Çalışmak yerine evsiz barksız kal daha iyi

D

Dora67

Bronze
Hayatın boyunca 9-5 calışmak yerine sokakta yatarım daha iyi

Quadrilıteral LL kac €?? Ona göre kendime hazırlık yapacam

• +1
Reactions: elemanzelvadre and Dathomirian Zabrak
çalışmadan LL parasını nasıl çıkarcan cocuk

amerikada sikin daşşağın keyfine göre ara sıra instacart doordash yapıp yatma hayali

• JFL
Reactions: Simon Peter Gruber
sadece sevdiğiniz ve kendinizi güncel tutabileceğiniz işi yapın

sevdiğiniz iş büyük cope

• +1
Reactions: Shade91 and Dora67
Hiç bir işi sevmiçeksin sevilen bi iş olsa para kazanmasın
Sevdiğim işi yapıyorum, üstüne para kazanıyorum ve gelişime açık sürekli yeni şeyler öğreniyorum. Çalışma şartları vs. de önemli tabii

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Liseyi bitirdikten sonra ortaöğretim kpss kasın aklınız varsa

Liseyi bitirdikten sonra ortaöğretim kpss kasın aklınız varsa
Memur hayatı kadar sikik hayat yok amk ciddi diyorum az mcdonaldsda çalışırım feriştahım sikilir aklım başıma gelir en azından ama asla memur olmam

Memur hayatı kadar sikik hayat yok amk ciddi diyorum az mcdonaldsda çalışırım feriştahım sikilir aklım başıma gelir en azından ama asla memur olmam
Mcdonalds çalısmak seni siker kolay sanma ben bir ay benzer biyerde çalışdım intihar ediyordum az kalsın

Niye olm tr gibi memlelette memurluktan kral meslek mi var kalorifer açık taşşakları yayıyon bütün gün

Niye olm tr gibi memlelette memurluktan kral meslek mi var kalorifer açık taşşakları yayıyon bütün gün
Tüm hayatın yapıyorsun düşün depresyona girersin amk haftada 40 saat tüm hayatın gidiyo 20-30h max

• +1
  • JFL
Reactions: Simon Peter Gruber and Dathomirian Zabrak
sanki memur olabilçekde yarraga bak (recaiskendere gidiyo bu laf)
Üzgünüm kardeşim baba mesleği ile memurlardan 20 kat daha çok alacağım sen 50k ya boktan hayat yaşamaya devam

Üzgünüm kardeşim baba mesleği ile memurlardan 20 kat daha çok alacağım sen 50k ya boktan hayat yaşamaya devam
istersen milyarder ol karsta hepimizden kötü hayat yasayacaksın amk

• +1
Reactions: toprak
Babanı sikerken anan yine fişi çekti amk siktıgmin karısında fiş cekme fetişi mi var anlamadım lambalar kapalı siktim artık

Babanı sikerken annan yine fişi çekti amk siktıgmin karısında fiş cekme fetişi mi var anlamadım lambalar kapalı siktim artık
Atanın mezarına işerken bir de ne göreyim muhammed geldi beni kovalıyor az bir şey kaçtım sonra baktım amk bir yetmiş çelimsiz bir şey aniden durdum pat bi yumruğu koydum yere yapıştı lavuk

Atanın mezarına işerken bir de ne göreyim muhammed geldi beni kovalıyor az bir şey kaçtım sonra baktım amk bir yetmiş çelimsiz bir şey aniden durdum pat bi yumruğu koydum yere yapıştı lavuk
anası fişi cektıkden dolayı şizofren olmuş yarraga bak ne diyon sikim

anası fişi cektıkden dolayı şizofren olmuş yarraga bak ne diyon sikim
Ananı sikiyom baktım baban koltuktan izlerken ağzının suyu akıyor amk tabi 20 cm yarrak 203cm boylu çocuk karını sikiyor. Geldi bana para teklif etti lütfen beni sik diye dayanamadım siktim üzgünüm

Ananı sikiyom baktım baban koltuktan izlerken ağzının suyu akıyor amk tabi 20 cm yarrak 203cm boylu çocuk karını sikiyor. Geldi bana para teklif etti lütfen beni sik diye dayanamadım siktim üzgünüm
Hem kürt hem şizofren hem komik deyil hem omeglede obez karı tavlarken anası fişi cekdi umarım ömür boyu karsda babanın bakkalda güzel hayatın olur dostum arada sırada gelirim bakkala sakızları yerden toplamadığını ve omede oldugunu görürsem fişi cekip alırım elime sabaha kadar sikerim seni fişide götünden bağırsaklarınakadar sokarım tamamı şimdi siktir git bakkalına ve o doritos çalan kürt çoçukları yakkala

1 ay kurye ol 100 paket at 11 ay yat teorisi

Knk hayatınız çok kötü taşşak geçiyom sizle
Seninki çok iyide burda rotluyon dimi sana ben Hakkari yassağı veriyom sik kaffalı seni gel hakkariye napiyomuşum gör tamamı baba hakkarıye giren köpeği bile sorguya cekerim ben bana hakkarinin korkusuz karanlığı derler

Seninki çok iyide burda rotluyon dimi sana ben Hakkari yassağı veriyom sik kaffalı seni gel hakkariye napiyomuşum gör tamamı baba hakkarıye giren köpeği bile sorguya cekerim ben bana hakkarinin korkusuz karanlığı derler
rotluyon diyor orospu çocuğu herkesi kendisi gibi hayatsız görüyor amk ahahah