Burda LL olacak göte sahip kimse yoktur

3-5 cm uzatılıp iyi rehabilite olursan pek bişey olmaz fakat 10+ cm oluyor olan kişiler genelde.Seninde argümanın yok benimde yok fakat hiç sağlıklı birşey değil Ll ki olan herkeste de görülüyor eskisi gibi koşmak ve yürümek istersen en iyi şekilde rehabilite ol 10cm uzadıktan sonra konfor sıkıntısı çıkarır. Konuşmamakla alakalı biseyde yok bunda zararlı ameliyat çok bariz ortada bunu zararsız göstermek absürt
bencede knk aynen

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, yenesy and orbitalover
Orbitral kacirdigin bir kac konu var, LL oldugun zaman kemisksel bir sorun yasamiyorsun, yasadigin sorun kas, doku, sinir, beyin organ baglantisi, bu sebepler yuzunden cogu kisi recoveryden sonra bile tam iyilesmemis gorunuyor, kemikler eskisinden daha saglam oluyor, icinde metal oluyor ve kesilmis uzatilmis kisim normal kemikten 2 3 kat daha kalin oluyor, elbette full recovery zamani vardir onunda,
bu sebeple 21 24 arasi en iyi yas yazdim, hala gencsin, ama growthun azaldigi donemlerde bunlar, bu donemde hgh 1-2 iu kullanirsan ek peptidler ile desteklersen cilt kaliten doku kas kaliten gayet gelisir.
LL Olmama sebebim basit, bir araba parasi ve hayatimdan en az bir sene vereecgim, ben dunyanin en uzun erkeklerinin bulundugu ulkede ortalama boydan uzun olmayacaksam neden bu kadar ugras veriyorum, oda netherlands ve 186, ape indexim 1.1 olmuyor bu sebeple LL beni uzuyor, ama short torso long lengs mukemmel estetik bir sey short torsom oldugu icin soylemiyorum, maskulen degil ama estetik, maskulenlik sikimde degil, bos redpill zirvasi.
+15cm zor ama trde bile cokca yapilan bir uygulama olmaya basladi, 21-24 yas arasi hgh ve ek steroidler supplementler kullanilirsa ve hayatindan 4-6 ayi hastanede geri kalan 8-6 ayi kendi basina recovery yaparsan sorun olmayacagini dusunuyorum.
ama altinda en az 2m araba yoksa, boktan bir aparatmanda oturuyorsun, LL dusunmek dogru degil. herneyse, basit bir burun ameliyati bile oldum bittimlik bir sey degil, daha oncesinde steroidler deriyi inceltmeli burun ucundaki yaglari eritmek icin liposuction uygulanmasi yapilmali, ameliyat sonrasinda 3-6 ay boyunca her ay steroid enjeksiyon yapilmali veya steroid krem kullanilmali ameliyat oncesinde uzun bir sure sodyum dusuk potasyum yuksek olmali filan, basit bir burun ameliyati bile mukemmel sonuclar icin bu kadar uzunken ve daha bir cok sey yazmamisken, LL lefort 1 filan cok derin konular ama arastirdikca aslinda hersey dogru yapilirsa ne kadar kolay ve mukemmel oldugunu anliyorsun, bu mukemmel bir sey.

Users who are viewing this thread

Back