elemancomeback31
orspunun öz evladııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olm harbi fena yakışıklı amkta kızlar da çekici görüyor mu acaba ciddi soruyorum hiçbir salak orospu evladı copelamasin şimdi
yok kanka kizlar seni bu adamdan daha cekici buluyo sadece daha iyi bir insan olOlm harbi fena yakışıklı amkta kızlar da çekici görüyor mu acaba ciddi soruyorum hiçbir salak orospu evladı copelamasin şimdi
gotikler allahla bir tutuypodur bu adamıOlm harbi fena yakışıklı amkta kızlar da çekici görüyor mu acaba ciddi soruyorum hiçbir salak orospu evladı copelamasin şimdi
gotiklerin allahı bugotikler allahla bir tutuypodur bu adamı
Male gaze female gaze farklıdır bu yüzden ciddi soruyorum mantiklica, bi orospu evladı sırf PSL açısından fena artısı var diye öyle tabi aqq demeden cevap bekliyorumyok kanka kizlar seni bu adamdan daha cekici buluyo sadece daha iyi bir insan ol
Harbi amına koyayım forumda hala gotiklere nefes almadan hunharca 31 çeksingotiklerin allahı bu
knk bunda ikisi de var so fkn obviousMale gaze female gaze farklıdır bu yüzden ciddi soruyorum mantiklica, bi orospu evladı sırf PSL açısından fena artısı var diye öyle tabi aqq demeden cevap bekliyorum
yok be gotik karılar beni 1 gram bile azdırmıyorHarbi amına koyayım forumda hala gotiklere nefes almadan hunharca 31 çeksin
Gercekliktrn pek cikmadigimiz içindiryok be gotik karılar beni 1 gram bile azdırmıyor
Evet zeta çekici geliyor kızlara baby face değil mi adam zatenknk bunda ikisi de var so fkn obvious
en male gaze adamlar bile (salludon zeta fln)hepsine olmasa da bircok kiza cekici geliyodur diger looksmaxcilere kiyasla bu adamin female gazei cok yuksek
zetanin appeal okulda gorup la bu cocuk yakisikliymis he dedigin adamlarla fln ayni max asiri olayi yokEvet zeta çekici geliyor kızlara baby face değil mi adam zaten
Overrated yanizetanin appeal okulda gorup la bu cocuk yakisikliymis he dedigin adamlarla fln ayni max asiri olayi yok
He roidliyor amk salak misin adam 3 yillik gymcel kas hafizasi ile buyudu birazcikFramesi bok gibiydi zaten adamin şuan roidliyor diye biliyorum
Ameliyat yapmadiki adam aQAmeliyat fuel
Ahhaahha çok komik maymun suratlı orospu evladı seni yorumları okuduğumda kimsenin 3 yıldır yapıp kas hafızası ile büyüdüğünü söylediğini görmedimHe roidliyor amk salak misin adam 3 yillik gymcel kas hafizasi ile buyudu birazcik
Roidliyo he amk AMZNSNNXNMDCNAKC
31 cekerek gonion spawnladi dimi kankaAmeliyat yapmadiki adam aQ
yapmadimi ? ahahahah kanka kendin inandinmi yazdigina? sence mumkunmu?Ameliyat yapmadiki adam aQ
Jinekomastisi mi varmış bununView attachment 4384766 2025 ve 2023 ye ait fotolar![]()
Bass hakkinda herseyi biliyorumyapmadimi ? ahahahah kanka kendin inandinmi yazdigina? sence mumkunmu?
kanka tamam iyide nerden biliyorsun adamin hayatini? ve dediklerin pek inandirici gelmedi acikcasi. adamin ne zaman hangi hastaligi gecirdigini, annesinin ona cirkin dedigini fln nerden biliyorsun?Bass hakkinda herseyi biliyorum
15-16 da palate genisletti
17 de hala kotu gozukuyordu cunku anoreksiya hastasiydi
14 yasinda annesi cok cirkin oldugunu soyledigi gunden beri depression ve yeme bozuklugu gecirdi
17 yasinda anoreksiyayi yendi gyme yazildi chewing yapti boynunu bile calisti ashwaganda falan aldi dellenip hatta
Ve genetics kicks in 1 yilda aldigi 25 kiloyla htn oldu 19 da da ched oldu
Eger ceneyi soruyorsan chewing ramus uzatiyor ve cok genis gosteriyor ustte attigim foto sadece 4 aylik progress (low t ile yaptim bide)
Bass LCL Chad degi.19 da da ched oldu
Herkes icin aynisi gecerli degil, masseter kaslarinin lokasyonu onemli.Eger ceneyi soruyorsan chewing ramus uzatiyor ve cok genis gosteriyor ustte attigim foto sadece 4 aylik progress (low t ile yaptim bide)
Kendisinin anlattiklari bunlar.kanka tamam iyide nerden biliyorsun adamin hayatini? ve dediklerin pek inandirici gelmedi acikcasi. adamin ne zaman hangi hastaligi gecirdigini, annesinin ona cirkin dedigini fln nerden biliyorsun?
