çalom başka kız yok muydu ya

• +1
Reactions: Deleted member 98741 and Deleted member 277275
  • +1
Reactions: Deleted member 98741 and Fridx
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 277275 and Fridx
mavi çerçeve sadece lifetime da degilmi la
Yok cerceve ekstra secenek vipte lifetime olanlarin adinin yaninda dolar isareti var
Bak bu @orgish. de var mesela lifetime

• +1
Reactions: Deleted member 98741 and Deleted member 277275
knk bi ara moddum ben profili gizleyen herkese tek tek bakmıstım
4-5 yıl önce neredeyse htnmissin suan daha iyisindir
hee eyv knk şimdi oldu. o zamandan beri aslında gelişmek adına birşey yapmadım tam tersi hayat tarzım çok kötü olduğu için biraz kötüye gittim. son 6 aydır falan uğraşıyorum toplamaya. kendime ne kadar dikkat ettiğime göre htn-cl arası gidip geliyorum, boyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo.

• +1
  • Woah
Reactions: anathema, maarda, Serialsuicide and 5 others
hee eyv knk şimdi oldu. o zamandan beri aslında gelişmek adına birşey yapmadım tam tersi hayat tarzım çok kötü olduğu için biraz kötüye gittim. son 6 aydır falan uğraşıyorum toplamaya. kendime ne kadar dikkat ettiğime göre htn-cl arası gidip geliyorum, boyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo.
Olm sikerim he boyle isi herkes nie htn cl

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Serialsuicide, Deleted member 251512 and 2 others
Yok cerceve ekstra secenek vipte lifetime olanlarin adinin yaninda dolar isareti var
Bak bu @orgish. de var mesela lifetime
150 euro cokpara ya 40 tane ekonomikings menü yersin amk yada dönerci var burda 150 lira bi alana bi bedava tanesi 75 liraya denk geliyo ondan bi 100 tane yersin baba

• Love it
Reactions: Fridx
aga bişi dicem bu can cin conluların boyu neden 2m aw gecen avanosda en normal adam 1.90 bu herifler balık yiye yiye uzadılar nesillerin boyu değisti heralde

• +1
Reactions: Deleted member 277275
150 euro cokpara ya 40 tane ekonomikings menü yersin amk yada dönerci var burda 150 lira bi alana bi bedava tanesi 75 liraya denk geliyo ondan bi 100 tane yersin baba
Bu siteye herhangi bir para vermek enayilik zaten

• JFL
  • +1
  • So Sad
hepsi yalan bence herkes 160 ltn manlet
en azından ben 1.67 olduğumu kabullendim kabul edelim işte herhan gibi bir asyalı herifin yanında cocuk gibi kalıyoruz its over

• +1
en azından ben 1.67 olduğumu kabullendim kabul edelim işte herhan gibi bir asyalı herifin yanında cocuk gibi kalıyoruz its over
femboy ol diyoz olmuyon aq forumdaki tek müslüman falansın zaten :lul:

femboy ol diyoz olmuyon aq forumdaki tek müslüman falansın zaten :lul:
lan yok Allah neden şu zulumkar cinlilere baby face height veriyorda bize veriyor beterin beteri var rira olarak doğma şansı verseydi hayat cok baska olurdu

• So Sad
hee eyv knk şimdi oldu. o zamandan beri aslında gelişmek adına birşey yapmadım tam tersi hayat tarzım çok kötü olduğu için biraz kötüye gittim. son 6 aydır falan uğraşıyorum toplamaya. kendime ne kadar dikkat ettiğime göre htn-cl arası gidip geliyorum, boyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo
En azından htn'sin benim en büyük korkum bu forumlarda yıllarca bulunup hala Ltn'yi aşamamak korku filmi senaryosu gibi

• JFL
Reactions: Deleted member 98741, Deleted member 277275 and Fridx
forumda her türden her dinden insan var

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
Aslında yok değil herşey dedemin sucu babasına cekseydi bizde uzun olucaktık ceke ceke annesine cekmiş pislik herif

• +1
En azından htn'sin benim en büyük korkum bu forumlarda yıllarca bulunup hala Ltn'yi aşamamak korku filmi senaryosu gibi
doğal başlangıç noktası önemli maalesef. en azından doğuştan kabul edilebilir seviyede boy, yüz, fenotip ve nörotipikalite lazım. ondan sonra yapabileceğin maksimum şey düşük yağ oranı, cilt bakımı, saç, giyim vs. şeyler surgery falan çok belirli birşey değilse %99 cope

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Serialsuicide, flows5991 and 5 others
boyum da yeterince uzun olduğundan irl için yeterli oluyo
Basketbol oynamandan yola cikarak bi 190 varsindir

Boyum 190+ olsaydi super modeldim .d

• Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Serialsuicide, Deleted member 98741 and 1 other person

modelde degil supermodel direkt
bu aminakodugum subunda bi cirkin biziz herhalde

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 240816, Deleted member 277275, maarda and 3 others

bu adam da basketbol oynadığımı biliyo :lul: olm siz hakan fidan falan mı larplıyonuz :lul:

aynen tam 1.90'ım. o seviyede yüzün varsa çok çok kısa değilsen sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991 and Deleted member 98741
bu adam da basketbol oynadığımı biliyo :lul: olm siz hakan fidan falan mı larplıyonuz :lul:

aynen tam 1.90'ım. o seviyede yüzün varsa çok çok kısa değilsen sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
179 ben icin suifuel, en azindan Chad smv'em var yoksa simdiye LL olmustum

