FEE
Iron
Bu burun kemerimin üstünde anlım ile birleşen kısım çok zayıf ve bundan dolayı burnum büyük gözüküyor o kısma bir fat ekleme taktiği varmıdır botoks ve implant haric
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Maalesef belki masaj yaparak biraz duzletirsin ama yaparsanda elin temizken yap ve abartmaBu burun kemerimin üstünde anlım ile birleşen kısım çok zayıf ve bundan dolayı burnum büyük gözüküyor o kısma bir fat ekleme taktiği varmıdır botoks ve implant haric
mandal taksam??Maalesef belki masaj yaparak biraz duzletirsin ama yaparsanda elin temizken yap ve abartma
Yapma cildine zarar verirsin ve değmez amk 18 yaşındaysan git botoks yaptır degilsen 18 bekle ve testoyu yüksek tut browridge büyürse belki o kısmı kapatırmandal taksam??
hgh igf falan fistan onları basmayı düşünüyom ama çok pahalıymış eczaneden bakıcamYapma cildine zarar verirsin ve değmez amk 18 yaşındaysan git botoks yaptır degilsen 18 bekle ve testoyu yüksek tut browridge büyürse belki o kısmı kapatır
Bunlar hakkında bilgim yok yap yada yapma diyememhgh igf falan fistan onları basmayı düşünüyom ama çok pahalıymış eczaneden bakıcam
masaj çoğunlukla cope uzgnmMaalesef belki masaj yaparak biraz duzletirsin ama yaparsanda elin temizken yap ve abartma
hacı nasıl duruyor atar mısın yüzüne falan oturuyorsa siktir et harmony=lawhgh igf falan fistan onları basmayı düşünüyom ama çok pahalıymış eczaneden bakıcam
Maalesefmasaj çoğunlukla cope uzgnm![]()
aga büyük ihtimalle küçükken sporda falan kırmışım özellikle kemer bölgesinde siyah küçük bir nokta var sanırım kırılınca damarıda etkilemiş o yüzden çocuk aklı keşke aklım başımda olsaydı aileme söyleyip göstertseydim doktora oturmuyor bu aradahacı nasıl duruyor atar mısın yüzüne falan oturuyorsa siktir et harmony=law
he o zaman ben de çok bilmiyorum ameliyatlarla ilgili pek bilgim yok da tek sorunun burunsa en kolay çözüleni o çok dert etmeaga büyük ihtimalle küçükken sporda falan kırmışım özellikle kemer bölgesinde siyah küçük bir nokta var sanırım kırılınca damarıda etkilemiş o yüzden çocuk aklı keşke aklım başımda olsaydı aileme söyleyip göstertseydim doktora oturmuyor bu arada
evet yüzüme tek uymayan burun ve side profile mahvediyorhe o zaman ben de çok bilmiyorum ameliyatlarla ilgili pek bilgim yok da tek sorunun burunsa en kolay çözüleni o çok dert etme![]()