dogu
manlet
Nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Konuyla alakalı yaz gavatYarrami traslayinca oda böyle oluyor
ataturkleri yine toplamış arkasına2. Video
Biraz daha çıksın iyi gözüküyor zatebKötü olmuş ngl
Öyle bişey yapmış herhalde az daha çiksin daha iyi gözükür ztnsubay tıraşı değilmi bu
aga askere giderken yapıyorlar ya hani öyle olmuşÖyle bişey yapmış herhalde az daha çiksin daha iyi gözükür ztn
Evet farkettim buzzcut dedik adam biliyorum dedi ama olsun eski halim daha kötüydüaga askere giderken yapıyorlar ya hani öyle olmuş
aga seni rate attım bi sunucuda hakkını helal etEvet farkettim buzzcut dedik adam biliyorum dedi ama olsun eski halim daha kötüydü
Bakalım ne dicekler H MTN derlerse iyiaga seni rate attım bi sunucuda hakkını helal et
cl dediler agaBakalım ne dicekler
Varmıdır o kadar lâ gerçi benim telefon redmi aynada videodan en kötü 5 katı iyiyim ama CL değildir herhalde L htn derlese okay amacl dediler aga
aga senin pfpni attım videoyu deil ama tartışıyolar şuan birileri cl diyo birileri too many failos diyorVarmıdır o kadar lâ gerçi benim telefon redmi aynada videodan en kötü 5 katı iyiyim ama CL değildir herhalde L htn derlese okay ama
aga mid htn diyolarVarmıdır o kadar lâ gerçi benim telefon redmi aynada videodan en kötü 5 katı iyiyim ama CL değildir herhalde L htn derlese okay ama
O zaman baya iyiaga mid htn diyolar
bi lavuk diyoki pulluyomu karı diyortO zaman baya iyi
Öpüşmedim hiç ama aproach aldım geçen kafede kız boksör müsün dedibi lavuk diyoki pulluyomu karı diyort
bencede h mtnBakalım ne dicekler H MTN derlerse iyi
ayar neydi yanlar ustler falan3. Video
bilmiyomayar neydi yanlar ustler falan
sor bi berbere la dalyarrak bende yaptiricambilmiyom
Daşşanı yerim dersen sorarımsor bi berbere la dalyarrak bende yaptiricam
yerim knk dassani sor biDaşşanı yerim dersen sorarım
pm gelsene bideyerim knk dassani sor bi
boksörmüsün ne alaka laÖpüşmedim hiç ama aproach aldım geçen kafede kız boksör müsün dedi
Film çekseydin yarrağım netflixe atardık
orusbuçocu sen kendine htn diyip doguya mtn mi dion aqbencede h mtn
banada diyordu okuldan bir iki kiz böyle yuzleri kemikli olanlara oyle diyorlar insanlarboksörmüsün ne alaka la
bonemass artınca boksör sanıyolar demek o zaman bonesmash işe yarıyo mu amkbanada diyordu okuldan bir iki kiz böyle yuzleri kemikli olanlara oyle diyorlar insanlar
İdk boksorlerin falan git kemiklerine bak çok iyi oluyor geneldebonemass artınca boksör sanıyolar demek o zaman bonesmash işe yarıyo mu amk
bonemass artınca boksör sanıyolar demek o zaman bonesmash işe yarıyo mu amk
Bence doğrubonemass artınca boksör sanıyolar demek o zaman bonesmash işe yarıyo mu amk