kendimi paylaşıyorum, hersey için rate + ascend plan

grillz yaptırıyom su an dis teline param yetmedi
Benim alt dişler beyaz richard ramirez dişi gibi amk 1-2 tık daha iyi versiyonu :feelswhy: en azından konuşurken çok belli olmuyor

• So Sad
  • +1
Reactions: kurdistan and yadih
Suspicious Kenan Thompson GIF
valla bitek omuz genişliğim iyi heralde vücudumda genetik olarak

• +1
Reactions: kurdistan
gece gece çok sıkıldım sınavlara çalışmak yerine rotluyorum, daha öncede 3-4 kere paylaştığım için siklemiyorum. daha önce bi kere daha ascend planı atmıştım hatırlayan olur belki

l-mmtn alıyordum o zaman şuan hmtn olduğumu düşünüyorum benim için göz bölgem dışında yeterli

normal düz bir şekilde baktığım ayna fotosu, diğer açıklarsa göz bölgem veya cenem daha iyi çıkıyor (redmi otomatik filtre uygulamış cildim bu kadar pürüzsüz değil, göze batacak seviyede sivilcelerim var)

2. foto ise ct pozitif ve burunun daha ince hali, genel olarak hedefim diyebilirim
nd olduğum için hicbiyerde paylaşamıyorum kendimi bi tek orga atıyorum şaka gibi

statlar 16y
175cm boy
63kg
51-52cm omuz genişliği

planlar

yerinde olsam minox başlardım kaş , saç , kirpik overall kesinlikle almaya değer
0.03 bimatropost alırdım / latisse kirpikleri uzatır kafein serum + bb krem ile karartıyı fixlerdim
kaş ve kirpik için hint yağı alır hergün neredeyse evde olduğum her zaman sürer copelardım
latissenin damlasından kalanları kaşlarımdaki bald spot gibi hiç çıkmayan bölgelere sürerdim.
gratisten kaş tarağı ve curler seti alır taramadan dışarı çıkmazdım
1762096488333

cilt , saç, fiziği düzelttikten sonra çalışan tek yapabileceğin bunlar var aşağı yukarı

• +1
Reactions: Auchelius, senualF, Serialsuicide and 3 others
@szolliontaraelis
bu şekilde ölçüyorum ama kendim ölçtüğüm için 1-2cm hata olabilir, başka birine olctururum

Bu 52 cm yok gıbı ama ıdk

• +1
Reactions: kurdistan, yadih and Ashoimex
L
gece gece çok sıkıldım sınavlara çalışmak yerine rotluyorum, daha öncede 3-4 kere paylaştığım için siklemiyorum. daha önce bi kere daha ascend planı atmıştım hatırlayan olur belki

l-mmtn alıyordum o zaman şuan hmtn olduğumu düşünüyorum benim için göz bölgem dışında yeterli

normal düz bir şekilde baktığım ayna fotosu, diğer açıklarsa göz bölgem veya cenem daha iyi çıkıyor (redmi otomatik filtre uygulamış cildim bu kadar pürüzsüz değil, göze batacak seviyede sivilcelerim var)

2. foto ise ct pozitif ve burunun daha ince hali, genel olarak hedefim diyebilirim
nd olduğum için hicbiyerde paylaşamıyorum kendimi bi tek orga atıyorum şaka gibi

statlar 16y
175cm boy
63kg
51-52cm omuz genişliği

planlar

-9 ay spora gittim(çok boş geçti ama haftada 3 gün boktan bi antreman programdan ve asiri kötü bi beslenmeddn dolayı) 4-5 aydır yapmıyordum yenıden spora baslicam omuzum genişler heralde daha fazla (mk alabilirim bulk için)

-cildiyeye gidip tret aomak

-uyku düzenimi düzeltmek son 2 haftadir 5saati geçmiyor hafta içi uykum 3de yatıyorum

-kirpik için latisse, negative hooding azaltırsa dahada iyi

-kaşlarım seyrek fotoda karanlık oldugu icin belli olmuyor fakat kaş için hint yağı + derma stamp ?? latissede sürülüyor mu? bilgisi olan

-15%16 yag oranim şuan 70+ kilo olduktan sonra 12ye düşebilirim, şuan çokta sikimde değil lean olmak twinke dönüyom cunku

-forumdaki en kötü dental yapıya sahip kişi olabilirim braces herturlu çok düşük ihtimal mse olurum belki

-numalari lens alıcam renkli almalı mıyım öneri ?

göz bölgesi için deluzyonel olduğumu biliyorum ameliyat sıkıntı baya onun dışındaki şeyler için önerilere açığım

LMTN

• Hmm...
Reactions: kurdistan
Orange'im yarram, 407 postlu am faresi bana grey diyo:lul:
sen benım gardesıme ne dıyon orrrropu cocuuu penn badgley nın yanında olsan amdan cıkmıs sık gıbı kalcaksın mtn dıyosun grının31tonu senı:lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, why not me? and senualF
sen benım gardesıme ne dıyon orrrropu cocuuu penn badgley nın yanında olsan amdan cıkmıs sık gıbı kalcaksın mtn dıyosun grının31tonu senı:lul::lul:
Sanmam ve herkesin tierlerinin orani farkli. Benim icin penn badgley 1 in 20 = strong MTN

Attachments

• Screenshot_2025-11-03-20-03-30-408_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-03-20-03-30-408_com.android.chrome-edit.jpg
    327.7 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Serialsuicide and reanrao