözyaşı döktüğün; hayatımın aşkı ve karım dediğin o kadın, Tek vasfı o an orada bulunmak olan bir adamla fotoğraf çektirirken yaşadığı mutluluk, düğün fotoğrafı çekilirkenki mutluluğundan bile daha gerçek, daha yoğun:lul:

Evet dostum, "gerçek aşkı" bir gün bulacaksın merak etme !
İLK FOTO CHALOM SHALOM SKULL DİFF

D

Deleted member 307488

Rotten.com ex Content-reviewer | Manlet Chad
abi sen büyüksük bilirsin senin karşına hiç çıktımı gerçek aşk varmı böyle bişey yoksa femboy olcamda
Küçük aldatmaları kabullenmediğin sürece aradığın ilişkiyi asla bulamazsın.

Bu sebepten ötürü de gerçek aşk'in varlığına inanmıyorum, inananları da anlamıyorum

D

Deleted member 277275

retarded ltn

Bu sebepten ötürü de gerçek aşk'in varlığına inanmıyorum, inananları da anlamıyorum
abi teenage love hakkındaki düşüncelerin ne peki burda herkes incelogullarindan benimde hic sevgilim olmadı boşuna kendimizi yormak mantıklımı bu yaşlarda. bu arada ben kucuk aldatmalara okeyim bende aldatirim o kadar bağlanmayada gerek yok

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
abi teenage love hakkındaki düşüncelerin ne peki burda herkes incelogullarindan benimde hic sevgilim olmadı boşuna kendimizi yormak mantıklımı bu yaşlarda. bu arada ben kucuk aldatmalara okeyim bende aldatirim o kadar bağlanmayada gerek yok
Kim için yorduğuna bağlı bence, ben sırf sevgilim oldu demek için sevgilim olsun istemiyorum

D

Deleted member 277275

retarded ltn
Kim için yorduğuna bağlı bence, ben sırf sevgilim oldu demek için sevgilim olsun istemiyorum
2 3 ay önce bi kıza tutulmuştum ltb falandı ama ayrı bi kişilikti çok iyiydi çok denedim bi arada baya konustuk sonra oc ghostladı hep en son gönderildide bıraktı direkt çıkardım bende sonra kekoyla manita olmuş bilgisi geldi :owo:

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss

Tam şöyle bir görüntü canlandı aklımda
C0hnupvm0u941