yadih
duh/cuh
yu ar e ritaerdd

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

yu ar e ritaerdd

knk boyu 189 varEskiden bu çocuğa pek bir şey demezdim ama o kadar nefret ettirdiki boyu 175 190 diyor arkadaşı forumda bonesmash işe yaramaz diyor ttde bonesmah yapın diyor tanımadıkları insanlara larp atıcak kadar özgüvensizler ha birde bidaha ingilizce konuşurken bro dersen yatırır sikerim seni amına koduğum

Yan yana geldin miknk boyu 189 var

knk boyu 189 var

küçük duruyor boyu 189 veya 175 mi bilemeyizz şuan net kanıt olmadanoturuyor knk adamlar ne alaka

knk adamlar koltukta otururken boyunu nasıl bilebilirsin ben ayakta gördüm chalomu benden 9 cm uzun rahat ben 1.80 im zatenküçük duruyor boyu 189 veya 175 mi bilemeyizz şuan net kanıt olmadan

küçük duruyor boyu 189 veya 175 mi bilemeyizz şuan net kanıt olmadan

knk adamlar koltukta otururken boyunu nasıl bilebilirsin ben ayakta gördüm chalomu benden 9 cm uzun rahat ben 1.80 im zaten

bu kadar giyseler belli olmaz mı dışardan

ben 12 cm yaptım bi ara ayarlama ile belli olmuyordubu kadar giyseler belli olmaz mı dışardan

nasıl yürüyodunben 12 cm yaptım bi ara ayarlama ile belli olmuyordu

rahat yürüyordum rahat ola bilmesi için biraz uğraştım ama değdi sonra tabanlık karkarmaya başladı çöpe attımnasıl yürüyodun

1.87 olmak nasıl bi histiben 12 cm yaptım bi ara ayarlama ile belli olmuyordu

kızın biri arkadan oha uzunmuş baksana dedi1.87 olmak nasıl bi histi

ya 1.93 olsaydın?kızın biri arkadan oha uzunmuş baksana dedi

çokta birşey değişmezdi zaten 1.85 elemanlar 193 diye egzdiği için onlar için 187 aslında 193 flnya 1.93 olsaydın?

çokta birşey değişmezdi zaten 1.85 elemanlar 193 diye egzdiği için onlar için 187 aslında 193 fln

yerler tabi amk benle aynı boyda biri 185 i mdiyordu gymdeView attachment 4148986 bu adam 2 metreyim dese yerler ozaman