calomun manıtasının acun olmasi

codeine1119

codeine1119

Bronze
fark ettınız mı bılmıyorum ama acun ve cem yılmaz gıbı sadece sıyah tısort gıyıyor. emınım kı hıcbırınız fark etmedınız

1762761276326

1762761315101

• JFL
  • Woah
Reactions: IlI, Resistance. and why not me?
yargılamayın dostlar 2 genç birbirini sevmiş bize mutluluk dilemek düşer
tiktok videosunun altınada looksmatch in 2025 yazmışlar kızın yerinde olsam depresyondan intihar ederim amk

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, -BayHarbourButcher and codeine1119
ayrıca bu postun amacı ne yani durduğunuz yerden chalomun manitayı mı düşünüyonuz nası espri yaparım falan amk chalomu sevmemde kızı salın valla chalom 2 gram aklı olsa ilişkisini gizli tutar zaten tam salak aq

• +1
Reactions: Serialsuicide, temelyeterliliktest and codeine1119
ayrıca bu postun amacı ne yani durduğunuz yerden chalomun manitayı mı düşünüyonuz nası espri yaparım falan amk chalomu sevmemde kızı salın valla chalom 2 gram aklı olsa ilişkisini gizli tutar zaten tam salak aq
ikisiyle de problemım yok gozume takilan kimsenin fark etmedıgı bır seyi postladim oglan kizi paylastigi icin hakkinda konusmamda bir sakinca goremiyorum dalga da gecmemisim gercekleri soylemisim aral knkm ama paylasması konusunda haklisin en azindan

• +1
Reactions: jauscope
ikisiyle de problemım yok gozume takilan kimsenin fark etmedıgı bır seyi postladim oglan kizi paylastigi icin hakkinda konusmamda bir sakinca goremiyorum dalga da gecmemisim gercekleri soylemisim aral knkm ama paylasması konusunda haklisin en azindan
aralı tanıyo musun sen lolcüydün di mi

• +1
Reactions: codeine1119