D
djordje Lazarevic
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa slusaj djole msm vidi se sa prve slike da si iz balkana ovaj lepo si se ti promenio i to samo slika sa prednje strane nisi je dobro sliko naci lepo gledas napred u kameru a sa strane dobro izgledas mada mozes malo da poustis glavu da ode napred izgleda ko da je nabijas nazad inace dobar ascension
did he not? id say he went from a sub to ltn level and hes just a little kidMid ass ascension. I wouldn't even call it an ascension![]()
hvala bratePa slusaj djole msm vidi se sa prve slike da si iz balkana ovaj lepo si se ti promenio i to samo slika sa prednje strane nisi je dobro sliko naci lepo gledas napred u kameru a sa strane dobro izgledas mada mozes malo da poustis glavu da ode napred izgleda ko da je nabijas nazad inace dobar ascension
Could be growing up and he just got better hairdid he not? id say he went from a sub to ltn level and hes just a little kid
thanks manits a decent ascension, sub something to a frauded hltn is better than no ascension
you are alot leaner now which def deserves kudos
just grow up tho lil bro
yea youre right, i definitely see thatCould be growing up and he just got better hair
odakle si? i ovaj ne slusaj ove retarde lepo izgledas ti samo sa strane izgledas ko da si malo ravniji vrv ti je do maxille to ne mozes popraviti osim ako odes do doktora po proteze za sirenje gornje vilice sto ce dati efekat ne recesirane maxille ali ovako lep si brate samo vidi se da radis tu neke metode lepo se slikaj pa posaljihvala brate
Maybe I’m not that ugly after all
you can thank me by repping me lil broskiddilethanks man
Hvala buraz iz srbije sam i uskoro idem po protezu filsnu da stavim ako ce to nes pomoci zbog razmaka izmedju zubaodakle si? i ovaj ne slusaj ove retarde lepo izgledas ti samo sa strane izgledas ko da si malo ravniji vrv ti je do maxille to ne mozes popraviti osim ako odes do doktora po proteze za sirenje gornje vilice sto ce dati efekat ne recesirane maxille ali ovako lep si brate samo vidi se da radis tu neke metode lepo se slikaj pa posalji
i interesuje me kako si tu frizuru namestio nikako da potrefim tako i kilazu treba idalje da smanjim jel si radio neki drugi softmaxx ili to je to?hvala brate
e ja imam proteze ne fiksne na obe vilice dobro su pomogle samo su mi rasisrle gornju paletu ovako ja sam mislio da ih vise stegnem da mogu lepse da izgfedam da rasirim facu problem imam sa overbite-om ali ovako lepo izgledam idalje gubim kile pa ako imas neki trik ili nesto da mi kazes pomoglo bih mi ovako me moggujes lollHvala buraz iz srbije sam i uskoro idem po protezu filsnu da stavim ako ce to nes pomoci zbog razmaka izmedju zuba
frizura mi je takva cim se probudim nez kakoi interesuje me kako si tu frizuru namestio nikako da potrefim tako i kilazu treba idalje da smanjim jel si radio neki drugi softmaxx ili to je to?
a koliko si pustio kosu? jel ti je uvek skroz ravna bila ili je sad onako talasava i kovrdzava?frizura mi je takva cim se probudim nez kako
hvala buraz trik nemam jer sam poraso 10 cm u 7 meseci pa zato izgleda kao da sam smrsaoe ja imam proteze ne fiksne na obe vilice dobro su pomogle samo su mi rasisrle gornju paletu ovako ja sam mislio da ih vise stegnem da mogu lepse da izgfedam da rasirim facu problem imam sa overbite-om ali ovako lepo izgledam idalje gubim kile pa ako imas neki trik ili nesto da mi kazes pomoglo bih mi ovako me moggujes loll![]()
ala koliko si visok? ja imam 14 god 185cm sam idalje rastem imam 82kg tako neshvala buraz trik nemam jer sam poraso 10 cm u 7 meseci pa zato izgleda kao da sam smrsao
da pre mi je bila bas onk ravna i gore nisam siso nis jedno 7 meseci radio sam samo fade i sad sam presto ocu da uradim mod cut posto mi se kovrdza kosa pa msm da ce izgledati okeja koliko si pustio kosu? jel ti je uvek skroz ravna bila ili je sad onako talasava i kovrdzava?
ja ist imam 14ala koliko si visok? ja imam 14 god 185cm sam idalje rastem imam 82kg tako nes
ala srecnice ja izgledam ko ti pre bez pudera pustom kosu vec duze vreme isto ocu neki mod cut ali okej izgledam ovako ltn bez ikakvih metodada pre mi je bila bas onk ravna i gore nisam siso nis jedno 7 meseci radio sam samo fade i sad sam presto ocu da uradim mod cut posto mi se kovrdza kosa pa msm da ce izgledati okej
aha pa zato lol imas 20kg manje od mene ja planiram da odem do 75kg barem zato sto idem u teretanuja ist imam 14
god bio sam 172 tako nes sad sam 183 sa 63 kila
gg os da se dop na ig a ne ovdeala srecnice ja izgledam ko ti pre bez pudera pustom kosu vec duze vreme isto ocu neki mod cut ali okej izgledam ovako ltn bez ikakvih metoda
iz kog grada ako ti ne smeta pitanje?Hvala buraz iz srbije sam i uskoro idem po protezu filsnu da stavim ako ce to nes pomoci zbog razmaka izmedju zuba
moze moj ig je francuzz011gg os da se dop na ig a ne ovde
zap sam temoze moj ig je francuzz011
poslo sam zahtevzap sam te