Buyuk sey kaciriyoruz

maximum cope31

maximum cope31

Gold
2 sene sonra ilk kez sikistim.

Buyuk sey kaciriyoz. Sexless olmak ölüm amk.

• +1
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: Aven, Zodiac, menas and 1 other person
Dünyanın en overatted olayı olabilir, yapmamış olana çok tatlı gelir yaptıktan sonra da sanki hayatının amacını tamamlamış hissi verir, hafif yüzde bir gülümseme, gururlanma vs. Zaman geçtikçe de Celal Şengör’ün dediklerini haklı bulma durumunda kalır kişi.

• +1
Reactions: Zodiac
Dünyanın en overatted olayı olabilir, yapmamış olana çok tatlı gelir yaptıktan sonra da sanki hayatının amacını tamamlamış hissi verir, hafif yüzde bir gülümseme, gururlanma vs. Zaman geçtikçe de Celal Şengör’ün dediklerini haklı bulma durumunda kalır kişi.
Overrated değil erkeğin doğal ihtiyacı,31 cekmek yerine sikismen gerek

• +1
Reactions: maximum cope31 and menas
Eksisozlukten firlamis adeta yanit

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, maximum cope31, Zodiac and 4 others
Atalarımız taş bile sikmeye çalışırdı kanka düşünce tarzın böyleyse no sexing yaşa hayatını ve yaşam kalitenin sex yapana göre daha düşük olduğunu gör

• +1
Reactions: maximum cope31
esc mi

• JFL
Overrated değil erkeğin doğal ihtiyacı,31 cekmek yerine sikismen gerek
Atalarımız taş bile sikmeye çalışırdı kanka düşünce tarzın böyleyse no sexing yaşa hayatını ve yaşam kalitenin sex yapana göre daha düşük olduğunu gör
31’den daha iyi bir seçenek olduğu zaten tartıșılmaz bir gerçek, düşüncelerinize saygı duyarım ama yaşam kalitesi ile sexin uzaktan yakından alakası yok kankam

• JFL
Reactions: maximum cope31
Nokissbeforemarriagemaxxing

• +1
  • So Sad
Reactions: xlegend and Zodiac
Haftaya kızın ailesi sehir dısına cıkıyor kendimi eve attırmam lazım ama cok zayıfım kıyafetimi cıkarmadan evinde nası sikisirim?

• +1
Haftaya kızın ailesi sehir dısına cıkıyor kendimi eve attırmam lazım ama cok zayıfım kıyafetimi cıkarmadan evinde nası sikisirim?
gebertme amk soyun ne olacak

• So Sad
  • JFL
Reactions: Zodiac and temelyeterliliktest
belki zargana seviyordur

• Woah
Reactions: temelyeterliliktest
31’den daha iyi bir seçenek olduğu zaten tartıșılmaz bir gerçek, düşüncelerinize saygı duyarım ama yaşam kalitesi ile sexin uzaktan yakından alakası yok kankam
1744889279798

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
baba zarganaysan iyice zargana ol iyice lean ol o bir hafta icinde agresif cut l carnitine high intense cardio ne sikimse yap kıza gidincede proviron falan at sikin kalksın bir güzel sik

• +1
  • JFL
Reactions: Eminchadwanabe and temelyeterliliktest
baba zarganaysan iyice zargana ol iyice lean ol o bir hafta icinde agresif cut l carnitine high intense cardio ne sikimse yap kıza gidincede proviron falan at sikin kalksın bir güzel sik
Kemiklerim gozukuyor usta. kız balık etli benim bacaklarım kollarım kızınkinden ince amk tişört giymeye utanıyorum hırkayla geziyorum. yazı bekliyim mi gyme gitmek için şuan okul fln zor mu olur ne kadar vakit ayırmam gerekir ki

Kemiklerim gozukuyor usta. kız balık etli benim bacaklarım kollarım kızınkinden ince amk tişört giymeye utanıyorum hırkayla geziyorum. yazı bekliyim mi gyme gitmek için şuan okul fln zor mu olur ne kadar vakit ayırmam gerekir ki
karıyı sikte yksyi sikmeyide unutma kral bırak vücudu yakısıklıysan karı senin vücuduna bakmaz okadar ki zargana olmak okadar kötü değil toplumsal algı sadece ne sikimse babu bi deri bi kemik gözükmek istemiyorsan bu bir hafta içinde creatin alıp hergün 20 g creatine tüket seni bloated yapar ama zargana görüntünü bir nevi azaltır

• +1
Reactions: Deleted member 142293, Kayra139 and temelyeterliliktest