BatuhanXXX
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
im 15 yo 5,9
tirhello guys how can i ascend and rate me
no no what can i do to improveOver
a new buzzword?
Stop frauding and post a normal photohello guys how can i ascend and rate me
i swear on god im not frauding and My eyes are squinting just because of the flash going off. What U mean u frauding idk im not squinting or smthStop frauding and post a normal photo
Baslatma sikicem belani karanlikta foto cekmis frauding yapmiyorum diyosuni swear on god im not frauding and My eyes are squinting just because of the flash going off. What U mean u frauding idk im not squinting or smth
+fotolarin kaliteside dusukBaslatma sikicem belani karanlikta foto cekmis frauding yapmiyorum diyosun
uyanınca mı çekim aq mal adam çekemem şuan tek bunlar var yarrakBaslatma sikicem belani karanlikta foto cekmis frauding yapmiyorum diyosun
no its just this grey bitcha new buzzword?
Ur kıd leave here also ıf ur 15 and looking like this lowkey overhello guys how can i ascend and rate me
Yo thun i got rep limit sorry gangno its just this grey bitch
ig he's postfarming or sum
bi tane foto da iyi kendini iyi cıktı sanıp paylasmıssın iste aq adam gibi foto paylasacak olsan simdi atmaz ertesi gun düzgün çeker atardın acelesi var sankiuyanınca mı çekim aq mal adam çekemem şuan tek bunlar var yarrak
you are the best repper of oat np at allYo thun i got rep limit sorry gang
Ney sendemi Turksunbi tane foto da iyi kendini iyi cıktı sanıp paylasmıssın iste aq adam gibi foto paylasacak olsan simdi atmaz ertesi gun düzgün çeker atardın acelesi var sanki
over btw
1 year older btwUr kıd leave here
ya aq arabadayum andavallar ne diyonuz amk tatile gitmeden önce çektim ya sikecem he aq ya biliyom sub olduğumu nasıl iyileşceğimi bilmiyorum sadecebi tane foto da iyi kendini iyi cıktı sanıp paylasmıssın iste aq adam gibi foto paylasacak olsan simdi atmaz ertesi gun düzgün çeker atardın acelesi var sanki
over btw
Delete account var oralarda ona tiklasana reisya aq arabadayum andavallar ne diyonuz amk tatile gitmeden önce çektim ya sikecem he aq ya biliyom sub olduğumu nasıl iyileşceğimi bilmiyorum sadece
Brotoool holly dancing appppp they said1 year older btw
yeeeeeesssssssss we all areNey sendemi Turksun
bp changed my lifeBrotoool holly dancing appppp they said

but its slowly ascending me Bs leya aq arabadayum andavallar ne diyonuz amk tatile gitmeden önce çektim ya sikecem he aq ya biliyom sub olduğumu nasıl iyileşceğimi bilmiyorum sadece
la senin nicki pso'da mı gördüm ben yaya aq arabadayum andavallar ne diyonuz amk tatile gitmeden önce çektim ya sikecem he aq ya biliyom sub olduğumu nasıl iyileşceğimi bilmiyorum sadece
pso ney lala senin nicki pso'da mı gördüm ben ya
gerçi tüm batuhanlar bunu kullanıyor dimi aq
pro soccer onlinepso ney la

heee yok la bana oyun oynatmıyolarkipro soccer online![]()
Aq böyle hayatın tipinheee yok la bana oyun oynatmıyolarki
Neyse ben cıkıyom dizi izliyicem yeter mk sıkıldım ztn yarın tatil kasarım post. Sendr sert sskız cıgne bf ini düşür zygolsr için bs e basla bidegozlugu cıkar brncr sen bilirsin amayeeeeeesssssssss we all are
ben bildigini sanıyodum senin la
us TURKS are gonna conquer this forum
![]()
Bilmiyodum aq iyi oldu aslindayeeeeeesssssssss we all are
ben bildigini sanıyodum senin la
us TURKS are gonna conquer this forum
![]()
Ne izlicen?Neyse ben cıkıyom dizi izliyicem yeter mk sıkıldım ztn yarın tatil kasarım post. Sendr sert sskız cıgne bf ini düşür zygolsr için bs e basla bidegozlugu cıkar brncr sen bilirsin ama
Hannibal yamyam olucamNe izlicen?

ingilizceme iltifatBilmiyodum aq iyi oldu aslinda

AfiyetHannibal yamyam olucam![]()
izlemedigin bi sey kalmamıs aq her seye nası bu kadar zamanın var olmHannibal yamyam olucam![]()
Var knk neyse ben gidiyomizlemedigin bi sey kalmamıs aq her seye nası bu kadar zamanın var olm
Orospu nasil ingiliscen vara turk oldugunu bildirmediningilizceme iltifat
@truefoidslayerpqoqo ogrenlan az
longer hair lltnhello guys how can i ascend and rate me
mltnhello guys how can i ascend and rate me
knaka size bişi dicem sub3 müyüm la bendon't leave us boyo![]()
hasdhahash b2 galiba şuanOrospu nasil ingiliscen vara turk oldugunu bildirmedin
Adam uzuldu lan aglicakknaka size bişi dicem sub3 müyüm la ben
Guzella bende b2 sinavina gircem yakinlardahasdhahash b2 galiba şuan
en son oc oxfordun testinde öyle bişiler çıkmıştı
ben harbi bildigini sanıyodum senin profilimde turkce chatte 20 küsür post falan gözüküyo ya comment atarken baktın sanıyodum
sub3 degil kanki abartma o kadarknaka size bişi dicem sub3 müyüm la ben
ya ne diyon aq beynin çürümüş iyice tm yeter sus iyi post kastın org obeziAdam uzuldu lan aglicak![]()
Sub 3 digilsin kanka abartma ltn vardir yani yasamaya devam ropelamaknaka size bişi dicem sub3 müyüm la ben
Olum kafamiz ayni la ayni seyi yazdiksub3 degil kanki abartma o kadar
threadine yanıt atanları replemezsen descendliyomuşsun ama![]()
kendinizi atsanızaSub 3 digilsin kanka abartma ltn vardir yani yasamaya devam ropelama![]()