codeine1119
Bronze
fark ettınız mı bılmıyorum ama acun ve cem yılmaz gıbı sadece sıyah tısort gıyıyor. emınım kı hıcbırınız fark etmedınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tisort alcak parasi yoktur belki deme oylefark ettınız mı bılmıyorum ama acun ve cem yılmaz gıbı sadece sıyah tısort gıyıyor. emınım kı hıcbırınız fark etmedınız
View attachment 4309078
View attachment 4309080
ikisiyle de problemım yok gozume takilan kimsenin fark etmedıgı bır seyi postladim oglan kizi paylastigi icin hakkinda konusmamda bir sakinca goremiyorum dalga da gecmemisim gercekleri soylemisim aral knkm ama paylasması konusunda haklisin en azindanayrıca bu postun amacı ne yani durduğunuz yerden chalomun manitayı mı düşünüyonuz nası espri yaparım falan amk chalomu sevmemde kızı salın valla chalom 2 gram aklı olsa ilişkisini gizli tutar zaten tam salak aq
aralı tanıyo musun sen lolcüydün di miikisiyle de problemım yok gozume takilan kimsenin fark etmedıgı bır seyi postladim oglan kizi paylastigi icin hakkinda konusmamda bir sakinca goremiyorum dalga da gecmemisim gercekleri soylemisim aral knkm ama paylasması konusunda haklisin en azindan
yesaralı tanıyo musun sen lolcüydün di mi
olm cocugun digital footprinti sikcez neyse aral degilim ben kardesim
hahahadfagjk bisi olmazolm cocugun digital footprinti sikcez neyse aral degilim ben kardesim