Fridx
Exotic Ethnic
Fat padsbu kadının neresi obez lan gayet düzgün duruyor bence genetik olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Fat padsbu kadının neresi obez lan gayet düzgün duruyor bence genetik olabilir mi
balik etli gibimsi bi tık obez iştebu kadının neresi obez lan gayet düzgün duruyor bence genetik olabilir mi
iyi genede sanırım orada kime sallıyor bu awFat pads
Yok cerceve ekstra secenek vipte lifetime olanlarin adinin yaninda dolar isareti varmavi çerçeve sadece lifetime da degilmi la
hee eyv knk şimdi oldu. o zamandan beri aslında gelişmek adına birşey yapmadım tam tersi hayat tarzım çok kötü olduğu için biraz kötüye gittim. son 6 aydır falan uğraşıyorum toplamaya. kendime ne kadar dikkat ettiğime göre htn-cl arası gidip geliyorum, boyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo.knk bi ara moddum ben profili gizleyen herkese tek tek bakmıstım
4-5 yıl önce neredeyse htnmissin suan daha iyisindir
Olm sikerim he boyle isi herkes nie htn clhee eyv knk şimdi oldu. o zamandan beri aslında gelişmek adına birşey yapmadım tam tersi hayat tarzım çok kötü olduğu için biraz kötüye gittim. son 6 aydır falan uğraşıyorum toplamaya. kendime ne kadar dikkat ettiğime göre htn-cl arası gidip geliyorum, boyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo.
150 euro cokpara ya 40 tane ekonomikings menü yersin amk yada dönerci var burda 150 lira bi alana bi bedava tanesi 75 liraya denk geliyo ondan bi 100 tane yersin babaYok cerceve ekstra secenek vipte lifetime olanlarin adinin yaninda dolar isareti var
Bak bu @orgish. de var mesela lifetime
Bu siteye herhangi bir para vermek enayilik zaten150 euro cokpara ya 40 tane ekonomikings menü yersin amk yada dönerci var burda 150 lira bi alana bi bedava tanesi 75 liraya denk geliyo ondan bi 100 tane yersin baba
forumda herkesin boy 180+ herkes htn amk anlamadim bendeOlm sikerim he boyle isi herkes nie htn cl
heralde gandy genetiği var adamlardaforumda herkesin boy 180+ herkes htn amk anlamadim bende
hepsi yalan bence herkes 160 ltn manletheralde gandy genetiği var adamlarda
en azından ben 1.67 olduğumu kabullendim kabul edelim işte herhan gibi bir asyalı herifin yanında cocuk gibi kalıyoruz its overhepsi yalan bence herkes 160 ltn manlet
femboy ol diyoz olmuyon aq forumdaki tek müslüman falansın zatenen azından ben 1.67 olduğumu kabullendim kabul edelim işte herhan gibi bir asyalı herifin yanında cocuk gibi kalıyoruz its over
lan yok Allah neden şu zulumkar cinlilere baby face height veriyorda bize veriyor beterin beteri var rira olarak doğma şansı verseydi hayat cok baska olurdufemboy ol diyoz olmuyon aq forumdaki tek müslüman falansın zaten![]()
En azından htn'sin benim en büyük korkum bu forumlarda yıllarca bulunup hala Ltn'yi aşamamak korku filmi senaryosu gibihee eyv knk şimdi oldu. o zamandan beri aslında gelişmek adına birşey yapmadım tam tersi hayat tarzım çok kötü olduğu için biraz kötüye gittim. son 6 aydır falan uğraşıyorum toplamaya. kendime ne kadar dikkat ettiğime göre htn-cl arası gidip geliyorum, boyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo
doğal başlangıç noktası önemli maalesef. en azından doğuştan kabul edilebilir seviyede boy, yüz, fenotip ve nörotipikalite lazım. ondan sonra yapabileceğin maksimum şey düşük yağ oranı, cilt bakımı, saç, giyim vs. şeyler surgery falan çok belirli birşey değilse %99 copeEn azından htn'sin benim en büyük korkum bu forumlarda yıllarca bulunup hala Ltn'yi aşamamak korku filmi senaryosu gibi
Basketbol oynamandan yola cikarak bi 190 varsindirboyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo
modelde degil supermodel direktBasketbol oynamandan yola cikarak bi 190 varsindir
Boyum 190+ olsaydi super modeldim .d
bu adam da basketbol oynadığımı biliyoBasketbol oynamandan yola cikarak bi 190 varsindir
Boyum 190+ olsaydi super modeldim .d
179 ben icin suifuel, en azindan Chad smv'em var yoksa simdiye LL olmustumbu adam da basketbol oynadığımı biliyoolm siz hakan fidan falan mı larplıyonuz
aynen tam 1.90'ım. o seviyede yüzün varsa çok çok kısa değilsen sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
Bi biz lmtniz amk herhalde boyda cok sorun yokta@Fridx @Serialsuicide bu ne amk herkes htn chad 190
Bu @Mediums Dayi model cikti @nastynas da yakisikliymis @susisesi zaten fakecel @bayharburbutcher da yakisikliymis@Fridx @Serialsuicide bu ne amk herkes htn chad 190
buraya çok derin lavuklar geldi götü kollabu adam da basketbol oynadığımı biliyoolm siz hakan fidan falan mı larplıyonuz
aynen tam 1.90'ım. o seviyede yüzün varsa çok çok kısa değilsen sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
Simitciburaya çok derin lavuklar geldi götü kolla
179 kötü değil, söylediğin kadar yüzün iyiyse kabul edilebilir boy.179 ben icin suifuel, en azindan Chad smv'em var yoksa simdiye LL olmustum
Götüme iğne sokmam lazım...Bu @Mediums Dayi model cikti @nastynas da yakisikliymis @susisesi zaten fakecel @bayharburbutcher da yakisikliymis
mit luksmeks birimiburaya çok derin lavuklar geldi götü kolla
chad smv olucak bir saniye bile durmam burada179 kötü değil, söylediğin kadar yüzün iyiyse kabul edilebilir boy.
