CalulArgintiu59
Master
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
if you increase the size of the masseters, will the nose look smaller in proportionwhat does this even mean lmao
I saw when I am pumped up in masseters, my face looks more proportional even my forehead looks more proportional! But yh it actually is hard asf to grow themif you increase the size of the masseters, will the nose look smaller in proportion
yeah op, but big masseters risk you looking bloated and i'm not sure if the size you could increase your masseters to w/o it looking bad would impact how large the nose looks in proportion
Yh I know I already trained them for like 2 years and haven't seen any growth, only pump size is hugeIts hard to grow them as a natty, 1-2 years of consistent jaw trainer usage
Are you using a rubber trainer? How much per day? Seeing no growth in 2 years is crazyYh I know I already trained them for like 2 years and haven't seen any growth, only pump size is huge
It wasn't 2 years consistently, I took multiple months as breaks due to different problems! Masseters are hard to grow, similar to calves, now I do 3 times a week 1h a lot of mastic gum pieces+falim(I add new pieces every week) and rest of the days I chew a pack of falim for like 5 minutes till my temporalis starts to take over! I bought rubber trainers once for molars but they feel shitty and hurt my joints, so no point in using themAre you using a rubber trainer? How much per day? Seeing no growth in 2 years is crazy
U trained ur masseters or they are genetic?No, coming from someone with a wide alar base and huge masseters.
Purely genetic and bruxism (according to my dentist, he says I am still wearing down my teeth at age 19). Got a nightguard but never wear itU trained ur masseters or they are genetic?
. I basically got all of my moms genetics face wise.nu am nasul chiar asa mare da am impresia ca dupa ce mi-am crescut o idee maseterii mi-a armonizat fata din punctul asta de vedere deci poti sa incerciU trained ur masseters or they are genetic?
Pai incerc coae de vreo 2 ani si nu mai cresc maseterii, acum m am apucat sa mestec guma de mastic 1h/zinu am nasul chiar asa mare da am impresia ca dupa ce mi-am crescut o idee maseterii mi-a armonizat fata din punctul asta de vedere deci poti sa incerci
incearca sa te concentrezi sa strangi la maxim cand mesteci mai mult decat durata cat mesteci pt ca fibrele musculare din partea de jos se activeaza mai usor cand e contractia la maxim if it makes sense + cand simti ca a obosit muschiu oprestete pt ca daca ai pump prea mare poate sa iti afecteze articulatiaPai incerc coae de vreo 2 ani si nu mai cresc maseterii, acum m am apucat sa mestec guma de mastic 1h/zi
De obicei sunt aproape de epuizare in maxim 10min si incepe muschiul tempoalis sa se activeze! Tot timpul am un pump enorm, masseterii devin mai mari ca pometii(asta nu e un lucru rau in cazul meu pt ca am insertii bune+fata se armonizeaza mai bine)! Tu ai poze cu before and after? Cat timp mestecai si in cat timp ai vazut rezultate?incearca sa te concentrezi sa strangi la maxim cand mesteci mai mult decat durata cat mesteci pt ca fibrele musculare din partea de jos se activeaza mai usor cand e contractia la maxim if it makes sense + cand simti ca a obosit muschiu oprestete pt ca daca ai pump prea mare poate sa iti afecteze articulatia
eu mestecam guma normala dimineata la ore cam 2 ore in medie uneori 1 uneori 3 ore da nu neaparat cu scopul asta o faceam ca sa stau treaz si dupa cam vreo 6 luni am realizat ca partea stanga a fetei arata mai bn pt ca mestecam predominant pe stanga si dupa ca sa egalizez si pe partea cealalta m-am apucat sa mestec guma de mastic de vreo ~4 ori pe saptamana cam o ora de fiecare data si in aprox o luna am ajuns la aceeasi marime si pe dreapta. acm vreau sa mai cresc putin ambele parti dar antrenand muschiul de mai putine ori pe sapt sa fie o crestere mai graduala sa nu stresez articulatia ca sa aiba timp sa se adapteze. poze before prea bune nu am ar trebui sa ma uit pe pe telefonul vechi dar daca am timp sa caut iti trimit pm ( daca zici ca ti se fac enormi cand ai pump poti sa incerci sa stai clenched tot timpu ca ajuta si chestia asta estetic vorbind dar poate sa afecteze din nou articulatiaDe obicei sunt aproape de epuizare in maxim 10min si incepe muschiul tempoalis sa se activeze! Tot timpul am un pump enorm, masseterii devin mai mari ca pometii(asta nu e un lucru rau in cazul meu pt ca am insertii bune+fata se armonizeaza mai bine)! Tu ai poze cu before and after? Cat timp mestecai si in cat timp ai vazut rezultate?
Apreciez sfaturile, dar sa stii ca eu in mare parte in acesti 2 ani am mestecat de 3 ori pe sapatamana si nu am vazut deloc crestere, cu toate ca nu am fost constant, am avut pauze si de peste 3luni! In trecut am avut TMJ, dar asta s-a intamplat ca am mestecat mai mult pe o parte mult timp guma normala! Cu asta de mastic vad ca totul e ok, iar majoritatea persoanelor care au maseterii foarte mari au mestecat minimum 1h zilnic! Logic si eu am crezut ca maseterii ar trebui sa creasca ca orice grupa, dar sunt asemanatori cu gambele si cresc super greu pt ca sunt obisnuiti cu andurantaeu mestecam guma normala dimineata la ore cam 2 ore in medie uneori 1 uneori 3 ore da nu neaparat cu scopul asta o faceam ca sa stau treaz si dupa cam vreo 6 luni am realizat ca partea stanga a fetei arata mai bn pt ca mestecam predominant pe stanga si dupa ca sa egalizez si pe partea cealalta m-am apucat sa mestec guma de mastic de vreo ~4 ori pe saptamana cam o ora de fiecare data si in aprox o luna am ajuns la aceeasi marime si pe dreapta. acm vreau sa mai cresc putin ambele parti dar antrenand muschiul de mai putine ori pe sapt sa fie o crestere mai graduala sa nu stresez articulatia ca sa aiba timp sa se adapteze. poze before prea bune nu am ar trebui sa ma uit pe pe telefonul vechi dar daca am timp sa caut iti trimit pm ( daca zici ca ti se fac enormi cand ai pump poti sa incerci sa stai clenched tot timpu ca ajuta si chestia asta estetic vorbind dar poate sa afecteze din nou articulatia(
am avut noroc inseamna... dar gl in continuareApreciez sfaturile, dar sa stii ca eu in mare parte in acesti 2 ani am mestecat de 3 ori pe sapatamana si nu am vazut deloc crestere, cu toate ca nu am fost constant, am avut pauze si de peste 3luni! In trecut am avut TMJ, dar asta s-a intamplat ca am mestecat mai mult pe o parte mult timp guma normala! Cu asta de mastic vad ca totul e ok, iar majoritatea persoanelor care au maseterii foarte mari au mestecat minimum 1h zilnic! Logic si eu am crezut ca maseterii ar trebui sa creasca ca orice grupa, dar sunt asemanatori cu gambele si cresc super greu pt ca sunt obisnuiti cu anduranta