• +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 240816, Deleted member 277275, Deleted member 98741 and 1 other person
@Fridx @Serialsuicide bu ne amk herkes htn chad 190

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Serialsuicide and 3 others
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Deleted member 98741
@Fridx @Serialsuicide bu ne amk herkes htn chad 190
Bu @Mediums Dayi model cikti @nastynas da yakisikliymis @susisesi zaten fakecel @bayharburbutcher da yakisikliymis

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Serialsuicide and 1 other person

buraya çok derin lavuklar geldi götü kolla

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, maarda and 2 others
eşşek çalom gitmiş rus ayısını almış ben feminen zengin elit kız buldum bile

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741 and Fridx
biraz anf baskın bir phenosu var ama o kadarda olur

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Orcairis and 1 other person
179 ben icin suifuel, en azindan Chad smv'em var yoksa simdiye LL olmustum
179 kötü değil, söylediğin kadar yüzün iyiyse kabul edilebilir boy.

chad smv nereden geliyo?

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Serialsuicide and 1 other person
Bu @Mediums Dayi model cikti @nastynas da yakisikliymis @susisesi zaten fakecel @bayharburbutcher da yakisikliymis
Götüme iğne sokmam lazım...

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, Deleted member 277275, Deleted member 98741 and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Serialsuicide and 2 others
179 kötü değil, söylediğin kadar yüzün iyiyse kabul edilebilir boy.

chad smv nereden geliyo?
chad smv olucak bir saniye bile durmam burada

• +1
Reactions: why not me?, Deleted member 277275, Deleted member 98741 and 3 others
Götüme iğne sokmam lazım...
Ben kendiminkine sokamiyorum ilkokulda hemsireler igne yapmaya geldiginden beri ignelerden korkuyorum

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741 and Orcairis
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Deleted member 98741
Calum abimiz bu tireddeki herkesi tehdit etcek hepiniz haberi olsun gecmis olsun simdiden

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741 and Orcairis
chad smv olucak bir saniye bile durmam burada
yok eğer yüzü chad seviyesi boy 1.79'sa chad smv olması için yüzü harbiden çok iyi olacak ya da clout, sosyal çevre falan olması lazım ondan merak ettim. ben arkadaşın ne iş yaptığını vs. biliyorum da çok detaylı hakim değilim

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Serialsuicide and 2 others
chad smv nereden geliyo?
Status + Looks
Bu @
Mediums
@Mediums Dayi model cikti
Su an modellik yapmiyorum.

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Serialsuicide and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Deleted member 277275, Deleted member 98741 and 5 others
Status + Looks

Su an modellik yapmiyorum.
aynen tahmin ettiğim gibi statü varsa ok.

buradaki bebeler mikro seviyede bile statü sahibi olmanın nasıl bir game changer olduğunun farkında değil amk ünlülük resmen chad status gibi birşey

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Serialsuicide and 4 others
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Deleted member 307488 and 1 other person
aynen tahmin ettiğim gibi statü varsa ok.

buradaki bebeler mikro seviyede bile statü sahibi olmanın nasıl bir game changer olduğunun farkında değil amk ünlülük resmen chad status gibi birşey
bknz raton

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741 and Fridx
bknz raton
valla onu tanımıyorum da, forumda eskiden bir türk çocuk vardı tanışmıştık uk'de yaşıyordu ama ailesi türkiyede baya high status. çocuk baya baya dizilerde falan oynayan elemanlarla beraber takılıyordu istanbulda. normie tipli ünlülerin bile resmen gittiği her yerde kadınların resmen tapar gibi davranmalarını anlatıyordu bana acayip hikayeleri vardı

• +1
  • Woah
valla onu tanımıyorum da, forumda eskiden bir türk çocuk vardı tanışmıştık uk'de yaşıyordu ama ailesi türkiyede baya high status. çocuk baya baya dizilerde falan oynayan elemanlarla beraber takılıyordu istanbulda. normie tipli ünlülerin bile resmen gittiği her yerde kadınların resmen tapar gibi davranmalarını anlatıyordu bana acayip hikayeleri vardı
Bi gariban gelen bu dunyaya biziz

• +1
Bi gariban gelen bu dunyaya biziz
tam tersi bence belli bir seviyede looks varsa bu daha motive edici birşey olmalı senin için. "sadece ünlü ol" demek tabi komik oluyor ama dediğim gibi mikro seviyede bile tanınır olmak inanılmaz bir fark yaratıyo. ben dümdüz tipi olan ama bulunduğu şehrin az biraz popüler müzik grubunda gitar çaldığı için falan kuliste ne karıları sikenler gördüm. lms trilojisinde money biraz cope, ama statü kesinlikle ve kesinlikle cope değil.

• +1
tam tersi bence belli bir seviyede looks varsa bu daha motive edici birşey olmalı senin için. "sadece ünlü ol" demek tabi komik oluyor ama dediğim gibi mikro seviyede bile tanınır olmak inanılmaz bir fark yaratıyo. ben dümdüz tipi olan ama bulunduğu şehrin az biraz popüler müzik grubunda gitar çaldığı için falan kuliste ne karıları sikenler gördüm. lms trilojisinde money biraz cope, ama statü kesinlikle ve kesinlikle cope değil.
Oyle zaten haklisin ltn olup mtn smvin olabilir sadece sosyal cevren sayesinde

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Serialsuicide
Oyle zaten haklisin ltn olup mtn smvin olabilir sadece sosyal cevren sayesinde
aynen psl ve smv çok farklı iki rating. irl dinamikleri çok farklı.

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 98741, Deleted member 307488 and 1 other person
  • JFL
  • Woah