chad smv nereden geliyo?
Ben kendiminkine sokamiyorum ilkokulda hemsireler igne yapmaya geldiginden beri ignelerden korkuyorumGötüme iğne sokmam lazım...
Yok ben herseyimle hepinize hava atardim amkchad smv olucak bir saniye bile durmam burada
yok eğer yüzü chad seviyesi boy 1.79'sa chad smv olması için yüzü harbiden çok iyi olacak ya da clout, sosyal çevre falan olması lazım ondan merak ettim. ben arkadaşın ne iş yaptığını vs. biliyorum da çok detaylı hakim değilimchad smv olucak bir saniye bile durmam burada
Status + Lookschad smv nereden geliyo?
Su an modellik yapmiyorum.Bu @@Mediums Dayi model cikti![]()
Abi sende yani sakasina dedikSu an modellik yapmiyorum.
aynen tahmin ettiğim gibi statü varsa ok.Status + Looks
Su an modellik yapmiyorum.
yüzünü çok merak ettimStatus + Looks
Su an modellik yapmiyorum.
bknz ratonaynen tahmin ettiğim gibi statü varsa ok.
buradaki bebeler mikro seviyede bile statü sahibi olmanın nasıl bir game changer olduğunun farkında değil amk ünlülük resmen chad status gibi birşey
valla onu tanımıyorum da, forumda eskiden bir türk çocuk vardı tanışmıştık uk'de yaşıyordu ama ailesi türkiyede baya high status. çocuk baya baya dizilerde falan oynayan elemanlarla beraber takılıyordu istanbulda. normie tipli ünlülerin bile resmen gittiği her yerde kadınların resmen tapar gibi davranmalarını anlatıyordu bana acayip hikayeleri vardıbknz raton
Bi gariban gelen bu dunyaya bizizvalla onu tanımıyorum da, forumda eskiden bir türk çocuk vardı tanışmıştık uk'de yaşıyordu ama ailesi türkiyede baya high status. çocuk baya baya dizilerde falan oynayan elemanlarla beraber takılıyordu istanbulda. normie tipli ünlülerin bile resmen gittiği her yerde kadınların resmen tapar gibi davranmalarını anlatıyordu bana acayip hikayeleri vardı
tam tersi bence belli bir seviyede looks varsa bu daha motive edici birşey olmalı senin için. "sadece ünlü ol" demek tabi komik oluyor ama dediğim gibi mikro seviyede bile tanınır olmak inanılmaz bir fark yaratıyo. ben dümdüz tipi olan ama bulunduğu şehrin az biraz popüler müzik grubunda gitar çaldığı için falan kuliste ne karıları sikenler gördüm. lms trilojisinde money biraz cope, ama statü kesinlikle ve kesinlikle cope değil.Bi gariban gelen bu dunyaya biziz
Oyle zaten haklisin ltn olup mtn smvin olabilir sadece sosyal cevren sayesindetam tersi bence belli bir seviyede looks varsa bu daha motive edici birşey olmalı senin için. "sadece ünlü ol" demek tabi komik oluyor ama dediğim gibi mikro seviyede bile tanınır olmak inanılmaz bir fark yaratıyo. ben dümdüz tipi olan ama bulunduğu şehrin az biraz popüler müzik grubunda gitar çaldığı için falan kuliste ne karıları sikenler gördüm. lms trilojisinde money biraz cope, ama statü kesinlikle ve kesinlikle cope değil.
aynen psl ve smv çok farklı iki rating. irl dinamikleri çok farklı.Oyle zaten haklisin ltn olup mtn smvin olabilir sadece sosyal cevren sayesinde
Benim karıda öyleFAKECEL
GAYYYYY
dominant gari olm buu seni duvardan duvara atar