Camal black

ascendantwill

ascendantwill

A
Ne boktan bi sigara amk sigara agir olursa az dumanlı olur bunun dumani çok tadı bok gibi ağır bide
1. Malbro red
2. Kısa parlement

Parlement ortadir çok dumanlı ama orta
Marlbro red ağırdır ama az dumanli

• JFL
  • +1
Reactions: tekeng, Thrill, Orcairis and 1 other person
camel black tutun sevenler icin mal mal kimyasal ıcın degıl yavrum

• +1
Reactions: IlI, Thrill, wetwipes and 2 others
@botdericektshoeIift nediyoooo

• JFL
Reactions: Thrill, kurdistan and botdericektshoeIift
viuuuuuuuuuuuu ablanıza ordan bi malboro taç gray

• JFL
Reactions: Thrill
camel black boklayıp marlboro red önermen kopardı amg çok fark yok aralarında ağırlık olarak tad olarakta camel black daha iyi ve bi tık daha ağır

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, ER enjoyer, kurdistan and 2 others
camel black boklayıp marlboro red önermen kopardı amg çok fark yok aralarında ağırlık olarak tad olarakta camel black daha iyi ve bi tık daha ağır
Agir sigara az dumanlı olur bunun parlement kadar dumanı var amk

• +1
Ne boktan bi sigara amk sigara agir olursa az dumanlı olur bunun dumani çok tadı bok gibi ağır bide
1. Malbro red
2. Kısa parlement

Parlement ortadir çok dumanlı ama orta
Marlbro red ağırdır ama az dumanli
seni senual ile bıçakalyacağız kardeşim...

• +1
marlboro redin tr versiyonu sarı filtre gibi hissettirmiyor bilem 0.7lik sigara gibi resmen just convert to winston dark blue kankaaaa

• +1
Reactions: botdericektshoeIift, Thrill and wetwipes
Parliament Night Blue kullanıyorum ben şuanlık ama bir türlü hangisini içeceğime karar veremedim var mı tavsiyesi olan, hafif de sevmiyorum ağır da sevmiyorum bir ortası olmalı

Parliament Night Blue kullanıyorum ben şuanlık ama bir türlü hangisini içeceğime karar veremedim var mı tavsiyesi olan, hafif de sevmiyorum ağır da sevmiyorum bir ortası olmalı
parlement iste amkbortasu

dark blue içiyorum yan sigaramda kısa parlament zaten dark bluenun ana sigaram olmasının sebebi orta üst segment bir sigara olması cidden içtiğinde ağır gelmez ama ortalamada gelmez acımtrak bir tadı vardır ama bu tad başta rahatsız edici gelsede sonradan aşık eder kendine