Bassin instagram ve yan tiktogu varkanka tamam iyide nerden biliyorsun adamin hayatini? ve dediklerin pek inandirici gelmedi acikcasi. adamin ne zaman hangi hastaligi gecirdigini, annesinin ona cirkin dedigini fln nerden biliyorsun?
falan yaziyorBen senin gibi dusunmuyorumBass LCL Chad degi.
Herkes icin aynisi gecerli degil, masseter kaslarinin lokasyonu onemli.
Chewing gonion buyutmez amk ne alakaYoo chewing yapti aq
Gunde 2 saat eod chewinglerken benimde gonionlar top seviyeydi
View attachment 4384769 burda cheekbone recesseddi ve tel kotu ondan bosluk cikmamis
Chewing gonion buyutmez amk ne alaka
Ramus da uzatmaz
Gatekeeplemedigini nerden biliyon
4 ay before at
Artik herseye gatekeep diyenlerin anasini sikmeye baslicam haberiniz olsunChewing gonion buyutmez amk ne alaka
Ramus da uzatmaz
Gatekeeplemedigini nerden biliyon
4 ay before at
ya elemanSu andada beforeden farki yok cunku calismayi birakinca eski haline donuyor amk aylar icinde
Artik herseye gatekeep diyenlerin anasini sikmeye baslicam haberiniz olsun
kanka tamam öyle böylede ben hayatımda 1 kere cold approacha maruz kaldım oda bu çenemin zenci götü gibi buyuk oldugu zaman haberin olsuya eleman
Sence gonion büyümüş olsa eski haline döner mi amk?
Dumduz massater hyperthropy ilk fotoda gonionlarinda hicbir fark yok
Kanka eod ne la bide 1 saat bi taraf 1 saat öbür taraf mı çiğniyodun yoksa ikisinide aynı anda mıBassin instagram ve yan tiktogu var
Yan ttsinde viral olan videoda bahsetti anne olayini
Anoreksiya hastaligindan 10 videosunun 4 unun yorumlarinda bahsediyor i was like 100lbsfalan yaziyor
En eski vidlerdede sorulari yanitliyordu ne yaptiysa herseyi 17 yasinda gyme basladigini duzenli olarak araliksix gittigini chewing onerdigi boyun calistigini soylemesi falan
Ben senin gibi dusunmuyorum
Just lock tf in and tmj olana kadar cigne amk
Bilader gyme gidip kas çalışıyorsunya sonra gyme gitmeyi bıraktığında eski haline dönüyon aynı şeyya eleman
Sence gonion büyümüş olsa eski haline döner mi amk?
Dumduz massater hyperthropy ilk fotoda gonionlarinda hicbir fark yok
@elemancomeback31 CEVAP VER LAN BANAKanka eod ne la bide 1 saat bi taraf 1 saat öbür taraf mı çiğniyodun yoksa ikisinide aynı anda mı
2 GÜNDE 1 2 SAAT DEDİMDE@elemancomeback31 CEVAP VER LAN BANA
1 TARAF 1 TARAF NE AQ SIKILDIĞIMDA DEĞİŞİYOM DİĞER TARAFA İŞTE 5 10 DKDA BİR YER DEĞİŞİYO@elemancomeback31 CEVAP VER LAN BANA
Her gün 2 saat yapsam yarra yer miyim2 GÜNDE 1 2 SAAT DEDİMDE
bEN GÜNDE 5 SAAT YAPIYODUM KANKA YA DELİYDİM BİRAZ
Diyom ki 1 falım sola 1 falım sağa atıp ikisinide aynı andamı cigniodun ben oyle yapıcamda bazıları dönüşümlü çiğnemek daha iyi diyor1 TARAF 1 TARAF NE AQ SIKILDIĞIMDA DEĞİŞİYOM DİĞER TARAFA İŞTE 5 10 DKDA BİR YER DEĞİŞİYO
YAV SAKIZ ÇİĞNEMEYİ İBLİMOYN MU KANKA KARI GİBİ ÇİĞNİYON İŞTE AQHer gün 2 saat yapsam yarra yer miyim
Diyom ki 1 falım sola 1 falım sağa atıp ikisinide aynı andamı cigniodun ben oyle yapıcamda bazıları dönüşümlü çiğnemek daha iyi diyor
yok kanka bulmuyolarOlm harbi fena yakışıklı amkta kızlar da çekici görüyor mu acaba ciddi soruyorum hiçbir salak orospu evladı copelamasin şimdi
KAnka sktir et tamamYAV SAKIZ ÇİĞNEMEYİ İBLİMOYN MU KANKA KARI GİBİ ÇİĞNİYON İŞTE AQ