Ethernal
Egoizm Pill.
özürdilerim bebeğimsenle böyle bi aşk yaşayabilirdik ama sen benim kibar mesajıma agresif cevap vermeyi seçtin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
özürdilerim bebeğimsenle böyle bi aşk yaşayabilirdik ama sen benim kibar mesajıma agresif cevap vermeyi seçtin
5. SINIFTAN BERİ MALESEF HAYAT BASLAMAMSIKI ANASINI SATIYIM BİTSİNKac yasinda böyle oldun sen ben 15den sonra motivasyon falan 0 temebelin teki oldum
Adhd mi acaba ya bendede o cikmasin amk yeter ya hastaliklar bug var bizde bitmiyo5. SINIFTAN BERİ MALESEF HAYAT BASLAMAMSIKI ANASINI SATIYIM BİTSİN
KUCUKKEN KURANI YIRTTTIM DİYE POTANSİYELİMDEN 5 CM KISA SUBHUMAN VE POTANSİYEL DEHB M VAR TABİ SENİNKİ DAHA KOTU AMK SENİN YERİNDE OLSAM SOSYAL MEDYAYA KENDİMİ PAYLASIRIM AGLARIM MİLLET BİSSURU PARA ATAR BİZİM GİBİ 170 DEN KIUSA HER ERKEGE DEVLETİN ENGELLİ MAASI VERMESİ LAZIMAdhd mi acaba ya bendede o cikmasin amk yeter ya hastaliklar bug var bizde bitmiyo
SENİN AYLIK BUTCEN KAC LİRE İLACLARA YATIRABİLİRSİN BEN SENİN HER DERDİNE DEVA BULMAYA CALISABİLİRM AMA SİMDİ YATICAM OGLUSUM İYİ GECELER SAKIN İNTİHAR ETMEAdhd mi acaba ya bendede o cikmasin amk yeter ya hastaliklar bug var bizde bitmiyo
2 uni aynaanda okunur mu?IT Sistem uzmanıyım, ama ben meslekte bilişimde okudum ve çok iyi bir bankada staj yapabildiğim için işe girebildim yani şans işi maalesef, üni açık
Paralar bitiyor yavas yavas. Yakınd zamanda hafta sonu büyük ihtimal kasada calısacaz amk.SENİN AYLIK BUTCEN KAC LİRE İLACLARA YATIRABİLİRSİN BEN SENİN HER DERDİNE DEVA BULMAYA CALISABİLİRM AMA SİMDİ YATICAM OGLUSUM İYİ GECELER SAKIN İNTİHAR ETME
Yazk aqParalar bitiyor yavas yavas. Yakınd zamanda hafta sonu büyük ihtimal kasada calısacaz amk.
Sosyal medyada ağlamak değilde yüzümü göstermem amk harbiden kafamda femboy onlyfans düşünmüştüm yapmam ama asla tek bir dakka kafamda döndü
İntihar etmeye götüm yetmez kendimi uyusturucuya veririm tek
Androjenleri vursam hastalıklar gecer mi dersinYazk aq
Bunun sonu methe gider haberin olsinstimulanlardaki dopamin 9 haftadan sonra yavas yavas atılmaya baslıyor allah kahretsin bana aderall lazım abi cocnerta overdoselayınca bi sikim degismiyor odak surem aynı kalıyor benim odak surem 1 saat zaten bana motivasyton lazım ADERALL LAZIMMM
biliyom 9 haftadan sonra kanda hicbir stimulan kalmıyor ben 6 ay kullanmadım bi ara 0 tolerans oldu 18 mg ile bile odak surem bir bucuk saat oluyodu ama motibasyon sıfır gotuma crack koko bassam motive olamm benn@auitistsurvior kandan atılma süresini araştır kullanma bi süre toleransın gitsin amk mal mısın hayatın bitecek
suan 27 mg alıyomda hicbi siklim yapmıyor 54 mg ye yukselttim bikac defa bide benim acıga gecip ders calısmam lazım kb simdilik 36 mg alcam gorcem oyle devam ders calısccamBunun sonu methe gider haberin olsin