elemancomeback31
orspunun öz evladııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bu yüzden tr foidlerine yazmayın diyorum
Yoo yazin amk aynanda 10kisiye hangisi tutarsabu yüzden tr foidlerine yazmayın diyorum
bu nası taktik sacma ve mantıklı geldiYoo yazin amk aynanda 10kisiye hangisi tutarsa
standartla ne alakası var bunun video ne tam olarak, git denildiğinde kim gitmezski neden birinin arkasından koşuyum hemde kovuyorsa istemediğini belirtiyorsa, hadi ikilemde bırakıyor desen tamamda git ne aq düşünsene kız kardeşin falan var kekonun teki darlıyor git demesine rağmen anlamıyor asfalta yapıştırırım kafasını
Knk git diyosa seviyordur anlarsin yaa cilve yapıyorstandartla ne alakası var bunun video ne tam olarak, git denildiğinde kim gitmezski neden birinin arkasından koşuyum hemde kovuyorsa istemediğini belirtiyorsa, hadi ikilemde bırakıyor desen tamamda git ne aq düşünsene kız kardeşin falan var kekonun teki darlıyor git demesine rağmen anlamıyor asfalta yapıştırırım kafasını
Kekoyla ben bir miyim kanka ust insanim ben aqstandartla ne alakası var bunun video ne tam olarak, git denildiğinde kim gitmezski neden birinin arkasından koşuyum hemde kovuyorsa istemediğini belirtiyorsa, hadi ikilemde bırakıyor desen tamamda git ne aq düşünsene kız kardeşin falan var kekonun teki darlıyor git demesine rağmen anlamıyor asfalta yapıştırırım kafasını